Ledig?

Såhär känner jag inför helgens jobb och övertid...


200-dagars, this is how i did it!

Kvällen kunde inte blivit mer lyckad! Dock slutade det i blåmärken lite överallt på kroppen, ansikte som ben...
Åh jag längtar, 150! ;)





200

Imorgon smäller det, 200 dagas på Oscars! Trots att jag sitter och fryser under täcket och regnet öser ner är jag så sjukt taggad inför imorgon! Inte för att jag tror att vädret kommer vara så speciellt bra imorgon heller, med tanke på dimman som faller in över varberg. Hela klassen ska även bli vaccinerade mot nöff nöff imorgon, känns som alla treor på hela skolan inte kommer närvara, med tanke på 200. Vem vill springa runt där och må dåligt liksom? Dock känns det bra att jag har en bra anledning till att inte dyka upp imorgon, Riksettan står på schemat!

Nå... Risketta + alkohol = Det är ingen som vet...

Fotbollsgala


Jag och Tobbe på Hallands fotbollsgala igår. Han var nominerad till årets spelare i div 5-6.

Kvällen bjöds på god mat och underhållning. Underhållningen vet jag inte riktigt hur jag ska beskriva, men kul var det. Om jag säger gröna triåker och Elvis? Låter det lockande? I övrigt kunde kvällen inte blivit mer lyckat, Tobbe bjöd på dans så även dricka, Amanda och Kalle bjöd på underbart sällskap. Roligaste kvällen på länge, tack till ni som närvarade!

vart är mänskligheten på väg?



Hoppas ni inte missade denna underbara man i första Ge-kås avsnittet?

Fibes, Oh Fibes!





Varför har ingen sagt att de är bra för?
Måste man upptäcka allt själv?
För övrigt kommer de till PL 2010!

FÖR HELVETTE VEM VÄLTE TÄLTET?

Kan inte annat än att sakna sommaren just nu, när jag är trött och när man fryser stup i kvarten. Kollade på lite gamla bilder nyss, från Peace and Love. Festivalen var nog det roligaste på hela sommarn. (Tobbe ta inte illa upp du var det bästa). Kommer ihåg hur många gånger vi fick resa upp tältet för folk gick in i de, hur lite jag och frida egentligen sov och hur himla kul vi hade. Asså just nu är jag i extas över hela grejen, festival. Kan ju säga med säkerhet att jag tänker inbefinna mig på Peace and Love 2010!
(Om ekonimin tillåter vill säga, för vi får inte glöma naapppaa)


Det var inte precis kallt... på dagen

BB!

hehehe´?

Vodka essens?

Spårade bra sista kvällen, men jag gillar de!

Det är kallt, kom igen vi drar!


Kan inte annat än att sakna Mexico just nu värmen, vita stränder med knall blått hav och margeritas.
Gah, om det är någonstans jag vill åka till igen är det Mexico.

Fotolektion i Sahara

På dagens fotolektion är det lika dött som i Sahara. 2/3 befinner sig på Lunds universitet, hade gärna själv åkt med. Men eftersom hemkomsten är sen och jag har fysikprov imorgon hoppade jag den spännande(?) resan till Lund. Så nu sitter jag är med två andra fotonördar och magnus vet jag inte ens vart han är... Seriöst? Mycket! Och det menar jag faktiskt... För det sägs inte så värst mycket, så man får iallafall någonting gjort... hehe?


Buhu på dig!


Buhu, varning varning internt internt!!!!
(inget buhu idag, hihi)

Idag har denna mannen(pojken) vart min i 4 månader kan inte annat än att säga att han är det bästa som finns och att jag inte riktigt vet vilket håll jag skulle gå åt om han försvann.
Tobias Larsson, you´r my man!

E.T <3

Kändisar på tv!

Som nog alla vet hade "Gekås serien" premiär idag... Vet inte riktigt vad jag ska tycka, ganska löjligt? Eller ja, tycket det var kul, men det är endast bara för att jag jobbar där. Hade jag inte jobbat där hade jag inte kollat, det är någonting jag kan garantera. Det är ju så himla coolt och se massa människor man känner på tv hehe? Jag hoppas innerligt att jag inte kommer synas i tv-rutan... Som tur är risken liten eftersom det jobbar 1050 personer på gekås, he-he och jag såg inte flimteamet så värst många gånger i sommras. Men visst hade jag skrattat om jag såg mig själv på tv. Men liksom va fan, det är bara tv och om jag är med är det i bakrunden eller en "svepbild". Men visst är det underhållande att sitta i tv soffan med familjen och kolla på ens jobb.

"Thats what i do, KÄRRINGAR"

Hoppas hoppas en riktigt "Ge-kås-kärring" kommer med, då kommer jag skratta tills jag dör!


RSS 2.0