Aaah, jag är så på g nu!


Väskan är nästan färdig packad, har dock har jag lite beslutsångest över vilka skor jag ska ta med mig... Men det får bli impulsen imorgon som bestämmer de. Men jag är så fruktansvärt på g nu, jag vill bara åka. helt NU, nu på en gång. Aaah, i skolan imorgon kommer jag verkligen inte kunna sitta still. Eller så fokuserar jag som aldrig förr så tiden går fortare? hm, kanske inte så dumt. Sen en grej, jag tänker inte köpa en sombrero till varenda jävel jag känner. Skojar inte, nästan alla mina kära små vänner har frågat. Tänk liksom hur skulle de se ut om jag kom med 20 st sombreros på huvudet? För jag kan ju verkligen glömma att dom får plats i resväskan...

Men nu ska jag försöka sova bort denna äckliga förkyldning och ladda inför den långa dagen imorgon. Hinner säkert skriva några rader innan jag åker.


eller så kan jag ju be någon av det manliga könet bära dom så här?

Cola, choklad och nässpray


Efter en mycket aktiv dag i skolan knatade jag och Amanda ner till stan och jag upptog en gammal vana. Kvantum, cola och choklad. Dock 100g ist för 200g. Sen gick vi in på gina och någon av oss kom inte tomhänt ut, precis som vanligt och denna gången var det Amanda.

Sen när jag sitter hemma, käkar choklad, dricker cola och ska börja skriva på min engelska välter jag ut min cola över min dator... kanske inte det smartaste jag lyckats med, så nu är min "raderar knapp" helt fucked upp. Men jag överlever nog och får börja skriva ordekligt så jag inte behöver använda den... Sen att jag är hög på nässpray har nog inte alls med saken att göra. eller?

Nu ska jag iaf försöka få lite packning gjort och dricka varma koppen!

Jag avlider


MIN HALS!!!! Jag vill ta livet av mig så ont det gör, baaajs jag som åker på onsdag hur kul är det på en skal? Sen har min bror feber och har legat i sängen hela dagen, men vi blir säkert bra tills på onsdag.

iiihiii jag är pirrig som fasen, bara två dagar kvar nu. eller en? Beror på hur man ser de, för vi åker ju hemmifrån på onsdag men inte för än på torsdag till Mexico. Började packa lite innan, aaaah sommarkläder. Bästa kläderna som finns korta shorts och tjolar och linnen, maaah gillare! 

men nu måste jag läsa min äckel kemi... glad att kursen tar slut snart, sen aldrig mer kemi!

Hon jag tycker om



Måndagmorgon...


har verkligen inte haft orken till att skriva i helgen, kännt mig helt lam. Nu har jag nått det stadiet då jag måste skriva av mig.

När jag sväljer känns det som om att halsen är som ett ända stort sandpapper och huvudet är tungt som världens fetaste man. Dock känner jag mig lycklig lottad att ha fotolektion ist för ngt annat äckligt naturämne, ändå jag borde inte klaga, sitta vid en dator, redigera bilder och få betyg i de. Det är faktiskt ganska nice.

Nä nu ska jag ta och fortsätta med min redigering och lyssna på Razorligt.


Så här runt ett


ligger i min säng och ska precis sova, då ringer telefonen.. Undrade.. vem kan detta vara?

snygg sara ringer...

aaaah, det gör lite ont
. [läs i grov målbrottsröst]

Sara var visst på någon stans på fest där killarna sög och någon visst fyllde 18, eller vad det nu var. men det jag ville komma fram till var att, det är alltid lika kul när folk ringer lite så där små dragna. Nu var Sara liter mer kanske, men det gör hela saken mycket bättre ^^ Lilla Sara imorgon kommer du inte göra många knop.


En sarlig blandning av bra saker.


har precis kollat klart på Twilight, såg den för andra gången. Fortfarande lika bra. Seriöst, sjukt bra och Edward är så sjukligt snygg. Man tappar nästan andan när man får se honom första gången när han riktigt glider in i matsalen och Bella förstår inte riktigt vad som händer eller vad hon ska ta vägen.
Till denna underbara film åt jag Citron fomage och drack Påskmust, så himla gott.
En bra blandning, en sarlig blandning av bra saker.

Nu ska jag lyssna på Razorlight och försöka somna, eller varför? Imorgon ska jag sova när x antal personer i sverige sitter och skriver högskoleprovet och ni mina kära vänner som sitter där och svettas, min säng är skön och lycka till som fan!



Bästa fredagen på länge!


Köpt mig triss i lycka idag!


Lycka på g!


Ska in till stan nu och köpa skor!!!

 JAG ÄLSKAR SKOR!

Fredag fredag!


Idag har jag gått på socker, bokstavligt talat.. Så herregud vad trött jag är nu.
Idag hade jag och några till i klassen med oss fika, gud sockret pulserade i mina ådror och gud vad mätt jag blev. Sen efter skolan träffade jag på Malin och hon känner killen i cafét på skolan så vi fick massa kakor när jag köpte cola.

haha, Malin jag tror inte jag skrattat så mycket på länge. När vi proppat i våra kakor och drukit min cola var vi på topp. Vi red på varandras ryggar och när Malin satt på mig såg jag en tia på golvet och bägge två, ÅH en tia. Jag böjer mig ner och plötsligt ligger vi bägge två på golvet och viker oss i skratta. Åh Malin du gjorde min fredag!

Älskade, älskade du!


längtar så, sommar, festival och världens bästa Håkan!


Bra dag ?


Mitt humör har verkligen svängt hela dagen. Får hyper till helt jävla depprimerad. Borde sluta tänka, borde bara vara. Sen att nu komma hem till en skrikade och gormade mamma är inte kul.

Men Elin, Sara och Frida ni är mina solstrålar.

!!


jag vill

bort

bort

bort

nu!

ni alla är bögar!

Ett år närmare vuxen världen!


Idag fyller en av mina alldra bästa vänner år. B1, min andra hälft och så också kallad Elin Sandberg. Idag fyller du 19 år, ett år närmare vuxen världen och ett år närmare att få leka lagare till mig! Fniss jag vet att du vill.

sen... om 5 dagar åker du till Mallorca i 5 veckor, herregud jag kommer sakna dig som as. Men jag vet iaf att du kommer ha det gött med siesta, sol, paraplydrinkar och allt sånnt där annat som hör till.

Grattis älskling, du är guld värld <3


Börja i tid för första gången på länge


Skolan idag bestog av att bygga upp ett berg, ett berg av sidor som skulle läsas och fysik uppgifter att läsas och allt förstås till samma dag. Gissa vad? jag har redan gjort lite mer än hälften och jag känner mig duktig. Solt över mig själv att jag klarade lyssna på musik på datorn och samtidigt få gjort det jag skulle, tummen upp va fan!

Motivationen stiger, den siger sakta men säkert. Tror nästan men bara nästan att det har att göra med resan och mitt mycket lyckade Kemiprov.. aah jag är så glad!

SHIT!


igår när jag och frida skulle sova kollade vi igenom min almernacka.

för några månader sedan stog der 145 dagar kvar, nu är det nio, NIO!!!!!  Herregud jag är närvös, brukar aldrig vara de. Men nu jävlar det pirrar riktigt. Känns som jag kanske har för höga förhoppningar, men kanske inte? känns faktiskt som om detta kommer bli bra. Riktigt bra. Två veckor, 30 grader, 1:a klass, havsutsikt och en underbar familj. Kombinationen är bra, ganska jätte bra. Kommer kanske få mina spel på dom, men det är väl sånt som hör till.

MEXICO!

1/4 : ca. 17.00 från vbg station - sthlm arlanda
2/4 : 07.00 - MEXICO!


GLAD!


Ah denna dagen har vart underbar och den kommer bli bättre. Frida och jag tog oss en sovmorgon, kanske har lite dåligt samvete. Men både jag och hon behövde sova ut. Men sen har bara skolan vart helt underbar, jo ni hörde rätt. Sedan allt beror på en cola och 21 p är faktiskt grejen. GAH jag blev godkänd på kemin, jag trodde verkligen inte de. Så nu hoppar jag på små moln. Men som grädden på moset är det sol ute, gah? kan denna dagen bli bättre?

jo... ska hem till Lina snart. fniss!

Wire to Wire


Alone


oj här blev vi visst deppresiva.




Söndag


Igår var trevligt, idag är det söndag. Jag hatar söndagar. Fast idag slipper jag iaf plugga, det är skönt.
Ska bara käka hemma hos Farmor och träna, sen chilla som jag gjort nästan hela helgen. Men imorgon är det måndag, gillar dom inte. Har JÄTTE dåligt samvete, inte fotoat någonting denna helgen.. Får väl gå ut och fota sen? men nu är jag hungrig som ett djur, frulle på g!

just de! Imorgon hatar jag inte måndagar, ska hem till Linn och äta, mysa och lite annat smått trevliga grejer!

Puss på att jag blev glad för att jag kom på de!!

Vattenflaksan my best friend!


Idag är som sagt vattenflaskan min bästa vän. Igår kväll var rolig, väldigt rolig om man bortser från att karin spillde ett helt glas vin på mig. Well well det så sånt som händer. Hela kvällen får iaf tummen upp och slutade på Campino med kebab pizza som så många gånger.

Ikväll kommer Philip hit, eller horungen som jag väljer att kalla honom. Tills han kommer ska jag väl sova? För det har jag ju inte alls gjort idag, klev upp ur sängen runt halv ett. bra skönt! eller vänta.. kanske ska pallra mig ut ochg jobba på fotouppgiten lite? Fast om jag känner mig själv rätt lägger jag mig nog framför tv ist...


SÅ på g!


fest? ohjo!


en räka, en mantisräka


Den ser det vi inte ser!


ÄLSKAR



gillar min nya tjol SKARPT, samt mina röda solbrillor!

chill!



Lycklig!


Trots att matteprovet inte gick speciellt bra idag är jag sjukt glad. Solen botar allt, precis allt.
Efter provet traskade jag och Amanda ner till stan och jag inhandlade mina kläder, LYCKA! Sen skulle jag egentligen jobbat på min fotouppgift... dock kände jag ingen inperation så jag och Amanda gick till ecpresso house och köpte kaffe och kaka. Eller jag köpte Kaffe hon hon varm choklad. Så gick vi med glada steg ner till fästnings hörnan som alla andra i hela varberg idag. Sjukt mycket folk. Verkligen varenda bänk var upptagen förutom en då, där satt jag och Amanda i nästan två timmar.

åååh jag älskar solen mina fräknar är på g! Fått x antal bara idag. Jag kan verkligen inte få nog. Just nu ligger jag på altanen i solen och lyssnar på The killes, häääärligt! Sen att hunden kommer och våltar mig med illaluktande pussar är ju en annan grej.


Föresten?


Sa jag att jag var glad och att jag älskar detta freaking väder?

AAAH JAG ÄR GLAD, och om två veckor är jag på g!

MEXICO!


Underbart!


Allt är så himla underbart.

Underbart väder, underbara vänner och underbara allting. GAH jag är glad. Tänk vad lite sol kan göra. Dock väntar ett fyra långt Matte C prov imorgon... Det drar ner på humöret en del, men faktiskt inte så mkt som det borde göra. PRISA SOLEN!

Efter skolan idag agerade jag smakråd till Amanda, hon kännde att det var länge sedan hon satte sprätt på pengar. Dock slutade detta i att jag hittade miljoner grejer jag ville ha. Jackor, tjol, tröjor och skor! Men jag njöt trots att jag inte hade några pengar att dränna runt på stan i solbrillor med en underbar vän som Amanda är ovärderligt.



Imogon efter provet är det jag som pallrar mitt ass till Gina och inhandlar dessa underbara ting. OCH denna gången är det Amanda som får plågas med att inte ha några pengar! HA!

jag HATAR måndagar!


Det finns inget värre en måndag morgonar, dom är sega och äckliga. Hela måndagen är äcklig, speciellt Annikas jävla kemilabbar, dom ger mig huvudvärk! bläääääääää! sen att komma hem till en fet mattebok är inte det roligaste.

SEN att jag inte har foto med Sara längre suger. Dock värkar gruppen värsta bra, tror jag?... Alla känner alla och jag känner hanna x2. Men det blir nog bra ska jag se. Sjukt roliga uppgifter iaf.

Nu är jag övertrött. SVEJS!

Vanlig söndag?


Idag är det söndag... igen. Hatar söndagar.. eller kanske inte lika mycket längre. Jag saknar min klass lite på helgerna, FAKTISKT! 07NVA in my <3. Men har tagit mig en paus från Matte pluggandet, matte C wooho. I like *not*

Senare idag ska jag iväg och träna för första gången denna veckan, fan mig att jag inte orkat mer denna veckan, Aja, men det tar vi igen nästa vecka. eller? well well...

Nu ska jag plugga igen, så Philip kan komma hit sen!

PUSS

vet inte...


Det kanske är förbjudet, det kanske inte går, ni kanske inte gillar det?

Men det är just det jag tänker på och jag tänker inte säga vad. fniss!

Män som hatar kvinnor!


Har precis vart på bio med Mamma. Vi såg "Män som hatar kvinnor".
Så sjukt bra film. Hanlade om en reporter Mikael "kalle"  Blomkvist som avslöjade ett stort företag med narkotika, vapen och all annan skit. Men när han anmält dom försvinner alla dokument och bevis, helt spår löst försvunna. Han döms till 150 000 kr i böter och 3 månaders fängelse. lucky guy? nja inte direkt. Men fängelsestraffet påbörjas inte för än om 6 månader.

Detta hände runt jul och på själva Julafton ringer en man och säger att att en högt satt man, Henrik Vanger vill prata med honom. Han vill att han ska reda ut ett försvinnande/mord av en mycket god vän. När väl Mikael accepterar uppdraget kartlägger han allt och träffar på en hacker, en tjej vid namn Lisbeth Salander. Hon har en mycket mörk och dyster bakrund och vill inte helst prata om sig själv. Detta resulterar i en jävla massa drama och en sjukt bra film! Nä nu tänker jag då inte avslöja mer, se filmen istället...ett tips

Efter filmen sa mamma "Jag har nog aldrig sett en film som avspeglat på boken så bra". Jag har inte själv läst boken, men jag tänker defenitivt läsa dom andra två!


Orka


Blogga är överskattat. Ville bara uppdatera att idag har jag skämst över våran Shakespere film, så dålig. Dock var den lite rolig :) haha. Sen orkar jag inte plugga, har ingen motivation. SUGER. Matte C nationellt nästa vecka, fun fun... Men en sak som är posetiv är att jag är snygg!


MAH!


Hatar kemi, hatar min engelska lärare, hatar hallandstrafiken. Jag är trött och på fruktansvärt dåligt humör. Imorgon ska jag vara på skolan 06.30, ska till Lund. Så nu går jag och lägger mig!

Inte puss!

Glad Elin!


Nu är jag nöjd och glad! Jag och Amanda satt på blådörren i lite mer än tre timmar och pluggade kemi. Okej, kanske inte hela tiden. Men vi gick igenom allt, tror det eller ej. Så nu tänker jag inte röra mina kemiböcker mer idag, tror jag. eller nej jag tänker verkligen inte röra dom!

Men efter allt pluggande gick vi en vända på stan och hittade väskan jag kollat på. Hade kollat in den på Hm.se och hittade den i butik idag, GLAD! Sen hittade jag feta snygga solglasögonen, men det är inte broska. Det är ju tre veckor kvar tills jag åker.



SÅ min!

Studiedag är n1!


Idag är det måndag och studiedag, vart vaken sen kl halv 10. Legat och kollat på sex and the city fram tills nu. Seriöst, jag är KÄR i den serien och framför allt filmen. GRYMT.

Men idag ska jag vara orginell och studerar på en studiedag kanske blandat med lite kul. Klockan ett ska jag åka in till stan och träffa Amanda, plugg och fika är nice. Jag och Amanda får faktiskt en hel del gjort tillsamans, sen är det ju dagen före provet så vi kanske är lite extra koncentrerade. Men nu är jag hungrig, frulle på g!

klassfest, tummen upp!


Jag tror inte jag haft så kul på länge! Allt var bara bra, eller ja fram tills någon smachade en ruta. Men innan det hade jag och alla andra det trevligt. Viktorias lekar, Emils och Jonatans födelsedag. Eller ja Emil fyllde den 7 och jonte den 8 så ja vi friade dom bägge, it was fun! Kanske blev en aning för mycket Minttu igår, men det är bara ngt man känner av dagen efter. Så jag mår väl som jag förtjänar.

idag är det söndag och imorgon är det måndag och jag har studiedag, SKÖNT! Idag borde jag plugga kemi, men vi får väl se fram emot kvällen om jag orkar, ska iaf ägna hela måndagen åt kemi, FUN!
Sen ska jag kanske på bio ikväll, med mami! Hon fick ju det av mig i födelsedags present av mig. men vi får se, det är hon som bestämmer när, var och hur!

På g!!


Nu har jag käkat tårta, bastat, plattat håret och sminkat mig! NU är jag på g!
Snart kommer Viktoria och hämtar mig. Men nu måste jag käka, lite bråttom!



Äntligen lördag!


ÅH! Nu är det äntligen lördag min mammas födelsedag och klassfest! Jag känner på mig att detta kommer bli bra, väldigt bra. Massa sprit, lekar och bra musik. Sen att vi naturare ska festa i en stuga i skogen är väll en annan grej? Eller så kanske det passar oss bra? GAH! jag är sjukt peppad!

Sen idag fyller min Mamma 47 och kl fyra kommer farmor hit så ska vi käka tårta. Hoppas bara att pappa har köpt en god. annars är det ju inge kul!


Grattis Mami!<3

Om det går riktigt bra på lördag så...


JA KOM SÅ SPRINGER VI


Fast jag är lite glad!

 
Fast.. jag är faktiskt lite glad. På lördag ska vi ha klassfest.

klassfest!!! Kommer bli kalas, jätte askalas. Nästan alla kommer också! Woho, jag är glad! :)

jag är ledsen


Idag var det slut, slut JÄTTE slut på Foto A. Jag och Sara var ledsna och käkade chips och saltapinnar. Dock ska jag läsa Foto B. Men då utan Sara och Carolina, kommer bli tomt. Men jag kommer väl klara mig, tror jag...



Längtar


Jag längtar verkligen att få komma här ifrån vara borta från allt och alla i två veckor. Bara ta det chill, sola och bada med Familjen. Nu är det bara en månad kvar. Vill verkligen ifrån denna kyla och slappa av, få sakna alla lite. Tror det skulle bli bra. Men att jag ska vara borta från Elin i sex veckor när hon åker till Mallorca är omänskligt, jag kommer må dåligt!


Playa del Carmen, Mexico

punkt


Jag är freaking himla jävla trött.

Shakespere är roligt.

Kemi B suger anal pungråtta.

Polakerna kommer hit den 4 maj.

32 dagar kvar tills jag åker.

sooooova!

Romeo och lite kalla händer


haha, filmen. jadu..
Efter en jävla massa lalala:ande, fäktning och sjukt kalla händer gick vi alla och käkade pizza. GOTT! Men jag tror våran film kommer bli rolig... tror jag? Imorgon ska vi förtsätta spela in och vi är nog klara på onsdag, askalas. Dock som sagt kommer jag nog skämmas, men det är verkligen inte annan grej^^

Enda sen jag kom hem har jag frusit konstant. Somnade i soffan med täcket, skönt! Nu sitter jag här med täcket omvirat om mig själv och är sjukt tröstig... Men ska väl försöka pallra mig ner och hämta ngt att dricka. OCH JA TÄCKET LÄMNAR MIG INTE!

Vatten, hav, någonting




i´m so freaking awesome


Idag ska vi äntligen börja spela in Shakespear, vi gjorde det aldrig i Fredags.. Känndes som vi inte hade råd att hoppa över lektioer, eller så. Men om 40 min ska vi träffas på fästningen. Jag hade tänkt att vi skulle hinna med nästan allt, sen måste vi nog lägga till lite, tror jag för en 5 min lång film är inte så nice. Men vi får väll se, vet iaf att jag kommer skratta som aldrig förr!

Just nu sitter jag och lyssnar på Håkan Hellström, åh i´m såo freakning Awesome!

RSS 2.0