16 Februari

Mår fortfarande inte bra..

Fast.. jag har i alla fall gjort lite idag. Gjort iordning all mat tills imorgon.

IMORGON ÅKER VI TJEJER, HEMSEDAL. Sjukt kul!!!

Vi var och handlade idag, vimsiga är ni tjejer. Men jag älskar er ändå.

På tal om att älska någon.
Igår hade jag och min baby vart tillsammans i tre månader. Tiden går fort när man har mysigt. Saknar honom, han är i Marock, ingen mobil har han med sig heller. Dummer. Fatta hur mycket snyggare han kommer vara när han kommer hem? Brun och bara jätte snygg!

Älskar dig Jacob <3

15 Februari



fan.. jag hann inte skriva igår, men jag skriver om gårdagen nu :)

09.40-15.10

Hängade jag i skolan, vi har ganska kul. Jag och mitt natur gäng. Jag tycker om dom.
Danira och Martin dillade något om någon fest, jag bara aja det kan väll vara kul. Sen typ inget mer med de, vi hörs sen typ.

15.10-20.00

Jag går hem till Lina på brages, mys som fan. Vi gick till fyndmagasinet och köpte godis. Liksom när vi hade gått så går det ju jämt ut med godiset. Smart va? Sedan gick vi hem till Lina igen och åt godis på vägen, jag åt min första geischa på en månad, den var god. Sedan kollade på napoleon dynamite. Riktigt rolig var den. Somnade gjorde jag, vaknade med ett "höö" att det spelades hög musik och lina skrattade åt mig :)

Sedan ringer hanna och danira och snackar festen, den blev av. Fast hanna följde inte med. Så jag, lina och danira skulle dra på fest i norra näs. Jag och lina tog bussen kl 20.05 hem till mig

20.00-23.00

jag och Lina sitter på bussen hem till mig, men en massa skumma typer som satt och söp. vi bara hoppas inerligt att dom inte ska dit vi sak, det skulle dom inte . Så jag och Lina kunde andas ut (haha?) Sedan åkte jag och lina hem till mig och gjorde oss snyggare. Sedan kl 22.00 kom Danira. Vi väntade på Simon och c.o. 22.40 kommer dom och hämtar oss. Nu bär det av till festen! Ringde Martin men honom fick jag igen vettig vägbeskrivning av, fick snacka med någon random kille mycket bättre.

23.00 - 02.30

Bättre sent än aldrig började festen. Sjukt kul var de. Träffade oväntade personer, men det var bara kul. fniss! I början var det segt men det är det alltid. Sedan blev det bra drag. jag+lina+alkohol= sjukt kul  haha
Vi dansade på stolar, sjöng, cpade. Men sedan gick det bara utför, det sa bara pang så.. ja.. jag behöver inte säga vad jag menar, ni fattar nog^^ Sedan kommer jag inte ihåg när vi kom hem.. det är lite svart en viss period.. tror jag? läskigt. Men sedan fick vi sjuts av Simon och c.o hem till Lina där jag och danira slaggade.

Morgonen.

jag mådde INTE bra

Dagen

mådde inte bra

nu

mår lite.. men bara lite bättre.

14 Februari 08 (Alla hjärtans dag)

Torsdag.

jaha.. här sitter man igen och ska skriva något guligt, det är ju alla hjärtans dag och allt.
På tal om det.. Alla hjärtans dag är så överskattat, fast.. Jag saknar Jacob bara för att det är alla hjärtans dag. Man ser alla flickor och pojkar och går runt och är jätte kära och fnissar lite sött. Då blir man ju ah, jag vill med vara med min pojkvänn. Jacob övergav ju mig och drog till Marocko idag kommer hem om en vecka. Den lille jävlen. Men han kommer vara brun och änu snyggare när han kommer hem. Det gillar jag. (läs: gilla väldigt mycket) Fast.. ingen mobil har han med sig så.. ja.. överleva kommer bli svårt. (fniss fniss)

var i alla fall hemma hos Julia idag. Hon bjöd på våfflor med glass och sylt, sånnt gillar vi. När jag och hanna kom hem till julia stog hon i köket och var stressad som vanligt. Hon borde ta och coola ned några kilo ibland. Men vi älskar henne för den hon är. Våran Julia <3

Nu är det inte lång tid kvar tills vi åker flickor, Hemdedal på Söndag. Sjukt det kommer bli.

Jag och mina tre söta naturare i en 20 kvadratmeters stuga utan varken toalett eller kök. Det delar vi med tre andra "stugor". Men vad gör man inte för att få åka lite skidor. åh jag vill åka nu. Detta kommer nog blir något jag kommer minnas för livet!

Men nu ska jag väll göra min spanska... typ...

Puss!

13 Februari 08



Jag har skapat mig ett nytt beroende tror jag..,. Yoggi, drickyogurt. sjukt gott är det. Drak två små igår och idag en liten och en stor. åh mumsfilibabba^^

Idag var skolan jätte seg... Eller ja, inte hela. Bilogin är sjuk kul. Lätt mitt favorit ämne. Gunnar, jag tycker bara om att lyssna på honom. Fast när vi hade honom i nk så var det sjukt ointresant. Men Bilogin, genetik och sånnt shit. himla roligt. Älskar det, seriöst. :)

Efter skolan bar det av till stan, inhandla ett pannband eller vad fan man ska kalla det till Hemsedal. Fikade gjorde jag med. Jag, Danira, Hanna och Sofia. Vi planerade resan till Hemsedal, åh vad jag längtar seriöst, vi åker snart! 

Tränat jag har hunnit med idag också. Jag och Jasmine, sofia joinade senare. Jag och Jasmine hamnade på något cirkelpass på gymmet, sjuk bra var de. Sedan sprang jag som en dåre på rullbandet. Ska börja göra det i slutet på varje träning. Fast jag blev avbruten idag av att sofia kommer och slår till mig på armen och säger hallå kolla vem som är här? Haha, där stog Marianne våran samhällskunskapslärare. Sofia blev jätte förvånad, men inte jag för jag visste att hon tränade på Enjoy hon med.

haha på tal om de. Igår hade hon värsta utfrågningen i klassen eller ja, vi var typ 5-6 pers i klassrummet just då. Men i alla fall, hon frågade var och en vad vi gjorde på fritiden. och då frågade någon kommer inte ihåg vem vad hon gjorde så sa hon att hon tränade på Enjoy och massa annat shit jag inte la på minnet xD

men men nu hinner jag inte skriva mer, ska ringa ellekari och Jacob. På tal om honom han åker till Marocko imorgon, den jävlen kommer vara jätte neger.

ringa ellekari var de...

12 Februari 08



18.50

nä..

Fan vad jag inte är på bra humör.  Fattar inte matten, fattar inte fysiken. Kemin tänker jag inte ens börja på.
Gud, jag vill ju vara en glad tjej. Ingen liten sur jävla kärring som springer runt och klagar på allt och alla. Det tar vi när jag blir 85 istället.

Kan inte bestämma mig för vad jag mer ska välja till tvåan heller. Åh, jag har för mycket att tänka på just nu. Min hjärncell orkar inte mer. Jag vill bara sova. Sova sova sova. Har ialla fall sovmorgon imorgon. 10.30 börjar jag, det är ganska gött.

Men jag får väl ta mig i kragen och rycka upp mig till lovet. Hemsedal va fan! :) Åh jag blev redan lite gladare. Tänka lite på det och lite annat smått och gott (missuppfatta inte det Ellekari) så blir jag nog snart glad. 
 
19.32

Kollade precis på 2900 (läs:tjugonio hundra) happiness. En ny norks eller dansk serie. vet inte rikitgt. Misssade första 10 men det var riktigt bra ändå .

Nu är jag lite gladare ialla fall.

Men jag ska väll göra ett försök med fysiken och matten igen, eller något. Sen ska jag väll käka och kanske ringa min älsklings Jacob.


11 Februari 08

Hemskt vad jag har börjat skirva :)

Men jag tycker om det, man kan skriva precis vad som helst.

Skolan idag har vart den segaste ever.. eller ja... seg och seg bara allmänt tråkig. Vill ha lov nu! Åka skidor, festa och umgås med dom jag tycker om.

Men skoldagen gick ganska fort ändå.
Var med Jacob efter skolan. Alltid lika trevligt. Gud vad jag älskar den killen.

Fast han är jobbigt ibland, men det är jag med. Så jag låter honom.

Vi lagade mat, makaroner och bacon, börjar bli en standard. Sen kollade Heroes och åt oss feta. Lärt honom det aldeles själv. Erkänn jag är duktig? Vi kollade några avsnitt. Tiden gick jätte fort som vanligt. Jävla tid. Sen var det inte så mycket mer tid kvar. Vi hann ligga i min säng och lyssna på Guns N' Roses iaf.  Sjukt bra är dom.

21.41.
Tiden jag inte längtar till någonstans när Jacob är här. Då kommer den där äckliga bussen och hämtar honom. Tar honom ifrån mig. (haha nu gick jag över gränsen, jag tycker bara om att vara med honom)

På tal om idioter (?) snackade med Frida nyss. Fest Lördagen på lovet.. Jaha?  Den av alla jävla dagar?
Får se om jag går.. vet inte än... Hade liksom andra planer för den dagen. (suck) Aja, får väll ta och bestämma mig snart.. eller nått!

Men nu ska jag faktiskt sova så jag orkar med den där fucking jävla skolan..

Puss.

image6


9 Februari 08

Jag har blivit en liten skrivare.. eller så är det bara en tillfällighet som lite allt annat.
Får för mig det mesta ibland, men det är kul :)

Ekå sov här igår.
Lyssna noga nu,

JAG

GICK

UPP

FÖRE

HENNE!


Nej jag är inte frisk, jag gick upp duschade väckte henne och så käkade vi frukost. Fast kl var iofs 11.00 men ändå..

haha. Hon åkte hem vid ett.

Efter det ringer min älskling Lina, gick hem till henne. ( min cykel stog hos henne) Vi låg hennes rum och chillade, sedan ringde Elin nr 2, hon hade slutat jobba och skulle snart joina oss. Under tiden gick jag och Lina ut och jag lekte modell framför hennes söta systemkamera!
Söt var jag. Fniss.

Sen kom entligen Elin nr 2. Vi cyklade hem till mig och myste, käkade mat och massa gott och kollade på melodifestivalen.. Säger bara BJÖRN GUSTAFSSON är min min bara min gud <3

Mysig kväll <3

image4

Jag saknar dig.


8 Februari 08

Meningen med att skriva blogg är ju att man ska berätta någonting eller säga ngt speciellt... Men jag känner bara för att skriva. Men om vad?

Jadu...

Det var en gång en liten flicka
... Eh va fan höll jag på med..?

För tre veckor sen lovade jag mig själv att jag inte skulle äta något mer godis på obestämd tid.. Ända tills idag. Jag kunde inte stå emot mer. Mitt sockerberoende tog över... Fast... Nu ska jag och Danira ha en hälsovecka ända tills vi åker till Hemsedal...

Åh på tal om Hemsedal!


Jag, Danira, Hanna och Sofia ska ju dit på sportlovet. Söndag-torsdag. Sjukt kul ska det bli! '
Bara vi fyra, massa skidåkning eller ja.. för min del, som andra är coola och kör snowboard!

Men nu måste jag sova.. eller ngt...

Men god natt internet!


4 Februari 08

Gladare än vad jag är just nu kan man inte bli :)
Sitter här jag dunkar guns N' roses på högsta och längtar som fan till sportlovet!
Tänk,
Jag, Hanna, Danira och Sofia ett rum, skidbackar, snö och afterski!
åh, så jävla roligt.
Seriöst, åh vad jag längtar ! jag vill nu nu nu!!!!!
Åh Daniras pappa är bäst!


Åh, jag älskar livet <3

RSS 2.0