Den 24 oktober

Ja nu har det hänt igen.. igen och igen!

men det är bara göra som vanligt.. Hitta på något roligt med en vän. Sen bara konsentrera sig på dom.. Sen wipps så har man glömmt alltihop.. vrf har jag sådann otur hela tiden. Det är nog något fel på mig tror jag.. Något som får alla att försvinna.. men vad vet jag? Ingen är ju typ ärlig ändå..

Men men... Jag längtar tills på fredag iaf. LAGFEST.SE :D wiiho :D så jävla kul ska det bli.. Sen nästa vecka har vi lov och då ska jag leka med jakob när han kommer hem från Gotland..

Jakob: Gotland är ett gott land och ölland är ett öl land :) HAHA!!

Den 15 oktober

Fans jävla helvete. vrf blir det alltid så här? Hatar att jag litar på folk för mkt...

Den 14 oktober

Sitter på Ekås dator, hon är i köket och lagar mat tills sig själv..

Vet inte rikitgt vad jag ska skriva.. har bara sånn lust att göra de... Hm.. Ja, jag kna ju berätta lite om vad jag och ekå gjorde igår. haha..

Jag tog bussen till stan, hyrde film och köpte godis. Sen skulle Ekå och hennes pappa hämta mig i stan. Men nehe. jag satt där och väntade och väntade. (kunde inte ringa henne heller, eftersom jag är mobillös för tillfället.) Men tillsist frågade jag en tjej om jag fick låna hennes, klart jag fick de. (ingen kan säga nej till mig......) Men iaf, ellekari svarar inte, testade igen. jaha? nu var den avstängd. 2 min senare ringer hennes mobil (hon jag lånade den av) och hon vet inte vad det är för nummer och inte jag heller.. Men det var söta Ekå, hennes mobil hade inga batterier.. (typiskt henne). Men till sist hamnar jag iaf hemma hos Ekå. Vi hade as mys :) Käkade scones och drak te med hennes pappa. Sen kollade vi på Parfymen, as bra var den. bara att bägge somnade. hahaha. Enu mer typsikt oss. twihi..

Nu snart ska jag iväg till farmor och käka middag sen spela match i idrottshallen mot Torslanda. Vi får se hur detta går.. Inga avbytare och jag är typ sjuk.. Aja det går säkert bra..


Baby, i miss you...

Den 13 oktober 07

Idag har jag spelat match. Vi spelade jättbra. (jag kunde gjort det mkt bättre) men iaf, det slutade 11-13 till Aranäs.  Vi fick iaf inte  lika mkt stryk som vi brukar... haha

Alltså det kan bara bli bättre nu.. Känns som allt bara går emot mig.. Eller ja, så känns det alltid... För en vecka sen blev jag av med mobilen.. Sen har mamma och pappa dampat hela veckan.. Sen i torsdags gick kemi provet år helvete. Sen har det hänt en massa annat. Sen så funkar inte min dator. (sitter på mammas) Den ansluter inte till internet.. (suckar) Sen när jag sa det till pappa sa han. jaha. undra hur du ska klara dig utan både mobil och dator. man bara TACK för stödet. (allt är redan skit, ska du vara skadeglad då?) aaah, jag får damp!

Snart ska jag hem till Ellakari iaf, hon klagar inte iaf. Hon är bara den bästa jag vet :) Du är verkligen den bästa vännen jag har<3


Jadu nu var det över

Igår var den efterlängtade festen :) Den var rikitgt lyckad. Först kom flickorna med presenter till mig. Sen så käkade vi paj som jag och lina hade gjort, mkt mkt gott! Sen började festen :) Det kom mer och mer folk, tappade till sist räkningen. Men jag hade det rikitgt roligt, helt underbart roligt :) Lyckad fest... MEN, det fann en nackdel, min mobil försvann, den var avstängd.. Så ja Elin Hedbris du har lyckats igen. Din 3:dje mobil... GRATTIS! Jag är inget lottobarn jag. Nu måste jag köpa min egna mobil... Det kommer ju ta ett tag innan jag får ihop till den.. Men men det får la gå på nått sett. Jag kan INTE leva utan min älskling.

men men åter till hur festen var. Sen när min mobil var borta drog dom flesta hem.. Inte så konstigt, en sånn sak förstår ju allt.. Men en del skulle sova över. Jag och Mikael låg och pratade / halvsov i säkert en timma... Eller har jag dålig tidsuppfattning? haha. Men iaf, Simon kom in med jämna mellan rum.. HAHA, det var ganska kul.. Eller ja, min humor är så låg så jag tkr det mesta är roligt!

Men sen idag på morgonen var det bara till att börja städa. Mina söta små vänner hade plockat undan alla brukar och så. Så jag fick diska, torka av golv/bord och dammsuga. JIPPI! Men sen när jag var färdig efter typ 3 timmar med uppehåll, så kollade vi på flim.. Sen begav jag mig av till samlingen, match på bakfyllan, wiiehoo, ALDRIG mer! haha.. Vi förlorade som vanligt. men men sånnt händer.. Men nu orkar jag inte skriva mer.

// Elin

wiie!

SNART ÄR DET LÖRDAG LINA! wooohoo:D jag längtar som fan!!!!!

Run like a bitch

image3

Ekå!

idag har jag lekt med min Ekå typ, vi har alltid lika roligt liksom ni vet. Vi tattade  typ ellekaris pappa systemkamera och fotade typ:) kul kul :)
 vet ni vad vi gjorde sen, VI KÖPTE GODIS TYP!

Jag Elin Hedbris och Ellekari Haraldsson, sjukt asså.... tyo.. ni vet :)

" Ska vi ta fågelvägen till kamelen  Ellekari? "

Sen typ pluggade vi liksom du vet. Kemi typ. Sjukt tråkigt typ. Sen drog jag på träning. tog bussen från läjet typ.
Träningen var allt annat en seriös tycker jag., men men så går det ibland typ. :)

Festen!

Åh det är sinnes vad jag längtar tills på Lördag!Sjuka festen ska det bli. Fest hemma hos mig, typ 20 perssoner. Alla mina favoriter kommer, alla :D Partyhattar och hela skiten och så kommer du, det kommer bli så jävla kul :)

idag är det studiedag, vette fan vad jag ska göra... Träna ska jag iaf göra. Åh jag har match kl 12.20 på söndag. Det
suger suger suger suger!  Men man får väll försöka att hitta på någon bra ursäkt eller ngt.. Aja annars är det bara att bita ihop och spela, det kommer ju gå som det kommer gå ... haha




RSS 2.0