Hoppsan det var visst inte meningen...

Som jag sa igår, göteborg blev lyckat! Så jag är även mycket nöjd idag, eller ja. Det beror ju på hur man ser de. Penga messigt eller i ren shopping-glädje? Kan tala om att mitt konto har inte vart såhär tomt sedan innan jag fick min första lön i sommras. Nu är det slut shoppat, eller? Jag som behöver ett par nya skor. Ja just de, studiebidraget kommer inrullandes snart, wiiho skor skor skor!

Det var faktiskt inte meningen att det skulle bli så mycket som det blev, men är man på humör så är man. Nu kanske jag låter som en shopaholic? Men jag är 18 jag gör vad jag vill och för att pointera fick jag faktiskt köpt det jag behövde också...

Nä nu ska jag hänga upp alla mina nya kläder i min tomma garderob, hihi!


Passande? Borde kanske se filmen snart!

Helt okej nöjd sådär.

Idag har jag haft lov på riktigt (jobbade igår och i måndags). Vaknade upp hos Tobbe och käkade frukost halv ett och bara tagit dagen som den kommer. Var en sväng med Anna på stan och om jag fyndade, 50%! Slutade i en klänning, enkel och snygg! När lilla varberg och dess utbud tråkat ut oss begav jag och Anna sig hem till mig. Känns verkligen som en evighet sedan jag umgicks med den människan, riktigt trevligt hade vi. Vi hann även med att träna och fy-satan vad trött jag är nu. Men helt nöjd. Denna dagen får verkligen 5 av 5 tosters och imorgon ska jag till goa glada göteborg med Frida & Lina, kan inte annat än att sluta i en mycket nöjd Elin och en tom plånbok...  he-he


nöjd Elin i våras.

p.s

Tobias Larsson är världens bästa.

d.s

22 oktober, promenix!


21 oktober, produktiv fotolektion?



Skum, söt, skum? Låter som samma sak



Sunset





19 oktober

Efter en jobbig helg med jobb är jag tillbaka i vardagen i skolan. Kan inte annat än att säga att jag har ett späckat schema; Körkortsteori, historia arbete, träning m.m Och som grädde på moset är jag ensam hemma onsdag-fredag. Hundar... hundar och matlagning... som tur har jag en pojkvän och en bil till stor hjälp! Nu när han kom på tal, han har äntligen uppdaterat sin blogg, den hittar ni här.

körkortsteori... jag dör! Är lite smått nervös eftersom jag inte kommit mycket längre i det praktiska än i det teoretiska... Halkan, uppkörning och uppskrivning är bokad. Nu jävlar! eehehe...

Jag kan inte annat än att längta tills nästa vecka, LOV! Dock innnerhåller den en del jobb (hojta till när jag inte jobbar är du snäll), men pengar är aldrig fel. Som nog alla vet är det halloween helgen på lovet, gissa vad? Jag jobbar hela den helgen. Men det ska inte hindra mig, lördagen ses vi garanterat ute. Just nu struntar jag faktiskt i om kunderna får se ett lik i kassan! Lik? det är kanske någonting som kan beskriva min kropp just nu, träningen var jobbigt, riktigt jobbig!

Egentligen får man inte skratta, men så sjukt kul!


Warm & Cosy

Den som ska hålla mig varm när jag fryser, den jag verkligen vill krypa upp i när det är sådär fucking kallt ute. Jag har hittat min nya bästa vän denna vinter och den kostar 1195:-. Det är en pläd med värmeslingor i! Lätt att den kommer stå högst upp på min önskelista i jul Men... det är lång tid kvar till jul. Jag vill ha den nu!! Tobbe du kan iaf betala halva? ;)




Underbara sol




Memories of summer 09

Skolavslutning, Peace and love, Tobias och sommarn 09 är vad man hittar på mitt minneskort. Underbart att sitta och kolla igenom en sådan kall morgon som denna!
 


Ägg-huvud?

Att försöka knäcka ett redan kokt ägg i är någonting som får mig att undra, är jag så dum som alla säger? (nej nu är jag väldigt ironisk). Men jag kan tala om att det var inte det lättaste och smartaste jag åstadkommit. Så ett tips försök inte steka ett redan kokt ägg, för liksom kokt/stekt ägg borde väl bli väldigt tort, eller?
Min hjärndödhet kan bero på x antal timmars matte och körkortsteori plugg, men vem vet?



Sedan på tal om ingenting såg jag en underbar sak, i mars gör kent spelningAR i göteborg. Jag som trodde dom skulle lägga ner efter turnén 08 då jag såg dom för första gången. Men icke, fyyfaaaan vad glad jag blev! Så 19 eller 20 mars tänker jag inbefinna mig på lisebergshallen i göteborg! Och föresten, min ägg blev goda... tillslut!




Nintendo 64?



Detta var vad jag, Frida och Lina dog av skratt igår. Bra förfest? haha

Alcohol makes people take

Gårdagen tillbringade jag på Zorbas och Ceers and Beers med två mycker kära vänner, Lina och Frida. Vi hade himla trevligt och maten var sjukt god. Drickan var även väldigt lockande, eftersom ja. Jag inte vart 18 särskillt länge finner jag det väldigt underhållade att få beställa alkoholhaltigadrycker på krogen helt själv. Efter en flaska vin begav vi oss till Ceers där vi beställde drinkar och dansade, himla roligt. Tror faktiskt att det var ett tag sedan jag hade så trevligt och roligt (okej min 18-årsdag, men igår var ngt unikt). Kvällen kan sammanfattas med "Alcohol makes people take",tycker det är ganska så underlig att lite alkohol kan få männsikor prata till och med kramas... Jag, Frida och Lina pratade även på en del, vilket jag bara ser posetivt! Gårdagen får ett stort plus och slutade hemma med min Tobias. Att somna i hans armar är nog det bäst jag vet.


i väntan på käk. Frida skriker "mat mat mat" och lina putar med läpparna.

Du kanske tycker att jag är borta i tanken, det kanske stämmer!

Att sitta och huttra när det blåser och regnar ute blir man bara trött på. Att sitta och plugga Matte D är verkligen någonting jag inte orkar, men jag måste och jag gjorde... lite.

Just nu önskar jag att Tobbe var här. Att ha en varm famn att krypa upp i. Tobbe, han gör mig glad genom att bara finnas till. Dock hade jag vart gladare om han var i mina armar. Just nu när det regnar och blåser ute.


Jag har väl aldrig varit negativ

Kan verkligen inte bli mer trött än vad jag är nu... så fruktansvärt anti allting. Vädret suger, ingen studentmösseprovning idag (buhu) och skolan är verkligen inte stället jag vill till imorgon... Mamma tror jag håller på att bli sjuk, men liksom jag blir väl inte sjuk? Kommer inte ens ihåg sist jag var riktigt sjuk sist. Jag borde plugga, matte D prov nästan vecka... Fyfan, jag måste plugga som en svin bokstavligt talat, efter vårens flopp! Så känner lite att morgondagens fotolektionen ligger i riskzonen att inte få min närvaro... Men jag får se hur jag mår imorgon. Måste verkligen bita i det sura äpplet och gå på den där körlektionen kl 8.15.

En himla massa ointressant babbel kanske, klockan är nu 20.15 och jag går och lägger mig!


6 oktober


Regn och rusk!

Mitt rum är svinkallt, det regnar och blåster ute, det är söndag och jag börjar 8.10 imorgon. Söndagsångest punk nu. Det är tur att jag ska få krypa upp i Tobbes varma famn sen. Denna veckan har vart jobbig, lite för jobbig kanske. Alldeles för lite sömn och två prov för mycket. Jag hade sett fram emot en helg av sömn, men jag har tillbringat den på jobbet. Igår var det värsta jag har varit med om. Ge-kås har öppet mellan 7-17 på lördagar och det var kö in mellan 9-15, allt detta slutade med att jag stämplade ut med nästan två timmars övertid. Kom hem igår kväll en aning rikare men ack så himla trött. Nu när jag fyllt år är hösten inge kul längre, sen är bara grå och kall. Hemskt vad jag klagar, men ibland får man faktiskt göra det också!

Eftersom det blåser så mycket åkte jag och pappa ut och kollade till båten. På vägen ut till Getterön frågade pappa mig hur mycket jag trodde att det blåste. Visade sig att min gissning på 17 m/s var ganska fel, det blåste 24 m/s och vattennivån var ca +en meter högre än vanligt. Båtarna låg nästan på bryggan, det riktigt ylade i vinden och vågorna vällde över piren. Lite läskigt men lite ledsen blev jag för det hade blivit en del riktigt coola bilder.

Nä nu ska jag hoppa in i en välförtjänt varm dusch!


Inte för att mobil bilder är någonting att komma med, men vattenet är sjukt högt
med tanke på att man annars kan gå på båten utan problem. Liksom fören brukar ligga
strax under bryggan.

All these things that i´ve done


RSS 2.0