Despertador

Kan säga att det var ganska tungt att gå upp imorse med tanke på att jag gick upp kvart i sju när min övriga klasskamrater knappast behövde ställa väckarklockan. Hade körlektion, funderade på att ställa in den. Eftersom sovmorgonar är det bästa jag vet. Men kännde att det var lika bra att bita i det där sura äpplet så jag kan få det där himla körkortet någon gång i år.

En annan sak som är lite sur är att jag har två lektioner idag och slutar fyra... Men men funderar på att trippa ner på stan på hålet. Behöver en ny jacka, men den som lever får se. Nu måste jag springa till bussen.

P.s Jag är trött, jätte trött!




El mejor!



Tobbe är den absolut bästa jag vet och jag älskar honom.
Ville bara få det sagt! 

18(+2) åringar!


I lördags fyllde jag 18. Helgen i ära firades med fest rakt igenom. I fredags bjöd jag mina nära och kära på mat och alkohol, mycket lyckat. Kanske lite för rund om föttera... Men men sånnt som händer. I lördags kom släkten hit men det kalaset avbröts ganska så fort för min del. In till stan och Robin som fyllde 20. (samma dag som mig, hihi) Kan säga att han bjöd på en sjuhelvettes god tråta så även fest.

och idag! Fyller min barndomsvän Lina 18 år!!! Grattis! Enda sedan BB, ganska coolt ändå att vi är så nära vänner fortfarande. 18 år ändå. Vi kanske ska utrycka oss såhär; Från vaggan ända in i graven? 


Jag, Lina och Malin i fredags!

Liten lycklig flicka, eller?

Sen i jul har jag haft en Nikon D90 vid min sida, samtidigt som jag fick denna underbara kamera fick jag en bok. En fotobok så klart. Men så sjukt snygga naturbilder på djur och växer från alla världens hörn. Fotografen heter Mattias Klum. Som alla Varbergare borde veta är det Bomässan i helgen och vet ni vem som kommer vara där? Jo Mattias Klum med en utställning på 20 bilder. Han ska föreläsa och "mingla" på lördag... MIN födelsedag, så jag har en del annat planerat... SUG! Dock tänker jag inbefinna mig i sparbaknshallen på söndag hur bakis jag än är, bilderna är någonting jag vill se! Kan tala om att ormbilderna är mina favoriter trots att jag har ormfobi.



Mattias Klum him self!

Tripp trapp trull


Foto:Elliot Erwitt

Nedräkning på hög nivå!


Lördag lördag, längtar! Att äntligen fylla 18, dock fungerade inte planen om att tar körkortet veckan efter min födelsedag. Blir väl någon gång inom en icke snar framtid. Nemen va fan, ska fan plugga tills jag gråter, nu ska jag fan ha det där himla kortet. Så är det bara.

På tal om någonting helt annat. Har länge gott och trånat efter två klänningar på MQ och idag hade jag en anledning av att köpa dem, helgen! Säger inget mer, fick även pojkvännens godkännade vilket aldrig är helt fel. Så nu är jag några hundralappar fattigare. Men lönen kommer passande på fredag så det bekymrar mig inte så mycket. Ska även betala Aiya Napa snart (LÄNGTAR SOM FAN, bara typ sådär 254 dagar kvar), känner att det är lika bra att få det gjort. Jag menar så inte pengarna flyger iväg på något annat.
(nog med svammel kanske?)


Äsch om jag inte hade fått svammla hade jag aldrig skrivit i denna himla bloggen. För seriös är jag icke, aldrig vart och kommer aldrig att bli. Men nu ska jag börja räkna sekunder och minuter, taggar som fan! Helgen komsi komsi!


Valborg 09, mycket vackert!

B-day 08!

18 september 09, finner inga ord!

Han är underbar på alla sätt och konserten var grym. Lyssna och njut på den grymaste öppningen! (4.52)


Kär i en ängel (part II)


Håkan Hellström, imorgon smäller det. Mannen som jag länge tyckt vart den den bästa. Fast inte längre, nu stavas den bästa, Tobias Larsson. Killen som förändrat min vardag, han jag saknar konstant. Han är killen jag vill ha vid min sida när jag vaknar. Som i morse, det var fruktansvärt skönt i sängen och min högsta önskan förutom att ligga kvar var att Tobbe skulle krama om mig... Dock fick jag gå upp med en liten känsla av längtan. Tobbe hur kunde detta bli så här bra?

Men imorgon Håkan, önskar lite att Tobbe kunde stå där med mig. Men både jag och han känner att det kanske inte är rätt miljö för honom. Att stå i princip längst fram, trängas, svettas och höra mig och mina 5 kära vänner sjunga för fulla halsar är nog inget han vill höra... Men som sagt önskar jag kunde stå där med Tobbe och njuta, men under "Ramlar" "känn ingen sorg för mig Göteborg" m.m skulle han nog helst inte vara i närheten av mig.

Men Tobbe, vad jag bryr mig om nu, är att från samma säng lyssna på samma regn.


i´m a vampyre


FREDAG FREDAG FREDAG!


HÅKAN HELLSTRÖM!!!!!!!
Fredag kl 20.00 på liseberg, det kommer bli galet och jag kommer vara galen!

håka håka håkan, älskade håkan! Andra gången för i år, nu jävlar!


Bite me


Redo att lämna boet?


Liseberg blev inte så lyckat som jag och Tobbe hoppats på. Efter ca två timmar börjar Tobbe frysa, riktigt ordenkligt. Vi gick in i värmen, men det blev bara värre och värre och det hela slutade med att vi satt på ett tåg hem kl 19.27. Känndes oerhört surt att ha slängt ut 400 spänn på 5 åk... Allt jag kunde tänka på när vi åkte hem, tänk om det är svininfluensan så påverkad är man allt av denna masshysteri i media. Dock som tur var vaknade han upp på lördagsmorgonen och mådde som en prins.

Påtal om igår, jag städade mitt rum riktigt storstädade. Såklart gjorde jag inte detta helt frivilligt en viss moder har tjatat på mig en del. Så allt slutade i 8 stora påsar med kläder och annan skit sen var mitt rum som nytt igen. SKÖNT! Vi hann även med en tripp till Ikea, alltid lika mysigt att gå omkring där. Sen när man ser alla par gå runt och väljer soffa eller bestämma sig för vilket överkast dom ska ha till den nyinköpta 180 sängen. Allt det där får mig mer att inse att jag vill flytta hemifrån. Att bo hemma är inte någonting för mig... längre. När jag kommer hem från skolan är jag helt ensam och då önskar jag att jag skulle kunna få vara det hela dagen ut, men när dom trillar in runt sex blir allt så jobbigt. Dom tjatar och gnäller och allt är bara fel,  jag blir sur och stänger in mig, önskar att Tobbe var hos mig nu och inte kl 23! Och jag önskar att jag skulle kunna få prata hur högt jag vill natten igenom utan att någon ska klaga på att det väsnas. Nä... Jag önskar att jag hade en inkomst så jag skulle kunna flytta hemifrån!

F som i FUN!


Denna dagen började bra och känner att den bara kommer bli bättre och bättre. Dagen började med Dans 8.10, att börja fredagen med dans gör det så mycket enklare att gå upp. Jag trodde fullt alvarligt att det inte skulle var såhär kul, idag ville jag bara mer mer mer! Men snart ska jag sätta mig på bussen igen, "lära känna dag" med 1:or och 2:or väntar. Det brukar faktiskt vara ganska kul, men vi får väl se. Jag vet iaf att resten av dagen kommer bli kanon. Liseberg med Tobbe, har en känsla att det kommer bli roligt, riktigt roligt. Suger dock att min kompaktkamera har kapitulerat så några bilder blir det nog inte... eller jo, en och annan kass mobil bild kan man ju alltid hoppas på.

Men bara jag får vara med min Tobbe så spelar inte så mkt någon roll!


1...2...3 nu kör vi, eller?



skrivkramp... Historia arbetet kan inte gå långsammare, hjärnan kopplar inte... Det kan bero på tre saker.
1. Det är fruktansvärt tråkigt. 2. Att det väntar en överrasking på mig på andra sidan stan. 3. TOBIAS LARSSON!

Troligast är det nog en blandning av dom alla, men det som jag känner påverkar mig mest är den där killen på andra sidan stan, Tobias. Har suttit och funderat hela dagen hur jag ska lägga upp saker när jag skriver, kan ju säga att det är någonting jag behöver... Fast när det kommer till arbeten och jag väl har kommit igång funkar det bra och flyter på. Eller? Aja, det är upp till mina lärare att bedömma. Känner att jag kommer tillbringa nästan all min vakna tid med att skriva detta året... Diverse uppsatser och framförallt projektarbetet... Har smått ångest, eller den är egenltigen inte så lite utan ganska stor. Vet inte vart jag ska börja. typ "jag vill..." sen tar det stopp, eller ja kanske inte men det är inte långt ifrån.

Men helt seriöst... Jag borde ta tag i allt pluggande, har en del... Men va fan Tobbe, måste du uppta 99% av min hjärnkapacitet? Med 1% funkar det liksom att nästan öppna en dörr...

Day N Night!



2 September, två månader! Du är bäst!

RSS 2.0