Utgång


Nu jag ska iväg. Väskan är packad och kameran är med, båda faktiskt. fast... min älskade nikon får bara följa med hem till Hanna och inte längre då får den mindre bra kameran ta över. Okej, jag vet att ni antecknar ^^ haha
Men ska först hem till Danira och käka Bosniskt käk för att sedan sätta mig i en bil ut till läjet och våran älskade Doris där vi ska fixa och trixa med våra outfits och förfesta lite!

Men nu måste jag rusa! Ciao!

Hes kråka på g!!


Klockan är nu 13.40 och jag vaknade väll för en timma sedan. Men jag behövde verkligen sova ut för att orka med kvällens galna händelser som står i dörren. Ikväll är det maskerad och 500 dagars (lol?) hemma hos Jacob. Ska bli ritkigt kul. Jag och tjejerna ska klä ut oss till ett hårdrocksband, vi får se hur vi lyckas med de. Bilder kommer, jag lovar!

Sen med tanke på alla alkohol-haltiga drycker jag har planerar att häll i mig idag kommer jag nog bli ganska hes. Ni vet ju fullare man bli desto högre pratar/skriker man. Sen att jag är förkyld och typ har ont i halsen blir nog en hjälp på traven till den hesa kråkan hedbris. Det kanske t.o.m blir som på W&W i sommras. fast... då var jag inte förkyld. Kanske t.o.m tappar rösten? haha den som lever får se helt enkelt.

nä, nu känner jag mig ganska äcklig och varm. Så hopp hopp in i duschen!

Tankeställare


Maten var god och filmen var konstig. Men man fick sig en tankeställare. Barn, otrohet, äckliga gubbar som våldtar barn och ja herregud vad vet jag. Filmen hade ett budskap, men om jag skulle berätta om det skulle det ta 100 år och miljoner ord. Så se filmen ist. Jag lipade säkert 5 gånger under hela filmen, man blev så rörd.

men åter till ngt mer glatt

Jag och Frida hamade visst på Turist treornas modevisning. En del snygga kläder med ack vilka modeller. Vissa gick som dom gick korståg, andra dansade (eller ja bara en, ÄCKEL), andra bara gick... fast endå var vissa bra och hade riktigt trevligt. Man fick iaf några goda skratt. Okej kanske taskigt och skratta åt folk men går man på en catwalk får man skylla sig själv faktiskt.

YES!!!


När jag öppnade min mejl korg nyss hade jag fått ett nyhetsbrev från Peace and love.
Jag kunde seriöst inte blivit gladare. Jag ska citera brevet "När Peace & Loves besökare får välja vilken artist de allra mest vill se så är Håkan Hellström ohotad etta. Det är med stor stolthet festivalen därför nu kan meddela att den enda spelning han tänker göra i sommar är på just Peace & Love"
Gaah! jag är överlycklig. Ända stället jag vill vara på i sommar är i borlänge på Peace and love. Sen att Jepser inte tycker om Håkan bryr jag mig inte om! Jag kan stå där helt själv, i don´t care! woooho ååh vad glad jag är!

Sen att jag ska käka på stan och gå på bio med Frida gör dagen ännu bättre. Vi ska se Mammut, den har fått en del dåliga resentioner. Men jag tycker det verkar bra. Liksom varför tycka som alla överdrivna ressesenter? :)


...


Tött med stort T

vart trött hela dagen

vart ganska glad

haft halv fotoredovisning

Sprang från rosenred till losensberg

Imorgon blir det mys, middag och bio

Nu är jag trött, god natt!

i´m an alien!



Vart är den?


Vart är solen? Jag har inte sett den på år och dar.
Jag blir så himla trött på detta väder. Det är kallt, det blåser, regnar och om man har tur haglar de. Okej.. det är fortfarande Januari alltså vintermånad, men ändå! Vart fan är solen? Ge mig energi istället för äckliga förkyldningar, frusna fingrar och tår. Just nu längtar jag ngt extremt till våren och sommaren, värme!

Eller så kan någon ge mig helg? Det hade också vart ganska najs.
På fredag har jag och Frida bokat biljetter till Mammut. Känns som om jag inte träffat henne på evigheter fast senast jag träffade henne var i Söndags.. vänta en... två... tre dagar. DET ÄR EN EVIGHET! Men det ska bli mysigt.
Sen på lördag är det fest @ casa de Moflag men bål och hela köret, ska faktiskt bli riktigt roligt. Kanske t.o.m inviger min nya klänning, vem vet? 

men jag kanske ska ta och läsa dom där 40 sidorna nu... va fan? vem lurar jag? jag kommer inte läsa som, inte ens hälften. haha.

Hur skulle mina eftermiddagar vara utan that 70s show?


Just kollat klart på dubbla ansvnitt med That 70s show, gosch vad jag älskar den serien. Dan dagen jag har mycker pengar ska jag köpa alla sesongerna så jag kan kolla på det när jag vill. Jag kan iofs ladda ner dom också, men det är ju inte samma sak! Jag undrar hur mina vardags eftermiddagar skulle vara utan That 70s show? Jag tror faktiskt att dom skulle vara tråkiga, väldigt tråkiga. Det suger bara att när jag slutar fyra hinner jag bara se ett avsnitt... men men bättre än inget!

Nu ska jag faktiskt göra min läxhög lite mindre och lite mer hanterbar. Biologirapport, spanska ord plus prov nästa vecka, matteläxa och 50 sidor i min engelskabok. Vet inte riktigt om jag kommer läsa 50 sidor tills imorgon.. men kanske 20? haha




Mardröm


I natt drömmde jag en skrämande dröm.
Jag skulle åka in i fängelse, kommer inte ihåg varför men in skulle jag. Mamma berättade för mig att jag var tvungen och att det inte fanns några utvägar. Jag skulle vara där i 9 månader. Jag grät och grät. Det var nästan det hela drömmen handlade om, att jag grät. När jag vaknade trodde jag verkligen att det skulle hända... eller jag tror t.o.m att jag vaknade i drömmen jag vet inte riktigt... Visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen när jag vaknade, men jag insåg ganska snabbt att det bara var en dröm, en mardröm.


Det där med att lyssna


Herregud.. jag vill inte lyssna mer!! Hela skoldagen har gått åt till att sitta på en stol och lyssna, jag HATAR tisdagar.
Har ingen egetarbete lektioner. Bara en massa genomgångar och lyssna på en pratkvarn till Svenska lärare som verkligen inte kan hålla tyst, man får seriöst hål i huvudet. Ända lektionen det är okej att lyssna på är Biologin, mitt absoluta favortit ämne. Sen att man har världens underbaraste lärare är ju ett plus. Men förutom biologin idag har skolan vart pest och pina, mer än vanligt faktiskt. Sen att jag lämnade in min ledighets-ansökan idag känndes riktigt bra och det fick mig att hålla ögonen uppe en stund till.

Nä nog med klagande. Klaga har jag nog gjort hela dagen. Så fort jag kom utanför skolan blev jag på så mycket bättre humör. Mötte upp Anna på gymmet. Kan ju inte säga att träningen gick så bra... Koncentrationen var inte hög, men det blev inte bättre när Markus häller vatten i huvudet på mig när jag väl gör mina sit-ups... Men jag hade kul, vet inte riktigt om Anna uppskattade mitt sällskap idag, hon tyckte nog mest jag var irriterade.

Men en powernap, spanska plugg ska hinnas med innan handbollen. So better go, Ciao!

Ge mig värme och bara ben!

Inpuls shoppa med mamma burkar sluta ganska bra.
I lördags kom jag hem med denna skönhet från Zoul. Så nu vill jag verkligen ha sommar och Mexico så jag kan springa runt i denna med bara ben :)



Hur kan jag?


Seriöst... hur kan jag glömt av hur grym denna bruden är?


YES!


Fotolektionen gick ganska bra utan Sara hade ju magnus, Carolina och alla underbara.. eller ja, alla kanske inte är underbarar och trevliga men nästan alla.

Sen en grej... jag har gått och vart nervös hela dagen. Idag var dagen vi skulle få reda på om min bror Johan skulle komma in på bandygymnasiet i nässjö. Kl 1700 skulle vi ringa... Mamma vågade knappt ringa, men hon gick in i kontoret och stängde dörren om sig... Fem minuter senare kommer hon ut med en ganska avslöjande blick. JO HAN KOM IN! Min bror är bäst. fast... han måste fixa matten bara, men jag har känslan av att han kommer klara det galant.
Ikväll ska vi fira med Pizza från campino. fast först måste jag få den där svenskan gjord...


Fotolektion


jaha... då var det måndag igen och fotolektion! :)
men denna gången utan Sara hon är och åker skidor den slynan. Hur ska detta sluta?

Helt slut


Efter ha flängt lite vart stans hela dagen är jag helt slut.
Middagen hemma hos Farmor var bara seg. Sen att man märker att farmor blir mer snurrig för varje gång man träffar henne är bara läskigt. Vi kollade på hennes nya bilder, det var en bild på min mamma och min farbror där hon hade skrivit Elin och Lennart... Okej det är lätt att växla namn och det är ganska kul när man ser de, men när man väl tänker efter är det bara sorligt...

Men jag fick rensa mina tankar på gymmet iaf. Core 60 min och Step styrka 75 min, snacka om att jag är trött nu. Somnade nästan hemma hos Frida. Men hon hade nog inte brytt sig efter sin galna kväll i göteborg igår. Hon uppskattade iaf min present vilket gjorde mig väldigt glad eftersom jag lagt ner mycket tid. Ett fotoalbum med bilder på henne och mig gamla som nya med en liten bildtext till. Erkänn jag är fyndig?

Men nu är jag så trött så jag knappt vet ut eller in. God natt!!

Söndag?


To do

  • Söndagsmiddag hemma hos Farmor. Bara att sätt på fakeleendet och var soical
  • Step styrka 17.00-18.15
  • Stressa hem till min 18-åring och ge henne världens bästa present och så klart äta tårta
  • Hem och försöka få berget av läxor att bli lite mindre
  • Gå och lägga mig tidigt.... försöka iaf

Kvällen är räddad!


Satt just och tänkte på vad jag skulle hitta på ikväll egentligen.
Kunde åkt in till Fidde men dom ska till korgen sen så jag orkade inte. Hade inte riktigt orken att cykla i skitvädret hem till Lina. Men just när jag tänkte jaha... får väll sitta och sappa vid tv:n hela kvällen kommer mamma in och säger att det är handboll på tv, Sverige-Frankrike. Kommer bli en jävla match, as kul!

har även fyndat i stan idag. Kofta på JC, 50 spänn som hittat. Köpte även världens sötaste klänning på MQ, mah jag älskar den så. Längtar riktigt tills vädret tillåter mig att använda den :)

Men nu blir det käk och handboll! WOHO! :)

Överraskning

Ibland har man bilder på kameran som man inte riktigt visste att man hade...


underhållande är det iaf

Lycklig, happy, alegre



Mitt hår!! LYCKLIG


Så här mitt i all glädje kände jag för att dra fram emoposen ^^

Skridskor och blondering


Idag begav sig 07NVA ut på hal is på sjöaremossen med x antal andra elever på skolan. Rikitgt kul. Jag har inte åkt på flera år, men skridsko-skillsen satt fortfarande i. Men efter x antal hockybromsingar, flygplan, piruetter och annat skoj vad det dax att åka hem och jag ville verkligen inte gå av isen. Jag måste seriöst åka skridskor snart igen innan isen smälter. Men tur så har jag en bror som spelar bandy på sjöaredsmossen så jag har bra koll på när isen lägger ner.

När skolan väl var slut efter en timma spanska mötte jag upp Ellekari och gick ner och fikade på stan för att sedan knata vidare till hårslingan. Äntligen är min jävla utväxt borta, så himla gött! Bra blev det också, men kanske inte lika hälsosamt för plånboken... men det är ju en annan historia..


martin fick assistera skridskoknytare för Danria... Danira är klen ;)


Bambi på hal is


pose


<3


Jadu... bilen talar för sig själv


Tysnad


Tänk att verkligen inte ha någon att prata med, ingen som lyssnar och veta att det är just mig dom pratar om när man går förbi Jag har skuldkänslor, alla borde ha de. Men vi försökte, visst gjorde vi men vi kunde gjort så himla mycket mer. Det kunde vi verkligen. Jag har verkligen tänkt på detta hela dagen och kan verkligen inte släppa de. Sen att veta att du inte kommer tillbaka på ett bra tag får iaf mig att må änu sämre, att höra någon berätta det med gråten i halsen gör inte skuldkänslan mindre precis... Jag vet att detta jag skriver inte når fram dit jag vill att det ska, men jag hoppas verkligen att det finns någon chans, någon chans att vi kan göra saken bättre. Fast det kanske inte är det lättaste. Varken för dig eller för oss.


Klapp på huvudet


Idag ska jag klappa mig själv på huvudet när det gäller skolarbetet.
När jag kom hem  satte jag mig och pluggade matte och kemi, det är nästan klart. eller ja matten, kemin har vi feta läxan tills på tisdag. Men jag har iaf börjat redan nu och inte dagen innan. Tummen upp för mig! woho! :)

Just nu sitter jag och slappar framför tv och väntar på att that 70s show ska börja. Dubbelavsnitt varje dag kan inte allt annat än att gilla de. Det är handboll idag också. Sverige-kuwait, heja sverige!

Fördomsfulla kärringar


När jag satt på bussen hem hamnade jag bakom en kille. En kille med lite sådär halvlångt svart hår, svarta tjocka glasögon, svart skinjacka och stor halsduk. Helt okej om han inte luktat så mycket parfym. Mitt emot honom satt ett kärring som inte kunde sluta glo. Hon riktigt granskade honom upp och ned. Sen när en helt "vanlig" tjej gick på bussen och satte dig jämte honom glodde hon änu mer. Undra vad hon tänkte egentligen? För hon har en riktigt sån där sur kärring som höll hårt om sin handväska och gör precis som hon vill, nu kanske jag är fördomsfull. Men sånna blickar ger man inte till vem som helst.
Det jag vill säga med detta är att jag tycker inte om snoffsiga kärring som inte tycker om ungdomar med anorlunda stil.


Där ser man


Okej.. jag erkänner jag har laddat ned Britney Spears nya album och det är sjukt bra.
Man har ju liksom växt upp med Brittan så hon kan nästan bara vara bra. Hon är defenitivt back in business!!


Ibland lyckas jag allt


Sen jag kom hem kl tre har jag lyckat kolla på två avsnitt av that 70s show och somnat två gånger tack vare min engelska bok... Sen att jag inte känner mig riktigt frisk är väll en annan grej. Världens tråkigaste engelska bok låter mer som en bra anledning till att må dåligt. eller? ^^

Sen så orkar jag inte med denna jävla kyla vi har i detta land. Jag vill bara sätta mig i den där jävla flygstolen och åka till Mexico nu! Ligga på stranden, dricka hur mycket drinkar jag vill och bara ta det lungt i två veckor. Nu är kanske inte det ända vi ska göra när vi är där. Så klart ska vi åka på utflykter och se landet mayakulturen och så vidare.

men jag kanske ska försöka sätta igång mina hjärnceller,plugga lite kemi och hjälpa min bror

Idrottsgalan


Alla pris, alla talanger, alla tårar och allt skratt åt Robert Gustavsson!
Idrottsgalan får två tummar upp!!


Känn på den!


Sverige-Spanien 34-30!!!!

Bra spel från börja till slut men med vissa tekniskafel. Jag och mamma har suttit eller ja mera hoppar i soffan och skrikit som om vi var i Kroatien!! AAAH så himla gött sverige att ni slog Spanien efter rysaren i Em förra året!! Kan ju bara säga att sverige är back in business när det gäller Handboll. Nu ger vi järnet på onsdag mot Kuwait!!!


Att Doder är kung är en självklarhet!

Som att börja ettan igen... nästan


Idag började den nya terminen och det nya shemat. Kan ju inte säga att jag gillar det. Eller jo kanske lite, men tanken på att vi inte slutar kl 10.30 på onsdagar och att vi har sex lektioner och 40 min matrast på torsdagar lockar inte speciellt. men men ska väll inte klaga med tanken på hur jag hade det för ett år sedan, nästan 8-16 varje dag, det var nästan ett under att jag överlevde det. Att vi alla överlevde det, eller ja nästan alla. Jag kan ju också poientera att jag fick världens fetaste Fysik B bok idag, uppskattades inte!

Men imorse när jag gick till bussen och var lite sådär småstressad eftersom bussen skulle gå om typ 1 minut. Jag kunde inte springa eftersom det var snorhalt, verkligen jättehalt. men när jag väl kommer till bussen utan att brytit ett ben eller två är bussen sen! Jag fick stå där i 15 jävla minuter i kyla och frysa fötterna av mig, jag hatar allt som har med bussar att göra. Dom är sena, tråkiga busschaufförer, svin dyrt och sista nattbussen går hem 00.45. Man kan inte annat än att hata Hallandstrafiken!!

Oj vad klockan blev mycket 18.15, Handbollsmatchen sverige-spanien börjar om 15 min och jag har inte ens börjat plugga på biologin... prov imorgon. men nyss tyckte jag att det var vettigare och logga in på facebook... hehe

Polenreunion och dödsträning


Igår var det polenreunion hemma hos Arvid i hans feta lägenhet.
Fast först var jag på förfest hos Carro för att jag inte orkade sitta hemma och vänta på få åka in till stan. Så Carro bjöd på vin och trevligt sällskap. Lite småberusad satt jag mig i bilen och åkte hem till Julia för änu mer vindrickande. Sedan rullade vi över till Arvid och hade hur kul som helst. Jo var det inte jag som sa att jag inte skulle dricka på ett jävla bra tag? Jadu.. så säger man alltid. Jag mår bra idag iaf och ska snart iväg på dödsträning med Frida. Först en timma core och sen 1 timma och 15 min stepstyrka, blir awesome!


Vi skulle visst bo här istället

Pappa bytte visst boende i mexico. Två dubbelrum med havsutsikt
Jag klagar inte!


Det var då


Det var då jag var var i london med famlij och då varande pojkvännen Robin.
Riktigt lyckad resa, lurade med Robin så han hade ingen aning för än vi var på landvetter och skulle växla pengar att vi skulle till London. Kommer ihåg Robins min som det var igår när jag tog av honom ögonbildlen på landvetter. Bra kul hade vi.





Ojoj vad händer?


Idag har jag gått emot alla mina "regler" och pluggat på en lördag. Sen gick jag upp klockan tio, är ni lika förvånade som jag? På senaste tiden har det hänt märkliga saker, jag är inte trött på morgonarna och jag gör faktiskt mina läxor. Sen igår bestämde jag mig för att sluta helt med godis tills jag åker till Mexico och nästa fredag ska jag sluta med cola. Men i mexico tänker jag inte avstå från colan eftersom vi har al-inclusive. Men helt enkelt jag kanske börjar få ordning på mitt liv och leva upp till några av mina nyårs löften? vem vet...

Mysig fredagskväll


Har haft en ganska så mysig fredagskväll än så länge och tanken på att gå och lägga sig snart är faktiskt ganska lockande. Men tanken på att Jesper komma ringa sen stup full vill jag bara inte missa, så jag lär vara uppe ett tag till^^

Hitills har jag käkat världens godaste kyckling/bacon paj ala mamma Hedbris. Helt nytt och hur gott som helst. Gillar när mamma lagar ny mat för det är alltid lika gott. men idag var det extra gott, min mamma är bäst. Men som alla andra fredags kvällar är mamma trött och somnar i soffan med två hundar jämte sig.



Så här ser det faktiskt ut varje fredagskväll hemma hos familjen Hedbris vilket är mysig. Kanske inte så socialt, men det blir en sådan avslappnad stämmning när mamma sover och Nisse ligger och snarkar. Sen att huset luktar rök är en annan historia jag helst inte prata om för det luktar så fruktansvärt äckligt. Ska aldrig börja röka! Men sen att jag har en hund som ligger och sover i min säng gör allt så himla mycker bättre.


Världens bästa hund, världens bästa vän!

Du har aldrig


Om jag ska vara ärlig så är jag jävligt cool, snygg och allt annat sånnt där bra.
Jag är bäst helt enkelt. Lite för bra, lite för snygg kanske? Liksom det går ju inte att alla ska gå runt och vara avundsjuka? eller nej nu ljög jag, det ska ni visst!


Tänk om man var en fågel?


äntligen är det där fysik provet över, så nu känns min hjärna som någon har mixat den med en stavmixer. Så idag ska jag bara vara hemma, kolla på let´s dance och tagga inför imorgon. Polen reunion hos Arvid, ska bli riktigt kul! :)

Men när jag satt och traglade med en uppgift på provet kollade jag ut igenom fönstret och såg en fågel. Tanken slog mig direkt. Tänk om var en fågel? Fatta chill bara hopps runt, käka frön och flyga lite vart som helst. Det var en ganska skön tanke, släppa fysiken för några sekunder men när jag kom på mig själv tyckte jag att det var en ganska lustig tanke och skrattde till och fortsatte med fysiken.

men nu är min hjärna för trött för det här så ska fortsätta kolla på Totally spice!

eller vänta


En bra bild fick jag, gillar den mer och mer desto mer jag kollar på den.


Handikappad naturare


Vad gör man om man har fysikprov imorgon och har glömt sin älskade miniräknare i skolan?
svar: jadu.. inte så mycket väntar på bättre tider. Så jag är en handikappad naturare just nu, gah det är så surt att glömma den i skolan dagen innan provet... aja, har ju alltid något att skylla på det går dåligt iaf! ^^

Har även genomglidit yttligare en oseriös fotolektion med Sara. Vi var ute och fotade och jag hade verkligen noll insperation och dåliga bilder... Slutade med en underbar idé. eller ide och ide den suger och är totalt meningslös, men ack så underbart rolig. haha


Hoppas hoppas


Imorgon är det stora dagen för min lillebror. Han åker tidigt imorgon bitti på uttagning nummer två till bandygymnasiet i Nässjö. Jag hoppas verkigen att du kommer in Johan. Tror att det skulle motivera dig mer, få dig att orka med skolan för jag vet hur mycket du tycker om att stå i det där målet och bara vara bäst på hela planen. Du räddar straffar och var förra årets första målvakt i hallandslaget, klart du kommer in. Kommer dock bli tomt like hell här hemma.

Håller tummarna för dig lillebror! <3


Onsdag= plugg plugg plugg


Idag vet jag inte hur många timmar fysik jag pluggat. Jag ocg Karin stack hem till henne efter skolan sen tbx till skolan för läxhjälpen. Duktiga är vi karin, men fysiken känns inte riktigt bra än. Eller jo för det skriker inte IG i pannan på mig längre. Hörde du Sara jag tror jag kommer klara provet? Bra va? :D
fast... sen att jag ska ha biologiprov på tisdag lockar inte så... Fast vi får förbereda oss på lektionstid och vi vet redan frågan. Men det finns ju nackdelar med det också. Kraven blir högre, men det ska jag nog också fixa.

Men någon mer fysik blir det inte idag. Ska inte ens tänka tanken på att börja på biologin. woops tänkte tanken. Nä nu börjar jag bli riktigt trött i huvudet. Fryser gör jag också, KOPP TE PÅ VÄG!


Humöret är på topp trots allt plugg. Kanske beror på alla underbara vänner.
Vem vet?



Det där med att kolla på gamla bilder


Det var då jag slutade 9:an. Vi tjejer i klassen hade fest hemma hos Frida, killarna blev sura.
Men dom fick skylla sig själva tyckte vi. Men kommer verkligen ihåg hur kul jag hade den kvällen. Var så glad för att det var sommarlov, fick sluta på äckel bläshammar och en helt ny värld väntade... gymnasiet. Fällde några tårar den dagen, men dom kom av lycka inte av sorg.


Jag och Frida på kvällen


Klassen


Snygg-Jag
(sen att olof är invalid på ett hörn är en annan historia)

Björn Gustafsson fan som jag är


Asså hur kunde jag missa att Björn Gustafsson skulle vara med i guldbaggegalan?

Berätta för mig hur jag kunde missa de? *besviken*
Men som tur finns youtube!







haha, jag dör!

Aprilhimmlen

 
Sitter och lyssnar på Håkan, pluggar fysik och dricker min tredje kop té för idag. Underbara äppel, kanel och russin té.Hur gott som helst. Fast... det där med fysikpluggandet ljög jag lite om, kan ju inte skriva blogg och plugga samtidigt. Det går ju inte ritkigt ihop logiskt. Men det är nästan en helt annan grej.

Jag längtar så fruktansvärt till april, 2 april om man ska vara exakt. Bara 63 dagrar kvar.
Igår hittade mamma en resa till Mexico so im going to mexico. Voy a ir a Mexico en abril!! hihi, jag fattar det knappt. Mexico liksom? Hur coolt är inte det? Hur fint är det inte där? åhååå jag vill bara åka nu på direkten men först ska vi plugga lite mer fysik.






Inte helt fel om man säger så :)

Wiho


JAG ÄR GLAD, JAG ÄR GLAD NU!!


Fysikplugg?


Sitter just nu med laptopen i knät framför tvn och funderar på om jag kommer kuna slita mig hä ifrån och plugga fysik. Huvudet värker sen kemilabben och Annikas jävla tjat. Seriöst, hon är en kärring och hon gör kemin så himla tråkig. Den kanske hade vart intresant och rolig om vi haft en annan lärare, men vem vet.

Fast jag har en grej som piggar upp ganska mycket. Min pappa fyller 50 i april så vi ska resa någonstans. Vi funderade på mexico och thailand och just nu lutar det åt thailand eftersom tiderna inte passar med flyg och så vidare till mexico vilket är synd. Fast thailand i två veckor är inte fel det heller.

Men man kanske ska dyka in i dom där fysikböckerna nu.

En himmelsk drog


Fotolektion, kent och snygg-sara


Jag har dom bästa måndagsmorgona i världen. Foto i två timmar med snygg sara och idag har jag även Håkan och kent i öronen. Man kan inte annat än att bli glad!
Sitter och och redigerar lite bilder från lovet. Det går inte så bra, eller jo en del bilder blir faktiskt bra fast att jag inte riktigt är bekant med detta photeshop. men som tur är det ju på svenska så det är ju inte direkt svårt att förstå på det sättet. He-he

fast.. Sara är tråkig och trött idag vilket suger när jag inte är i närheten av den nivån... BLÄH påre!
men jag blev just klar med en bild på Frida.


jag har SNYGGA vänner!


JAG DÖR!


När man gick i sjuan var man konstig. Ändrade stil efter vinden och nu skäms man över att man var så patetisk och ful. Så ful att inte ens svart vitt hjälper... fast vi alla har väll vart 14.


Emma, Lina, Lisa, Frida, Ellekari och Jag på högtryck 05

Konstigare än vanligt


Hela denna helgen har jag kännt mig konstig, helt jätte konstig. Vart mer off än vanligt och bara vart weird
 
Fredag:
Kände mig hög, lyssnade på kaninsånger på youtube och lekte gandalf. Tackade även nej till fest
Lördag: Kände mig bakfull när jag vaknade dock försvann det ganska fort. Sen hade jag den där konstiga känslan som inte  går att beskriva och var bara helt lost hela dagen
Söndag, idag: Allt känns ganska normalt igen, men det är ngt som inte riktigt stämmer...

Annars har denna helgen vart bra. Igår var Lina, Frida, Emma och Josefin här på tjejmiddag. Kan ju säga så här att vi käkade hur mycket som helst. Äcklar mig när jag bara ens tänker på de... Vi spelade även galenpanna, fick mig några roliga skratt. Haha.

Idag har jag hängt ute på getterön hos Anna och pluggat fysik. Men fysatan vad trögt det gick men fick lite gjort iaf och kan ju säga till Anna att jag vill också ha en smart bror som gått natur, men nu har jag ju inte det så jag får nöja mig med Jonte vilket man inte ska klaga på. Men vi bakade kladdkaka och den smakade inte alls så gott som den borde ha gjort. Usch för allt som har med socker att göra just nu. kommer säkert känna suget men det är ju en annan sak..

Vem har lagt upp mig och Frida på tuben?!?!?!?!




Nej jag är inte hög....



jag på feeeeest!

Frågetecken?


Är det någon som vet vad som flygit i mig kan ju säga till.

Men nu ska jag iaf gå en sväng med Carro, kanske känns bättre då. Vem vet?


ganska neddrogad om man säger så...

okej... jag tror jag mår bra


Alla som känner mig vet att jag inte tackar nej till Fest eller att umgås med någon. Att bowla hade vart helt okej för det gör man bara en timma eller två men fest, njaa inte riktigt sugen. Simon bjöd mig hem till honom där frida och andra roliga människor kommer vara men jag orkar faktiskt inte. Vill hellre faktiskt ligga i soffan, käka godis och kolla på let's dance. Blondinbella ska ju vara med och det måste man ju se, verkligen måste. Men det kanske bara är jag.


Fredag fredag fredag!!!


Äntligen fredag efter sisådär 2 skoldagar som gick hur fort som helst. En sak som förvånar mig, jag har haft ganska kul. Fast det mesta beror nog mina underbara klass (med undantag) och alla trevliga människor i korridoren. (med undantag). Men det jag menar är att får jag umgås med männsikor som jag tycker om i skolan blir jag motiverad och tycker det är ganska kul ibland, eller ngt i den stilen.

Men idag är det Fredag som sagt och jag är extra glad bara för att det är helg och bara för att! Blir nog icke något fysikplugg idag... hehe som om jag trodde att det skulle bli de? haha men jag ska nog iväg och bowla med en massa konstiga människor jag inte riktigt tycker om bara för att jag inte har så mycket bättre för mig. Men det är bara kanske, annar lockar tv:n och en fet godispåse ganska mycket det också. På tal om godis, jag är hungrig.

AAAAH SOCKER, over and out!


Så här ser jag ut när jag inte går på socker.

BAH!


Det där med tre timmar sömn kanske inte är så bra...

Just nu vill jag bara lägga mig under jorde i 200 år och sova. För att sedan sova lite till. Stax efter sju slog tröttheten mig, bara la ansiktet ned i böckerna och blundade. Om jag hade legat bekvämt hade jag somnat. Men imorgon är det fredag. woho! Även den kvällen ska jag ägna ut fysiken med mina söta små naturare... Tror knappt själv på vad jag skirver men jo, jag ska plugga fysik på en Fredag, tror jag iaf.... Men nu är jag hur trött som helst, sova kanske?

Första skoldagen avklarad


Se sådär vad första skoldagen avklarad.. fun och träffa alla igen, eller nästan alla för det känns som om halva klassen är på skidsemester, eller ja. Det är typ 5 st, men ändå!
Men jag klarade faktiskt av första skoldagen ganska bra, trost att jag bara sovit ca tre timmar, känner inte av det nu heller och klockan är snart sju. Men roligast idag var nog fotolektionen såklart, inte för att jag hade så mycket att göra, mest bara satt och hade utvecklings-samtal med Magnus. Om vi börjar såhär jag fick bara berömm av honom, fina bilder bra komposition. Bara lite under exponerat på typ två bilder. Men då tänkte jag men ligger väll typ på vg. Men inte, han sa med säkra ord att om jag fortsätter såhär lutar det åt ett MVG. Seriöst, detta var precis vad jag behövde. Sen att Sara också ligger på MVG gjorde oss till två glada snyggingar. (tänkte skriva idioter, men det är vi ju inte) Så jag ska verkligen fortsätta teminen ut. Men som Sara sa "Ganska lätt MVG med tanken på hur mycket vi flummar". Sen att jag tagit en del riktigt bra bilder nu under lovet till våran ljusuppgift gör allt så mycket bättre!

Men nu ska jag nog fälla igen laptopen, lyssna på Håkan och plugga lite mer fysik.


Jag är en glad lycklig tjej! hihi :)

Grammisgalan


Håkan vann ett pris som årets manliga artist. Men lilla Håkan du är söt när du är full. hahaha. jag och carro eller kanske bara jag satt och fnissade som en liten flicka. Sen att Markus Krunegård inte vann ett enda pris förstog jag mig inte riktigt på... Vem tycker liksom inte att jag är en vampyr är bra?



Men men, vi riktiga männsikor vet att han är bra! Sen att Håkan inte vann årets album gjorde faktiskt inte så mycket hans gammla album är mycket bättre, men Edelwise är också jätte bra. hehe.

Tänkte på en grej, jag har somnat klockan tre varje kväll nästan hela lovet. Hur ska jag kunna somna tidigare idag? hmmm. klockan ringer 07.00 imorgon, undra hur trött jag kommer vara? Får väll släpa mig till bussen och sova på Engelskan så löser dig nog sig.. eller vänta det kommer vara -45 grader imorgon så vi lär nog vakna så fort man kommer ut utanför dörren. BURR!!! Men nu ska jag jobba på det där med att bli trött!

Det där med att...


Det där med att plugga är inte min grej, det vet nog alla. Nyss satt jag och försökte plugga lite. Men det slutade med att jag spelade röj med jepser på msn... bra elin, mycket bra.. he-he. Men jag har iaf kollat igenom vad jag behöver kunna träna på. Allt, precis alls. Kommer inte ihåg någonting. eller jo, jag kommer nog ihåg en del när någon påminner mig. haha.

Men jag är glad iaf, för Carro har kommit hem och hon kommer hit sen för att kolla på Grammisgalan, hoppas håkan vinner årets albumm, Årets liveakt och det var någon mer kategori han var nominerad i. Hoppas han vinner dom allihopa bara för att det är HÅKAN! hihihi!

Men nu ropar mamma, maaaat! Tacos, mums!


Mannen i mitt liv


Edward Cullen, Robert Pattinson. MAH ME LIKE


En bild säger mer än 1000 ord, snygg snygg snygg osv till 1000

Lägg märke till att..


jag vill bara att ni lägger märke till att jag postade mitt tidigare inlägg klockan 13.37, det var iprincip det jag ville säga för nu ska jag iväg och träna och bli änu snyggare. Men på tal om mig. På det senare halvåret eller ja det började redan i sommars med mina ben, dom blev smala. Så smala att mitt ex påpeckade de. Sen nu under hösten/vintern har även hela jag blivit smalare. kanske beror på alla träning, vem vet? haha nä nu var jag lite oseriös. Men klart det beror på all träning. Vilket gör mig hur glad som helst, att allt slit gett resultat. Fasen vad bra att jag kom och tänka på det nu, värsta bra tränings peppen ju.

Men nu måste jag göra mig redo. Frida och Ricardo kommer och hämtar mig snart.

Ciaao

Tjat, tjat och lite till tjat


Lina och Elin åkte för en halvtimma sedan efter en kväll med en jälva massa tjat.. blev en aning irriterad med så är det ibland. Var iaf kul att träffa Elin och framförallt Lina igen, eftersom jag inte träffat henne på jätte länge.
Men imorse innan om åkte satt vi och diskuterade skolan och lite sånnt. Frågade även dom om lite tips på projektarbeten, jo jag vet kanske börjar tänka ganska tidigt. Men våran biologilärare uppmanade oss redan in slutet av ettan att börja fundera så man inte står där en vacker dag och har ingen aning om vad man ska göra. Men det jag ville säga är att jag nog har kommit på en ganska bra idé. Har länge tänkt på den, men idag blev den faktiskt lite bättre.

Kan ju göra en unndersökning om hur mycket olika människor i olika åldrar och situationer stressar.
tex, varför dom stressar? skolan? jobbet? ålder? men det är bara en idé än så länge. Fast jag tror om jag spinnar vidare på den kan det nog bli ganska så bra och framförallt intressant. Eller vad tror ni?

Glada Vinnare!


Så här glada var jag och Martin när vi vann igår. haha

BABY?


Carro!

Varför är du 100 mil ifrån mig?

Varför är du där det är snö?

Varför är du inte där jag är?

JAG SAKNAR DIG!


Ibland får man.. faktiskt



ABBA och Alias


Kom precis hem från Karin efter en aggresiv kväll. Vi spelade singstar med ABBA låtar och Alias, riktigt trevligt tills allt började bli väldigt mycket på allvar. Danira och Oliver halkade efter ganska ordenkligt, men jag & martin, Hanna & Karin låg lika hela tiden. (för er som inte vet är alias ett spel där man ska förklara ord för sin spelpartner) Vi var verkligen väldigt jätte petnoga med precis allt, så jag kan ju säga att det blev ganska så aggresivt. Spelmänniska som jag är blev jag sur och glad för minsta lilla, ja ni vet hur det är. Jag satt jämte Karin och jag riktigt kände hur spänt det var i mellan oss, som två negativa joner typ. Men i slutet var det nog värst, argumenterade om små saker, men du kan inte få för det osv. Men allt slutade med att jag och Martin vann med tre steg. Vi reste oss upp av gjädje och skrek så där gött!
Men jag ber änu en gång om ursäkt för mitt humör.. men men sånn är jag, spelmänniska.

ABBA och Alias hemma hos Karin, fyra av fem toasters. kanon kul (Y)


My love where did you go?



Blomma Träd Hav och en pissråtta











Bra, mycket bra!


Efter lite mer än två timmars promenad och över 200 bilder sitter jag här och värmer mig med en kopp te, äppel te.
När jag vaknade imorse såg jag hur solen trängde igenom mina persienner. Så från min första vakna ögonblick bestämde jag mig för att gå ut och fota. Skulle kunna vart ute längre, vill vara ute mer. Vet inte riktigt vad som hindrar mig, kanske att jag knappt känner min näsa. men det är ju en helt annan historia.

Ikväll ska jag träffa tjejerna i klassen + Oliver och Marco, sing star for the people. Strax innan jul köpte Karin singstar ABBA, så ikväll ska vi sjunga för fulla halsar, eller något i den stilen. Men det ska bli kul och träffa alla igen knappt sett någon utav dom på lovet. Men jag har passat på att träffa alla andra som jag inte ser varje dag, eller ja... nästan alla. Men nu ska jag ta och cheka in alla 253 bilder så kanske jag slänger upp några sen.

Ciaao!

Nattlig diskution om nyttiga saker

Jesper >>> säger:
 exakt mena...ajja är ju iofs inte ute efter att se ut som en
tvättbräda heller för då skulle jag vara tvungen dumpa allt det

-                Elin säger:
 hahaha
 försöker dumpa colan men det går inte så bra. dukigt ca 4 liter sen 1 januari ^^ haha
 men 1 jan drack jag som fan annars hade jag mått änu sämre

Jesper >>> säger:
 haha okeeej, nej colan går inge vidare för mig heller, inte alkoholen heller, godis är nog det jag är bäst på...äter dock popcorn i massor

-                Elin säger:
 eh popcorn är helt okej det kommer ju från majs 
 grönsak = nyttigt

Jesper >>> säger:
 haha men då är chips också nyttigt då

-                Elin säger:
 ja klart det kommer från potatis.
Dippa också gräddfil kommer från mjölk = nyttigt och sen är det ju bara kryddor

Jesper >>> säger:
 då är cola nyttigt ocskå...de är ju egentligen bara smaksatt kolsyrat vatten

-                Elin säger:
 Sen cola kommer bara från naturliga ämnen

Jesper >>> säger:
 fan va bra...alkohol då?

-                Elin säger:
 jadu...
 det ÄR bara nyttigt

Jesper >>> säger:
 okeeej, det låter bra
 men se...då är jag ju fan nyttig

-                Elin säger:
 precis

Jesper >>> säger:
 hmm..undra varför jag ser ut som en köttbulle då?

Mumma vad jag är äckligt mätt!


När jag kom hem från träningen tidigare idag stog det flygande Jacob och SAFFRANSPANNKAKA på bordet. Jag blev seriöst överlycklig eftersom vi inte käkade saffranspannka på julafton. Saffranspannkaka har vart en tradition att vi äter på jul, har gjort det så länge jag kan minnas. Var det bästa jag visste när jag var mindre åt nästan tills jag sprack. Men sen en jul när jag var runt 11 såg jag att mamma hade i gröt, hatade gröt. Så jag åt inte saffranspannka på ett par år. Jag vet jag är konstig. Men nu äter jag det och det är nästan det bästa med julen. Vet inte hur mycket jag käkat idag. Först en massa flygande jacob sen änu mer saffranspannkaka. Mumma vad jag är äckligt mätt.


<3

Eller kanske inte


Bläddrade igenom några sidor i fysikboken sen blev facebook så mycket mer intressant. Fysik är inte riktigt min grej, men jag försöker göra mitt bästa. Det är väll det som räknas? eller vad fan sitter jag och snackar för bullshit. jag försöker inte mitt bästa, jag kan så mycket bättre. Det vet jag, men jag orkar bara inte. Det är svårt, men varför lägga ned det bara för att det är svårt. En utmaning, men tycker inte om en utmaning? Men då kanske utmaningen ska vara rolig och inte det tråkigaste man vet. Men jag har gott om tid på mig, lite över två veckor. Så om jag inte skulle få någonting gjort idag så är det faktiskt inte hela världen.

Men nu ska jag iväg på Core med min underbara Frida!


Så här trött var jag på fysiken och framför allt skolan precis innan Jul.
Men vem var inte de?

Dax att sätta igång hjärnan kanske?


Om ca två veckor har jag fysik A nationellt...Jag vet att jag måste plugga som en svin.
En kurs som jag klarat med nöd och näppe. Satt precis och kollade igenom papper och gamla anteckningar, jag kommer verkligen inte ihåg någonting, knappt det vi hade prov på precis innan jul. Så det är lika bra att sätta igång hjärnan hur svårt det än är efter lov.. Hey ho let´s go!

My fingers!


jag håller på att sluta med att sluta knäcka mina fingrar efter att jag hade ont i dom i går och i morse.
Hade verkligen sjukt ont i lederna. Så det är nog bäst att jag slutar, för mina fingrars bästa. Eller något i den stilen.
Förresten nu är klockan kvart över två och jag är fortfarande inte trött... aja, blir väll det någon gång.

Att gå och lägga sig är omöjligt


Nu är klockan snart två och jag är inte i närheten på trött som jag är hungrig.
Inte för att klockan är så värsta mycket.. eller jo kanske. Jag gillar att vara uppe sent och sova länge. Men en nackdel när man är uppe länge är att man hinner bli hungrig innan man somnar. Fett jobbigt. Sen är man så lat och har redan borstat tänderna så man orkar inte gå ned och fixa ngt att äta. Sen är det inte speciellt bra att käka så här sent heller.. Så varför inte somna tidigt ist? som sagt jag är inte trött, inte det minsta! Så jag tänker sitta här i min säng en stund till!


Sitter här i min matchens lirare tröja och tycker jag är as cool, peace!


Bilder från idag










 

Step up


Då har jag tillbringat med lördags kväll fram för tv med filmerna step upp 1 & 2, riktigt bra är dom.
Men förvånas att man kan göra sådant med människokroppen, men kan inte låta bli att bli avundsjuk. För dansa är verkligen någonting jag tycker är roligt. Kanske inte i en svettig danslokal... eller? jag har aldrig testat. Men typ på fest och dylikt är det kul.. fast det ser nog ut som.. ja, det vill man inte veta.. haha.  Man kanska ska välja dans på estetiskt verksamhet i trean, varför inte ? Det är inte direkt så att jag vill läsa poesi eller byggnadskonst direkt.


Ett klipp ur step up 2, slut scenen




Long time no see


Idag har jag vart med Anna, long time no see. Inte träffat henne på evigheter!
Vi var ute och fotade, bakade kladdkaka (standard) och snackade om allt möjligt. Men Anna var tvungen att åka tidigt för hon skulle på någon middag med hennes familj. Så nu sitter jag är alldeles ensamn. Fast det är riktigt skönt. Men jag fick nästan nog av det igår. Men jag lånade Step up 1 &2 av anna så jag har ju alltid ngt att göra ikväll.  Men jag är inte så sugen på att sitta hemma med två sura föreldrar heller... men men det löööööser sig... nog

Min falun-bo


Sitter och snackar med min alldeles egna falun- bo, Jepser. Min absolut bästa killkompis ever.
Det verkar inte som om jag kommer till dig den 16 januari... Ekonomin är låg och mina päron är inte så sugna på att betala:( Men men Jesper vi ses väll inte för än i sommar, för mamma är inte så hipp på att skicka iväg mig till någon hon aldrig träffat. Men i sommar då jävlar Jesper. Du ska komma ned hit och vi ska på Peace and Love. Det kommer nog bli ganska sjukt. Längar faktiskt ganska mycket!!!

Lipar lika mycket varje gång


Från att Frodo har kastat i ringen och Golum i Domedagsklyftan tar all action slut och filmen blir rena rama dramat. Först gråter man av lycka när alla återförenas vid Frodos säng. Sen lipar man lite till när Frodo, Bilbo, Gandlaf med flera seglar ut i ingenstans. Vet inte hur många gånger jag har sett filmen, men lipar gör jag varje gång. Det är faktiskt nästan så att man lipar mer ju fler gånger man ser filmen. Sedan när man sett den så många gånger som jag har gjort tänker man mer och mer på hur sjukt bra filmen är gjord. Hur alla detalier verkligen finns där, allt är perfekt! Men som sagt, Sagan om ringen trilogin är sjukt bra!




Dude thats awesome!


Undra hur mycket jag käkat idag egentligen? Det kanske inte är så mycket men det är allt annat än nyttigt. Eller ja, min frukost var, men efter det gick det bara utför. Hängde med Frida till stan och det slutade som vanligt att vi hamnade på blådörren med varsin räkbaguett och cola. Efter en stund anlände det två söta saker till vårat bord, herr kladdkaka och Fru Citronmaräng paj. Efter ca två timmar lyckades vi komma ifrån Blådörren, men vi siktade mot Kvantum, chips, dipp, cola, hemmakväll och flim. Vi hyrde filmen efter namnet " Another gay movie" vi bara jaaaa, den måste vara rolig. När vi väl kom hem till frida visade det sig att den var lite för gay och kameramannen måste gått på crack. Så vi bytte till meen girls ganska fort. Jag och Frida har nog sett den flimen lite för mycket, vi kan nästan alla repliker, men den är fortfarnade rolig så varför inte kolla på den en gång till? Dude thats awesome!

Nu sitter jag hemma och planerar att vara hemma ikväll. Länge sen jag bara var hemma, kollade flim med päronen och bara tog det lungt och sitta framför datorn och slösurfa. Men nu ropar dom där nere att jag ska komma ned. Härskarringen går på tv4 länge sen jag såg den.


Nästa gång jag klipper mig ska jag klippa hel-lugg som aldrig förr!


Hon är snygg och min bästa vän!


Ibland får man bjuda på sig själv ^^

Nyårsdagen, bakisdagen...


När jag vaknade i morse trodde jag att jag skulle dö. Mådde inte bra om man nu säger så.
Låg kvar i sängen tills halv ett, gick upp tog en ipren, två liter cola och la mig och kollade på vänner. Jag har tillbringat hela dagen i mitt tv rum. När Frida kom, mådde jag lite bättre så vi käkade rester från igår, för gott men mådde lite illa efteråt. Jag var sjukt sugen på kebabpizza så Sara och Elin tog med sig det när dom joinade vårt vänner-tittande. Men trots att jag käkade pizza innan idag så är jag fortfarande sjukt sugen. Ska in till stan imorgon med Frida och Ellekari, funderar starkt på att slinka in på Campino... asså allt snack om pizza gör mig hungrig... borde nog sova nu är ganska trött.

God natt och Gott Nytt År folks!

Det är så 2009!


Jadu.. nytt år och nya äventyr.
Igår började vi hemma hos mig. Jag, Sara och Elin. Det blev bastu, matlagning och en jävla massa smink. Men när vi väl kom ut genom dörren var vi snyggast i stan, lätt! Men vi var lite smått stressade, sena var vi. Men när vi kom hem till Jacob hade dom precis börjat käka.. vi bara jaha, skulle inte ni käka halv sex? Men när dom väl käkat klart kom vi igång. Folk kom, folk gick, vi gick men kom lika fort tillbaka. Runt elva knatade vi ned mot stan, folket och fyrverkerierna. När klockan slog tolv öppnade vi våran 1500 cl champange jag, Elin och Sara. Kan ju säga så här, halsa inte champange... Slutar inte bra. Men innan allt blev helt svart hann jag träffa Jonte och Olof, vilket gjorde mig glad, väldigt glad. Tror jag kramade Jonte minst 20 gånger.

Om man ska samanfatta går dagen så var den riktigt lyckad. Hade faktiskt riktigt roligt! Tack Jacob för festen, tack Sara, Elin med flera för ett underbart sällskap och tack Ellekari och Tobbe.
Men nu är det ett nytt år, nya krafter, nya förhoppningar och nya mål. Hey ho let's go!


smink smink och lite till smink


ganska nöjd... fast jag är snygg alltid


Jag, Sara och Elin är glaaaaada!


Blunda är grejen, det är så 2009! btw, fett nöjd med min ögonsminkning!


Jacob, Elin, Sara och 1500 cl flaskan vid 12 slaget.


Sånn här ser jag nog ut på nästan varje blid... samma pose, bra skit!
Men jag är snygg?


RSS 2.0