När Vaberg är som bäst


Att ha havet 5 minuter bort är något jag aldrig tänker flytta ifrån. Älskar havet, älskar varberg på sommaren. Finns nog inget bättre. Det är verkligen sådana kontraster mellan vinter och sommar här i varberg. Vintern händer det ingenting och på sommaren är det som hela sverige(borås) har invadrat stället och det är rörelse överallt, om det inte regnar förstås.
Jag kom nyss hem från stranden, det var så himla härligt. Kolla på flok, umgås med sådana man tycker om och bara njuta av livet

men nu borde jag duscha bort all svett, sololja och salt. Kan ju inte gå runt och luka usch.

Småyogurt, festival och fotboll


I söndags kom jag hem från Peace and love, det kan nog inte beskrivas med ord hur underbart det var. Festival är något jag verkligen trivs med. Att leva i total sunk, att inta alkohol till klockan sju på morgonen för att sedan vakna av panik kl nio att det är som en bastu inne i tältet och så klart alla band/artister.
Under peace and love har jag sett en massa band bl.a;

  • Hoffamistro - helt jävla sjukt bra, galet galet. Bra start på festivalen
  • Promoe - Svennebannan är kung live
  • Backyard babies - DREGEN DREGEN, behöver jag säga ngt mer?
  • Volbeat - coola som få, sjukt tryck.
  • Lykke li - Hon är bara så himla awesome och så grym live
  • Jonossi - Kom ist för The Kooks, blev ledsen men dom var inte fy skam.
  • Millow - Mysiga killen från Belgien, så skön musik.
  • Timbuktu - Att se honom live är ngt alla borde göra innan man dör
  • The Sounds - Har länge velat se dom live och kan ju säga att det var ingen besvikelse, så grymma! Maja <3
  • Mando Diao - DANCE DANCE DACE!!!!
  • Razorlight - Gud deras musik var såååå mycket bättre live! in my <3
  • Lars Winnerbäck - gjorde tre spelningar under P&L såg två st, han är bra!
  • Håkan Hellström - Två timmar med världens bästa man, åh jag älskar håkan fucking hellström. Han är kungen, idolen och allt annat sådant där grymt. 
Jag ger två tummar upp för hela Peace and fucking love, kommer nog inte ha roligare på hela sommaren. Blir nog svårt att slå. Men att sitta med laptopen i knät, utomhus och käka småyogurt är något som kommer så långt efter med ändå inte. Svensk sommar är nog det bästa som finns, när det väl inte regnar.

Dagen ska jag spendera på stranden med Viktoria och Amanada. Sedan blir det att skynda hem duscha bort allt salt för det står fotboll på schemat, Tobbe spelar. Får se om han är så kass som alla säger. Just det, en grej jag nästan glömde, Viktoria kommer och hämtar mig sen. Hon tog körkort förra veckan, grattis som fan. Men nu ska jag fortsätta med min frukost sedan väntar havet, stranden och underbara vänner.


Så här känns det efter en veckas festival, men det är så värt de!

PEACE AND FUCKING LOVE!


Sitter just nu bänkad framför Sverige - Serbien i falun hemma hos Jesper och inte framför ett tält i en brassestol med solglasögon och alkohol som accessoarer. Men det är helt okej. Vi satte upp tältet innan idag, fyfan vad varmt det var. Önskade mer än allt annat att få ligga havet. Men har dom sådant här? Svar nej. Igår gjorde jag mitt premiär dopp i havet med Tobbe, Jesper satte i foten och insåg vilken jävla badkruka han är. Liksom det var minst 17 grader, MINST!
 
JA! Sverige gjorde mål precis, 3-1 efter mindre än 30 minuter. Fyfan vad dom är bra, för en gång skull!

Men nu ska jag koncentrea mig på matchen sen ska jag sova och tagga som aldrig förr, imorgon drar det igång.
PEACE AND FUCKING LOVE!

brum brum


Nu funkar bilen jag är glad, nu är jag taggad så taggad.

Flak cider check, Tält check, en glad Elin check. Helt allvarligt vi kan dra nu på en gång. GAAAH! Detta kommer bli grymt det känner jag på mig..

Nu ska jag och Jesper kolla om tältet funkar sedan kommer Tobbe så ska vi bada. JAG ÄR FETT VAAAARM!

over and out!

Pratglad?


Att prata i telefon till klockan halv fyra förstör hela dagen efter, är helt seg. Väldigt jätte seg. Men ändå känner jag en gnutta av livslust i mig. Kankse beror på att imorgon är den stora dagen... om nu bilen funkar. Jepser lämnade in den i morse, sen får vi väll se om det händer ett under och mekanikerna jobbar snabbat, har liksom hört att dom är ganska långsamma. ten

Men en sak jag vet, jag har svårt att hålla käften. Det är inte riktigt min grej. Oftast säger jag något helt idiotiskt, men faktiskt Ibland kommer det något smart ur min "söta" mun.

helt allvarligt vet jag inte riktigt vad jag snackar om just nu... är helt lost, jag tror jag är hög. wooohoo!

självklarhet


dumma frågor är svaren

smarta frågor har inga svar.

thats it liksom!

Kommande evenemang


Tisdag 07.00 åker jag, Frida och en dalmas jag väljer att kalla den till Borlänge och PEACE AND LOVE!

så sjuuuukt!!!!


hard work work


Från börjarn tills slut, inte en lugn stund på jobbet idag. Hann knappt öppna kassan innan det kom fram en kärrning och frågade om jag hade öppet. Chilla ville jag säga, men trevligt måste man ju vara fast man inte vill... Sedan finns det en kille på jobbet som är lite speciell. Alla som åker buss vet att söndagar inte är någon höjdadre att ta sig någonstans. Så jag inbefinner mig tillsammas med denna kille på Ge-kås 75 minuter innan vi börjar. Idag tänkte jag fördriva tiden med att gå runt på ge-kås. Men då hade jag inte tanken på att ha en kille i hälarna, kanske hade vart okej om han hade sagt något. Men det kom inte många ord ur den munnen. Jag pallade med detta i fem minuter sedan gick jag och satte mig i en soffa i personalrummet och läste, men så klart inte utan min lille stalker.

well well. Dagen resulterade i en mycket trött Elin.

Just nu sitter jag och Jesper och väntar på kladdkakan i ugnen, socker är något man behöver ett dagligt intag av. Helst i överflöd. Fast det slutar oftast med en liten bulle på magen och timmar på gymmet. Eller timmar och timmar, timme!

500 gram


Har nyss spöat Jesper på diverse tv-spel, han suger.
På riktigt, nä nu ska vi inte vara dumma. eller? Tidigare idag kände jag hunger, riktig bakishunger Gjorde allt för att få mamma köra till donken, men misslyckades. Så jag tog 500 g pommes och körde in i ugnen. Jesper kanske käkade 100 jag resten. Som Jesper utrykte sig innan "du äter för två kompanin". Kanske en överdrift, men jo. Jag äter som en man eller två. Men av fan? Mat är ju faktiskt gott. kanske för gott ibland.

och ni ska veta jag åt upp alla pommes, eller ja. Nästan iaf.

och. Nuläget: Elin i ett rum, Jesper i ett med en dator i knät. Kan det blir mer patetiskt? oj vänta, jag måste svara Jesper skrev nyss på msn. Han är ju fan dum i huvudet.

Mycket på en gång


har hänt en del sen jag skrev sist.

bland annat har Jesper invaderat mitt hus och igår (midsommar) hade jag fest här hemma. Vet inte riktigt vad jag ska säga om den, men det surrade.
Att Jesper äntligen är här är bara roligt. Han kom i torsdags kväll och idag är nog den första gången jag umgås med honom på riktigt. Har jobbat.. Men men bättre sent än aldrig. och jo btw, han har pajat bilen som vi ska åka upp till Peace and love med... smart va? asshole!! haha

Sådant där bra.


Idag är det onsdag imorgon är det Torsdag


Idag är jag ledig det känns skönt, dock har jag bara jobbat två dagar. Men ändå klagar inte på lite ledighet.
Kom nyss hem från Lina, vi har snackat skit och käkat ostkaka. gott.

Nu sitter jag hemma och gör verkligen ingenting. Borde städa. Det ligger kläder överallt, undra om jag hittar något kul under alla kläder? Men det jag ville säga var att imorgon kommer Jesper, wiiie! Så när jag kliver av bussen från jobbet imorgon står han där. Det är nästan läskigt så nära det är nu. Men äntligen vännen!

En av mina favoriter

Jordgubbar med glass inte glass med jordgubbar.


Så givet!


Klockan 20.00 ikväll sitter jag bänkad framför tv. Mean girls visas på tv4.
Vet seriöst inte hur många gånger jag sett den, men den passar mitt trötta humör något ofantligt bra!
woops det är visst om åtta minuter bäst att jag fixar ngt gott att äta till filmen!


Bla bla & Blipp blipp


Det är verkligen det ända jag hört idag, bla bla, blipp blipp. Timmars långa genomgångar om hur ge-kås fungerar och den där himlans kassa-apraten. Fast vet ni, det har faktiskt vart riktigt roligt. Men det där med alla genomgångar har verkligen gått in genom ena örat och ut genom det andra.

fast...

Min "lärare" som lärde mig och stog bakom mig vid kassan var imponerad, den ni jag kanske har en framtid på Ge-kås? eller nja kanske inte. Men helt allvarligt talat har denna dagen inte vart så farlig som jag trodde att den skulle vara. En riktigt bra första dag. Nackdelen är att jag är sjuuukligt trött nu. Lägga sig tidigt idag kanske? hm, tåls att tänka på saken...

1948, pubertal, ullared, är det Björn?


yes yes yes!


Idag har jag inte gjort många knop mest somnat vart jag än befunnit mig.. Ett under att jag lyckades hålla mig vaken när jag, Ellekari och Frida kollade på "yes man", rolig film för övrigt. Kanske var det att jag hade ett gäng jordgubbar och glass som väntade på mig. Helt seriöst, jordgubbar är det bästa som finns. efter mig då...

men nu är jag fruktanvärt trött och vill gå och lägga mig, jag ska bara orka borta tänderna och gå dom där 10 meterna det är fram och tillbaka till badrummet.

vi får se hur det går...

Lyckat så himla lyckat!


Gårdagen kunde inte blivit mer lyckad.
Hade verkligen hur kul som helst, kanske ska ta och ha sprit uppehåll oftare? näää! Men igår var det förkrök hemma hos Karin sedan bar det av till Jonte. Väl hemma hos Jonte käkade vi pizza, sjöng , lekte lekar och bara hade så jävla roligt.

Blev precis lagom med dricka blev det också, haha så kalas i skallen som aldrig förr. Träffade många trevliga människor igår och vinglade runt på Stan med Tobbe hela kvällen. Den killen är inte annat än skön, så jävla skön! Roligt hade vi, men vad vi gjorde är verkligen inte något jag kan beskriva i detalj.


<3

dimma?

haha

Vi ger den

sist med inte minst tobbe the man, btw vars blogg är grym
http://tobbelarsson.blogspot.com/

Nu kör vi!

iförd mina snygga "seglar kläder" som smått påminner om Håkan Hellströms är jag så redo!
Så himla redo! Nu korkar vi upp!



Amanda - favorit i repris!


Valborg i år införde jag och amanda en liten dans... eller ja, det var mer Amanda som stog och försökte dansa. Men det är ju en annan grej!

Mange Schmit - giftigt, spelas den ikväll blir det farligt, riktigt farligt

btw. har ni inte redan sett denna otroliga dans, kolla facebook ;)


Vem kan stoppa mig?


Precis hemkommen från våran grymt bra skolavstingen. (har även hunnit smälla i mig mat på blådörren och en fet tårta här hemma).

men skolavslutningen!

Den var grym, att de studenterna sitta i mitten av sparbankshallen och vifta med sina mössor och sjunga med sina hesa röster på " Studentsången". Får en att längta änu mer, tänk nästa år är det min tur. Vad säger vi vi spolar ett år framåt. eller? ska vi helt enkelt njuta av tiden som är kvar? mjo jag tror de!

Just nu öser regnet ner, ikväll ska vi hem till Jonte och dom sätter nog just i detta nu ett partytält...  jag är just i detta nu ganska glad att jag är så beroende av sjuts och kunde tyvääärr inte stanna kvar i stan.

Men vad säger ni, nu krokar vi upp och dunkar musiken på högsta? Vi ses i dimman gott folk!!


Min bror och jag som för övrigt slutade nian idag. Gött för honom! :D

Meh, jag då?


Nu ligger jag äntligen i min säng, är så himla trött. Kanske beror på dom x-antal champang-glasen jag hällt i mig idag, jag vet inte.

Men att kolla på alla glada studenter idag har fått mig att inse att jag vill ta den där jävla studenten nu.Men nä jag måste plugga röven av mig i ett år till. Men faktiskt så gör det inte mig så mycket för trean kommer bli så oerhört rolig. Sedan att jag fortfarande inte har en aning om vad jag vill göra efter studenten är väl en annan grej

men..

jag är propp mätt också, bjöds på himla god mat hemma hos Elin och abla god efterrätt hemma hos Ellekari. Blev en mycket rolig men blöt dag. Tummen upp för er alla, ni är bra!


happy times elin precis efter utspringet

jag och elin, pusspuspuss

Jag och Ellekari, happiiiie

(jacobliten),Jacob och Markus

Andreas langar posen!

TU3-elins klass

Fiddelito + klass

Ellekari och hennes bästa present, en våtdräckt... typiskt? Eller vänta...
Nutelan kanske var bättre?

På väg


Ska snart hoppa iväg till bussen och staun.
Nu ska det hängas blommor på folket och hoppas att jag hittar alla ska jag hänga på. Sedan ska man väl vara avudsjuk och kolla på när dom åker flak. Sedan bär det av till Elin & Ellekari på studentskivor. Men nu när jag ska gå på två st måste jag ju äta dubbelt så mycket.. hur ska detta sluta? hm jag tror faktiskt att det kommer sluta med svullen mage och en mycket glad Elin.

Men alla studenter, grattis som fan!
Speciellt till mina vänner. Elin, Ellekari, Malin, Markus, Fidde och så många fler!



jag och Ellekari för x antal år sedan. söta som få iaf ;)

Jag och Elin nyår 08/09

Deso que estes aquí!


Jag gör det... verkligen!

soon soon...!

Stormsteg


Skolavslutningen närmar sig med stormsteg, vi ses snart i dimman Daniel!
Att vi städade ur våran skåp och lämnade skolan för sista gången innan sommarlovet idag känns inte annat än underbart. Tänk när jag entrar skolan nästan gång går jag i trean, gah det ska bli så himla roligt!

Imorgon är det Studenten, det ska hängas blommor på folk och delta på studentskivor. Blir en fullsmockad dag med massa roliga händelser. Vänner små som stora jag hoppas ni får en underbar student imorgon!


Jag och Karin. Skolavslutningen 08, hoppas att det blir lika kul i år

Hej och välkommen


Hej och välkommen jag har fått jobb!

tralalaa, så när ni åker till Ge-kås kan ni ju ta min kassa ;)



Galet!


Idag skrev jag mitt sista prov.. inför sommaren och i tvåan. Känns ganska konstigt.. Träffade Malin i skolan, hon ville inte lämna oss/mig. Herregud nästa år börjar jag trean, känns så fruktansvärt overkligt. Studentfester, projektarbete och såklart Aiya Napa.

shit.

Jag fick lite ångest, men om exakt ett år är nog denna ångesten som bortglömd och det ända jag vill är att ta studenten. Eller det kanske är svårt att veta vad man känner om ett år, men jag vet iaf att jag kommer vara lycklig!
Men hallå, det är ett fucking år. Dock går dom väldigt fort...

Föresten


jag har hittat ett ställe jag vill fota på och komma på as bra idér, så jag ska låta dom komma till mig. Besöka stället och bara låta dom komma. Sen ska jag välja ut mina offer långsamt, watch out!

Btw, imorgon är det sista provet innan sommarlovet och jag är förberedd. Det känns till och med riktigt bra. Se upp Gunnar, Biologi B, hjärtat och matspjälkningskanalen here i come, på riktigt!


Fika?


vad har jag gjort idag?

fikat, sedan fikat igen för att senare fika lite till...

känner mig...tjock?

Men fikan hemma hos min kontaktlärare idag var hur mysig som helst. Det bjöds på marängswich och brändboll. 07NVA, är ganska bra. Men ibland får man ju panik. Men det är kanske det som hör till?


Vi klappade hästar på vägen till jan...

Jonte vräker

Karin hämtar mer för femtielfte gången

Chokladsås? GOOOOOOTT!



JanBanan fixar med sin otroligt morderna muskspelare(?)


Fotobullen, hehe


Idag var vi aktivia på fotolektionen och startade en blogg, en fotoblogg.

http://fotobullen.blogg.se

Han den där bra


Den som missade söndagsparty idag missade verkligen någonting.
Håkan Hellström gästade, för varje gång jag ser honom live eller på tv tycker jag bara om honom mer och mer. Hans personlighet är underbar. Trots att det finns så sjukt många som tycker om honom och berömmer honom varje dag är han inte den där typen som blir nochalant och tror han är så jävla bra. Han är bara Håkan, en Håkan som vill sprida gjädje och vara som han bara kan vara. Håkan fucking Hellström


Student-Balen 09


Att kolla på alla uppdressade pojkar och flickor var lika roligt som vanligt.
Många snygga klänningar, håruppsättningar och vänner.


Ellekari&Tobbe, Anna&Robin

snygga vänner, Ellekari var hur snygg som helst. Både klänning och hår!

En stilig Henke + Baldejt

Malin och Andreas, mums!

Viktoria och Filip, söta som få!

Backe och Anna, sweet!

En mycket stilig Markus och Angelica vars klänning är grymt snygg!

Koffe+Baldejt vars klänning också var grymt snygg!

Kali och Emil, lätt coolaste killen på stället!

Klapp på huvudet


Min förmiddag har jag spenderat med att dränka mig själv i biologi-plugg. Känns bra.
Så snart kan jag hela matspjälkningen,hjärtat och blodomloppen osv och osv, utanitll. YÄY me. Liksom med tanke på att det är mitt sista prov innan sommarlovet är sjuka energikicken, sedan att mitt betyg hänger på detta provet ger mig bara mer motivation till att plugga. vänta... Detta känns ju jätte bra.

Nu tycker jag att jag förtjänar lite mat allt, sedan bär det av till Socitetsparken och kolla på Student-balen.

Hela kvällen


Nintendo spelande fortsatte när Lina kom, vi spelade Pokemón.

kul

kul

kul


Jag vann, lina också. lite. jag vann mest.
Nintendo 64 är kul nu vet jag vad jag kommer göra hela sommaren när jag inte jobbar, solar eller super. Fan vad nice denna sommarn kommer bli. T.o.m regniga dagar kommer jag ha roligt, wiiiiho!

En liten känsla av nostalgi


Denna dagen har jag tillbringat med Elin.
Vi har bakat och suttit rakt upp & ner och gjort ingenting, spelet kubb och nintendo 64.

fick en känsla av nostalgi.

Kommer såväl ihåg julen när jag och min bror fick de. Vi blev överlyckliga och kände oss sådär coola som man gjorde när man var liten. När man ägde något som alla ville ha. Då hade jag och min bror roligt och vi kunde spela i timmar och bråka i lika många om vem som skulle vara "etta player". haha, det var tider de.



Eight Below


Har nyss kollat på filmen eight below, hur bra som helst. 10/10

Mitt ute i Antarktisk kalla vindar befinner sig två män och ett hundsläp och letar efter sten. Jerry en av männen älskar sina hundar mer än något annat. Av en ren olycka ramlar Jerrys vän ner för ett berg och ut på en is. Isen spriker och Jerry och hans åtta hundar tvingas rädda honom. Som om detta inte var nog med problem är det en stor snöstorm påväg in. När väl dom får upp honom ur vattnet skyndar dom sig tillbaka tills deras station och flyger där ifrån snabbast möjligt. MEN, hundarna får inte plats. Men piloten lovar att flyga tillbaka och hämta dom. Men vädret blir värre och hundarna blir kvar, ingen flyger tillbaka.

Under hela filmen följer vi Jerrys kamp om att få hem sina älskade hundar igen. Att få hem hundarna igen är det största uppdrag han någonsin gjort...


mah, loooveit




ett utav många inköp från igår, abla snygg skjorta från sisters!

Idag säger vi...


Idag säger vi Grattis till min moster som fyller 57.
Ska snart kila i väg till henne och käka smörgåstårta, håll er borta den är min!

okejdå... Moster du kan få smaka lite... lite


Moster och Nora på Sussies och Tobbes bröllop, 09

Nöjd


Första gången jag är nöjd på riktigt länge...

Spanska nationella gick bra, babblade på om Peace and love. Det är så nära nu. Två veckor och tre dagar och om exakt två veckor springer nog jag och Jesper runt och har panik över vad jag ska ha på mig...
Ansikte mot ansikte. två veckor!

Sedan.. igår, ett tips prova inte kläder när du känner dig fet, tjock och ful. Allt blir bara så himla mycket värre. Så idag tvingade jag med mig Frida till gymmet och nu är jag nöjd!

disaster firar vi med shopping


Dagens matte D prov är nu över och jag fick totalt hjärnsläpp, fick väl till några tal med det känns som om det där G:et är långt borta...

Men just nu sitter jag och väntar på mamma, vi ska åka till kunsmässan och shoppa loss. Finns nog inget som gör mig så glad som shoppning. Eller jo kanske, men det är då inte mycket...

Hjärndödande


Idag jag har bara pluggat pluggat pluggat...
Att jag haft datorn och facebook öppet samtidigt är väl en annan grej och att jag spelat towerblocks?

kanske bara kanske inte pluggat så mycket ändå
.

Men jag kan mer än igår iaf, i skolan idag hade jag panik och låste mig och fattade ingenting.... Men nu har det lite iaf. Vi får väll se om jag somnar i Aulan imorgon eller om jag faktiskt gör någon nytta. Tror starkt på det första alternativet, aulans stolar är ju så grymt sköna. Men mitt första matte D prov here i come... typ

när jag pluggar brukar det på ett ungefär se ut såhär iaf..


Gammal


Idag är det ingen vanlig dag för det är min Farmors födelsedag.

80 år...

Farmor farmor, du är gammal nu. Men du bor fortfarande på högst våning och kör bil. Du är ganska pigg, men ibland hänger huvudet inte riktigt med. Man får tänka på det när man sitter där på söndags middagarna när du pratar om samma saker som förra gången vi sågs. Farmor du är världens bästa farmor!

GRATTIS!


Jag och Farmor på Fridas 07

Blå blå



En sådan vill jag ha på min student


Amanda är på studentfest i Kullavik, dom hade visst hyrt in en strippa.
lätt att jag vill ha en strippa på min studentskiva. Lätt, så himla lätt. Undra vad mamma skulle säga om jag sa de...

Mamma, jag vill ha en strippa på min studentskiva.. okej eller?

Haha iofs är det ett år kvar tills jag står där och gråter tårar av glädje, men det är aldrig för tidigt att börja planera.


En helt vanligt dag


Idag har det vart en sådan där typisk dag..
  1. Släpat mig upp ur sängen
  2. skola, redovisningar och nästa somna på kemilektionen.
  3. Gymma
  4. Hem
  5. Försöker plugga men kommer inte så långt. Förstår ingenting och Facebook lockar.
fast.. Jag och Frida hittade en kul grej på gymmet idag.


kul va?

Bra, bättre, BÄST!


Det finns vissa man inte kan leva utan. Personer man vet att dom alltid finns där, både i bra studer och i dåliga. Jag brukar kalla dessa mina vänner.Jag är stolt att kalla dom mina vänner, så bra är ni.

Jag har nyligen gått igenom en ganska tuff period i mitt liv och då har ni verkligen visat att ni är bra vänner. Ni har lyssnat och vart där när jag behöver er som mest. Vissa mer än andra, men jag uppskattar allt som varje liten individ gjort för mig. Sedan har jag en person som jag vill tacka något enormt, min Mamma. Hon är verkligen där i vått och tort och stöttar mig i allt, hon är grym helt enkelt.

så... Mamma & mina vänner, tack för att ni är så himla bra!


Sådant där bra.


vad trött man blir.


Att ha släpat sig till skolan för att läsa en lapp på dörren där det står  "Magnus är sjuk idag" är verkligen inte okej. Att sitta i skolan i två timmar helt ensam och ha alla böcker hemma, är inte okej. Att det är måndag överhuvudtaget är inte okej.

Som ni kanske märker är detta inte riktigt min morgon. Klockan är nu 08.50 och min nästa lektion börjar 10.20. GUD vad glad jag blir. Vet inte riktigt hur jag ska fördriva tiden. Kanske plugga lite biologi fast är det över en vecka kvar tills provet.. eller nej vänta. Det är bara en vecka kvar.

shit..  snart är det ju sommarlov.

RSS 2.0