Den 29 nov 07

mörker mörker. Det är mörkt när man går till skolan och det är lika mörkt när man kommer ut igen. Denna vinter. Den gör mig lika deprimerad varje dag. Men snart ska jag till Kina :D wooho. I 15 dagar får ni sakna mig.

ååh den 19 december  kl 16.00 åker vi hemifrån låser alla dörrar släcker alla lampor och tar vårat pick och pack och drar. Först Göteborg-Stockholm. Sen Stockholm - Pekning. Sen ska vi vara i Pekning 4 dagar och gå på den feta muren och så :D Sen förflyttar vi oss från Pekning till en ö som heter Hainan sola och bada i sex hela dagar :) Sedan bär det i väg till shanghai och där ska vi shopa sööönder. IAF JAG :D hihih längtar som faaaan!!!!!!!

21 dagar kvar :D

Den 17 November 07

Just nu sitter jag i Havsstenssund i strömstad aka Bohuslän. Tänkte jag kunde uppdatera min blogg lite. Liksom när jag inte jag ngt bättre för mig.

Jag hade inte behövt följa med. Det är mitt straff efter att jag stängde av min mobil på lördagen för två veckor sedan Haha, den kvällen var sjukaste. Det började med en förfest hos Elin (inte mig själv^^). Sedan skulle vi på en fest på getterön. Men där kom vi inte in? :O haha. Så vi drog med Jacob, Kim och Ricardo till Campino och käkade kebab :) ( Det var jag, Lina, Frida och Emma.) Efter vi hade käkat drog vi hem till Kim och satte oss i hans källare. Sjukt kul var det. Vi var där hela natten. Jag och Lina skulle egentligen cyklat hem men vi orkade inte. (trötta och fulla som vi var.) Pappa ringde ett antal gånger och sa att jag skulle komma hem och jag svararde " ja snart" Sen efter ett par gånger stängde jag av mobilen för jag orkade inte med honom mer. (smart va?)

Kl 07.30 drog jag och Lina hem från Kim. Pappa och Mamma var så klart oroliga. (vem skulle inte vart de?) Sen så drog jag ihop värsta rövaren. Men dom trodde mig inte.. eller ja, mamma gjorde det inte. Sanningen kommer ALLTID fram mina vänner. Från och med nu, jag ska hålla mig till sanningen när det gäller mina föreldrar.. typ^^

Men iaf, det var inte så farligt som jag trodde att följa med hit. man får göra det bästa va situationen. Vad ska man annars göra? Men nu sitter jag här och längtar tills imorgon. Ska kolla på film med Jacob, Lina och Kim hemma hos mig. Det ska bli mys :)

Jadu.. nu pallar jag inte skriva mer faktiskt..

RSS 2.0