Det kallas att flyta med strömmen


Att gå till ett jobb där man verkligen trivs
Att kunna krypa upp i en varm famn när man kommer hem
Att veta att någon tycker om en
Att ha vänner som bryr sig
Att inte ha några problem

är vad jag kallar att flyta med strömmen.

Helt allvarligt talat jag lever livet just nu. Att kanske busstiderna till jobbet suger är en annan grej, det går att leva med. (eller ja... kanske inte) Men liksom, jag klagar inte. Sedan att jag haft en super mysig dag med Tobbe gör inte saken sämre. Träffade hans moster Ulrika med familj idag, mycket trevliga människor. Hela hans familj är iofs trevliga. Och nej Tobbe det är inte som du tror. Jag är bara ärlig.

Åh, jag kom på en grej! På fredag får jag min första lön, nu så garderoben. Nu behöver du inte vara hungrig längre.
Woho, Göteborg och en shoppingtrött Tobbe here i come!


En grej bara...


Tobbe är bäst, nästan bättre än bäst!
och vet ni vad det bästa är? Han är min, bara min!

Äta bör man annars dör man


Igår kväll efter mycket tjat hoppade jag in i skåpet och begav mig till shark-road. Brevid mig hade jag en pojke, en vuxen pojke. Han hade glasögon på sig, mycket underhållande syn, han såg ut som typ 30 och inte 19 som han borde göra. Men ångrar ingenting, att vakna upp brevid Tobbe är en av 10 grejer jag gillar mest.
dock... bra killar jobbar,ibland börjar dom tidigt så har vart uppe sen åtta imorse. Börjar känna mig lite trött. Jag som skulle sova ut idag?

Dagen har jag iaf tillbringat med Amanda och Viktoria på stan, men det slutade ganska snabbt med att vi hamnade hemma hos viktoria. Vi fikade och planerade lite inför våran roadtrip till Viktorias stuga. Det kommer nästan bli som att leva i missär. Ingen toalett, ingen dusch och ingen el mitt ute i värmlands skogar... Men hallå, det finns folk som har det värre och jag gör faktiskt detta mycket frivilligt. Men vi köper iaf med oss mat, då lär jag överleva.

Kan inte tiden gå lite fortare?


Sitter och dödar tid... sitter och väntar på en där jävla bussen. Som tar mig till mer väntande..
Mer väntande för att träffa min Tobbe. Men det är värt det, lätt! Dock hatar jag fortfarande bussar och allt som har med hallandstrafiken att göra så imorgon ska jag skriva in mig på körskola och ta tag i körkortet. Nu jävlar.

Tiden...? kan du gå långsamare?


Mysfaktor!


Igår, kväll befann jag mig i Amandas nya lägenhet med karin. Vi lagade mat, lax med pressad potatis och romsås, himla gott! Kan ju säga att mysfaktorn var hög när Amanda tände ljusen på bordet. En annan grej, det var så himla skönt att prata av sig. Saknar dom och hela klassen som fasen ibland, nu på sommaren. Men speciellt mina girls så klart.


Amanda har inga lukor i sitt kök, knappt ngt porslin heller...

Matlagning och en tiggande hund...

Charlie.

Girls <3

Kär i en ängel


Du kanske tycker jag verkat borta i tankar
Ooohh, det kanske stämmer
Som om jag hade nåt bättre för mig
Som om jag inte lyssna längre
Och det gör jag inte heller när jag tänkte på en ängel


Den 27 juni i år stog jag där i väntan på Håkan, Håkan fucking [läs:funking] Hellström och han spelade just denna låten, Kär i en ängel. Har länge tyckt just denna låten är något speciellt, alla hans låtar är iofs de, men ändå. Något speciellt. Kanske beror det på att Håkan är Håkan, eller kanske för att du är du. Jag är kär i en ängel. Han är underbar på alla sett, till och med bättre än Håkan. Min ängel väljer jag att kalla Tobias, Tobias Larsson!

typ, ganska, kanske, jag vet inte?


Orden flyger ganska ofta ut ur min mun, men det är kanske just för att jag typ inte vet? (haha?) Jag vet iaf att Tobbe uppskattar orden, väldigt mycket. Eller är det kanske just det han inte gör?

Nuläge;  trött som en gris, lite sur över att jag inte befinner mig i Veddige onyker med mina vänner och 18-årningen Sara och saknar Tobbe... eller det gör jag inte alls, tråkmåns... ;)
sen, Är jag glad! För jag är ledig imorgon och jag tänker tillbringa hela dagen i sängen, eller kanske inte hela men nästan. Sova sova sova sova, sedan har jag bestämt mig för att införskaffa ny telefon. Hade tänkt köpa en när jag fått min lön, men jag  behövde visst inte betala den själv, pappa betalar (företaget) haha. Ibland har man det bra.

Nä nu tackar jag för mitt svammel och dåliga formuleringar!

Sandal?


Lång dag på jobbet... jätte seg, men jag hann med den tidiga bussen. Fy satan vad jag sprang och jobbigt var det också. Yttligare ett tecken på att jag måste träna, träna som aldrig förr... syns både på utsida och insida snart.. verkligen.
Men trots att denna dagen vart seg som as får den tummen upp och allt tack vare Tobbe och Piggelin [läs:pigg-elin]. Han är ganska bra den där Tobbe, ganska så jätte bra.

min T.T

Svordomar


Herrejävlar, piiiip piiip piip.
Skulle kunna skriva hur många svordomar som helst just nu, jävla dag... Har jobbat hela dagen och vilken jävla dag det vart... Shampoo på bandet, jobbiga gubbar, fel-slagningar, stess och kärrning-jävlar...
Jobbade stängning idag, alltså till 20.00, bussen hem går 20.30. Men vi som sitter i kassan brukar få jobba över lite, så 10 över tänker jag; "gött jag hinner med bussen, jag kan stänga nu". Just då kommer två jävla kärrnigar med två feta kundvagnar. Dom gjorde det inte lätt för mig heller... gah! Vi säger bara att dom var jobbiga, jag missade bussen och var sist att lämna kassalinjen. Som tur var hittade jag en snäll tjej som körde hem mig, tack säger vi till henne! 

nu är jag trött... vill sova och längtar efter Tobbe... lite

Värme, skåne och kattungar


Vaknade återligen upp i ett varmt rum, dock mitt eget och nu flög jag upp... Idag har jag delat denna värme med Lina, vi svimmade nästan idag. Dumma som vi var tog vi inte med oss vatten när vi gick ner och badade. Dumma oss... Men vi hade ganska kul ändå, fast när vi kom till ett hus med vatten orkade vi inte göra så mycket. Kollade på greve holm gjorde vi, alla nutida barn borde se denna underbara skånsk-talande julkalender ist för alla otroligt dåliga julklalendrar. Nästan så att Svt borde spela den varje år... eller?

Linas katt Greta har fått kattungar föresten. Hur söta som helst! Undra; hur fult jag låter eller är när jag ser en kattunge? Finns nog nästan ingenting som är sötare än kattungar, mjao!

Men nu borde jag faktiskt sova, jobba imorgon... även om det kommer bli svårt, att somna runt fya varje dag i två veckor är nog inget jag rekomenderar... fast, det var nog värt det?

Jättebra dag


Vaknade upp i ett stekade rum i läjet imorse, fast det var något som fick mig att inte slänga mig ur sängen.

Tobbe.


Har tillbringat hela min dag med denna pojke, vi har inte gjort många knop men roligt har vi haft. Vi har chillat på stranden och käkat glass på tre toppar. Har även fått honom att laga mat till mig. Ganska bra jobbat tycker jag, av mig då. Imorgon är det fredag vilket betyder en dag närmare jobb... Från och med Lördag jobbar jag svinigt mycket, känns lite tungt. Men eftersom jag trivs så ska det inte vara några problem..

och... Hela denna dagen slutade så bra, så himla jävla bra!

Sådant där bra.


Typ bra


Efter matchen igår kände jag och Tobbe att vi var hugriga så vi köpte donken och åkte ner till Getterön, mysfaktorn var hög. Kylan tvingade oss att lämna dom varma klipporna och vi åkte hem till mig och kollade på Twilight. Kännde att han borde se den. Liksom, alla måste se den.

Idag har jag spenderat dagen med Malin. Vi har mest chillat, åkt bil och käkat glass på tre toppar. Även hälsat på Tobbe. Just nu vet jag inte vad som händer. En sak jag vet är att det är varmt och att jag är sjukt hungrig. Ovanligt? Svar nej. Orkar jag laga mat? Svar nej. När jag tjänar mycket pengar och är rik ska jag skaffa mig en kock och hembriträde, thats it liksom.

Men får väl samla krafter och laga lite mat... Att dö av svält är nog något som skrämmer mig mest.

typ bra!

RSS 2.0