goodi


Åter igen har jag hoppat in i en svettig träningslokal och tränat röven av mig. Idag kändes det riktigt bra, var så trött i slutet så jag knappt kunde röra mig. bra bra bra bra bra!

Nu sitter jag här och är fruktansvärt hungrig... igen. Mamma håller på med maten där nere. Grillspett och potatisgratäng. FÖR gott!

Det där med att få någonting gjort


Jag kan ju inte säga att jag är någon höjdare på att få saker ur världen. Speciellt när det gäller skolarbeten och pluggande inför prov. Jag är den som sitter där dagen innan och små svetta och har panik. Men ändå vet jag att i slutändan löser det sig alltid, på ett eller annat sätt.

Men liksom det finns så mkt andra saker som lockar en. Som idag tex, vem vill sitta inne och plugga när solen lyser och det är sjukt varmt? Nja.. inte speciellt många kanske. Men då tänker jag; "jag kan ju alltid ta med min böckerna ut i solen". Alla vet vi hur detta slutar. Att man ligger där som en död fet säl och bara njuter och diggar till musiken man nyss satte på.

alltså. plugga är inte min grej och nu är jag hungrig också. Så det blir nog inte så mkt plugg här inte.

Lyckat!


Kvällen blev inte annat än lyckad sjukt god mat och en fruktansvärd god rabarberpaj. En en paj på 5 pers... Jo vi gillar sötsaker, ganska mycket. Men kvällen inehöll många seriösa samtal dock lika många oseriösa, kubbspelade (jag,karin och amanda vann) och en underbar promenad ner till havet.
Tycker det var fruktansvärt skönt att vara nykter idag. Tro det eller ej folks ;)

Men nu ska jag nog krypa till kojs, trött som en liten gnu.



Massa donande


Nu jag har tvättat fönster, damsugit och städat i princip hela huset. Duktigt? ohjo. Sen det där med att mamma säger att jag måste lära mig ta hand om en man någon dag tror jag inte riktigt på. Jag tror mer på att gifta mig rikt och skaffa hemhjälp! he-he

men nu ska jag nog hoppa in i duschen och förbereda mer inför ikväll.
Grill och chill med mina underbara vänner, gillar de starkt!


Sol sol sol sol


Idag lyser solen kan inte annat än att gilla de. HA! Kommer minst vara lika brun som er som steker på napa just nu.. eller nja kanske inte. men inte långt ifrån. eller?

Just nu har mamam tvingat mig att putsa fönster, inget mig emot. Solen skiner och jag vill bara vara ute, så det är vad jag tänker göra hela dagen. Vara ute, chilla och absolut inte plugga.(fast... det är verkligen ngt jag behöver) Sen ikväll kommer någa tjejkompisar hit, vi ska grilla och bara ta det lungt på min altan. Har även tänk ta dom till mitt absoluta favorit ställe!

men nej nu kallar solen!

Sjukt bra saker!


Kvällen var bra, har saknat att umgås med Ellekari och Tobbe!
Vi käkade sjukt god mat och en kladdig kladdkaka ala ekås-recept. Vi spelade även tv-spel, worm och häst spel. Ägde som aldrig förr.. eller njaa kanske inte. Men kul var de!


sommaren 05(?)

längre ut på landet


Just nu befinner jag mig mitt ute i kullagård hemma hos Tobbe eller som vi brukar kalla honom Ellekaris beloved. Ellekari bakar kladdkaka, tobbe fixar med grillen och Tobbes mamma fixar med maten. Själv sitter jag här som en annan nörd och leker DJ. Vi ska käka, kolla flim och spela tv spel. Denna kvällen kan nog inte annat än sluta bra.

Sådant där bra.


Kommit på att Mando Diao är jävligt bra


Chill


Att sluta kl 11 och gå ner till fästningshörnan och chilla för att sedan få en timmas masage är inte helt fel. Denna dagen är en bra dag, en mycket bra dag. Känner mig helt avslappand och mår bara så himla bra. Trots alla omständigheter, men jag börjar släppa det nu. På ritkigt. Känns så himla bra.

och...

Just nu sitter jag på altanen dunkar musik på högsta och bara njuter av att jag sitter i linne, värme! Nu, nu är verkligen sommaren på gång. Sen är jag så himla glad för att om två veckor slutar vi skolan och det betyder att det är bara tre veckor kvar till min favorit Jesper kommer! aaah! Ska bli så himla awesome!

Sen ikväll hoppas jag på att Ellekari och Tobbe tittar förbi, länge sen nu!
Men nu ska jag nog ta mig och gå ut med hundarna.


Bra saker, 5/5 tost + ett minus


Ibland finns det dom jobbiga morgonarna när man verkligen inte orkar gå upp till skolan och vill inget annat än att somna om. Fast man vet att om man inte går upp missar en helvetes massa grejer. Då finns det några grejer som får mig att orka gå till den där himla bussen som alltid är sen och åka till skolan.

Dom stavas såhär!

Amanda
Karin
Viktoria
Jonte
... och så många fler!

Helt allvarligt ni gör min dag måndag-fredag och ibland på helger om jag har sådan tur. Ni är dom som får mig skratta och må så jävla bra. Vet inte om jag skulle orka med allt utan er, så jävla bra är ni!

och jonte...

Vad fan ska du göra i Usa, vad ska det vara bra för? Kommer sakna honom som as, min Jonte! Allt kommer bli så himla tomt, vem ska jag nu reta och knuffa på liksom? Helt seriöst tror jag att jag börjar gråta snart, kommer gråta floder på skolavslutningen och sista dagen jag ser dig innan du åker. Jonte alla killar borde vara dom du, UNDERBAR! Vännen jag ska ta vara på den tiden som är kvar! Men som sagt, ett år går fort och snart kommer Sofia hem igen!






Favorit i repris


Redovisning på g


Lämnade precis in mina bilder, Magnus diggade dom som vanligt... eller så säger han bara så för att hålla mig på bra humör? haha. För man kan ju inte säga att jag är nöjd. Eller?

jag vet inte. Får helt enkelt se sen när bilderna kommer upp på storbildsskärmenm, när Magnus och hela gruppen komenterar mina bilder..

Här är ett litet smakprov. uppgiften heter kontrast btw


HA!


Nu ska jag iväg och toksvettas i 60 min.

Spinning på g! jobbigt...

Huvudet är.. hm tomt?


8.20-11.15, spanska nationellt.

vad ska man säga?...

Läs och skrivdelen gick galant, men hör delen? Det var nog inte bara jag som gissade på 75 %.. fyfan säger jag bara. Sedan om jag inte får VG vet jag inte vart jag ska ta vägen... Idag borde jag verkligen plugga.
Skriva kemi, sätta ihop min fotoredovisning och förbereda mig för svenska redovisningen imorgon... vet inte riktigt vart jag ska börja...

aja, böjar nog med att sova!

...


tänker på dig.

Godnatt!


idag.. jadu idag



har verkligen inte gjort någonting, känner mig rastlös dock trött vilket är bra.
Nu ska jag borta tänderna sedan somna in till Sex and the city!

Helt okej, jag är nöjd!


Att jag inte är någon höjdare på Fysik B är ingen nyhet. Att jag tycker det är världens tråkigaste ämne är heller ingen nyhet. För två veckor sedan satt vi i aulan och svettades... jag mera sov.Aulans nya stolar är så sjuuukt sköna. Undra om jag kommer kunna hålla mig vaken på Spanska Nationella imorgon. Nu fick jag ångest, aja jag grejar VG:et det vet jag....

hoppas jag...

Men det jag ville komma fram till var att vi fick tillbaka våra fysik prov idag, jag var inställd på ett IG, så när provet låg på bänken framför mig hade jag verkligen inga förhoppningar på Godkänt. Men ohjo, det hade jag. Ett poäng över gränsen, precis där jag brukar ligga.

OCH!

Jag fick även reda på mitt slutbetyg i Engelska B, VG! Har vart lite orolig för hon sa att jag var tvungen att lägga manken till efter jul och nu i slutet får vi hålla ett frivilligt tal. Detta ville jag helst slippa eftersom jag är inte är någon höjdare på att snacka framför klassen.. eller jo svenska går an, dock är engelska en annan historia.
Men inget tal och ett VG, jag är nöjd!

Tjugoåtta dagar, en timmma och tjugoen minuter


Helt seriöst vad skulle jag göra utan dalumålet Jesper?

vem skulle jag..
cpa med
prata med
skratta med
skratta åt
kalla dumma grejer
... varje dag.

Helt seriöst hur skulle mitt liv se ut? Skulle nog vara 100 gånger mer seriöst och jag skulle nog tillbringa 100 timmar mindre framför datorn varje vecka. Jesper är en sådan person jag kan prata med allt om, hur skönt är det inte att få en killes syn på saker och ting? Fett skönt! Just nu längtar jag till i sommar och den 18 juni, den 18 juni aaah! Då kommer du hit ner, hit till mig! Gah vännen längtar så fruktansvärt. sedan...

Om
Tjugoåtta dagar, en timmma och tjugoen minuter, är det den 22 juni!
Den 22 juni, då jävlar Jesper och så många fler. Då gör vi Peace and Love och borlänge farligt!

Gah vännen! Det kommer bli grymt!

Det där med


Det där med varför är nog ganska ja.. hur är det egentligen?
Hur ofta är det man vet varför? jo.. ganska ofta eller mycket sällan det beror helt på vilket pucko du frågar.

men att ställa frågan varför och få svaret jag vet inte. Är verkligen inte okej.

Sen... vi kan väl höras sen... den har vi hört förut och se hur det gick med de? ditt jävla mähä!

Den fruktade måndagsmorgonen


jadu.. nu var den här igen.

måndagen.

Känns faktiskt inte så illa som det brukar kunde gå upp ur sängen nästan helt utan att känna mig som en groggad säl. Kännde mig mer som en sprallig utter. Ja, en utter! Fyndigt!
Sitter just nu på rosenfred, ala fotosalen och redigerar bilder... Går lagom segt, det där fruktade måndagsmorgon-humöret kanske kommer smygandes som en liten räv... vem vet? Jo... dom personerna i min närhet dom närmaste timmarna. Känner nog att mitt humör, skratt eller mun går ej att kontrolera idag.

Men det är ju så det ska vara... en måndagsmorgon.

Då mår man bra!


Efter ett vrål jobbigt step/styrka pass är man ganska slut. Så slut att man vill lägga sig mer och dö, eller kanske inte längre men när det var 15 min kvar. Då man ska ge allt och tempot höjs, när man bara vill lägga sig ner och ja... dö.  Men när dom där 15 minuterna är slut och den otroligt peppande remixen av  toxic med Brittan är klar, då mår man bra. När nervarvningen börjar och man känner att pulsen sakta men säkert sjunker. Då mår man bra.

Nu är man bara trött.

Imorgon är det måndag, ny vecka, nya tag och nya mål. Nu, nu du Ann-magret ska jag ska visa dig att jag kan sätta VG:et på det där himla Nationella på onsdag. Och nu jävlar ska jag veta varför. Attiyden och orden är med mig, nu ska du få din jävel!

Bring it, 18 dagar kvar!
!

Bra saker.


Söndagsångest!


jaha.. nu var det söndag igen efter ca fem dagars ledighet. Jag tycker inte om söndagar antingen består dom av
  1. Bakfylla
  2. Ett ton med plugg
  3. Bakfylla
  4. Träning (dock inget negativt med de)
Söndagarna är alltid likadana, alltid lika tråkiga. blää blää men ska iaf plugga med Amanda idag, kanske blir bättre? Jo det blir det definitivt. Amanda är en person jag skulle kunna umgås med i en evighet, helt seriöst. Vi är lika blonda (hon en aning mer), vi tänker likadant och vi prioriterar ungefär samma saker. Det funkar mellan oss helt enkelt. Vi är så där bra!


Picnic


Idag lös solen, då ska man vara ute små barn!
Myset på fästningshörnan med Linis på kvällen, vi hade picknic (picnic). Jag hade bakat klasskaka, den tog slut. Förvånad? kanske inte! Men när solen försvann var det inte lika mysigt längre så vi vandrade inomhus. För när solen inte lyser små barn, då ska man vara inne!

btw... vi hittade en vägg, lina gillade!


gillar

Ombyggand


Bloggen är under ombyggnad... och nu ser det ut som det ser ut.
Hinner inte fixa mer.

Älskade sol


När solen skiner då mår jag bra. är jag på topp!


Sol, bok och hund


Ligger just nu på gräsmattan med en stycke hund och en stycke spanska bok. Känner att efter all denna ledighet kommer motivationen sakta men säkert tillbaka. Så nationellt i spanska, Matte D prov, Svenska redovisning och biologiprov känns inte alls lika jobbigt längre med tanke på att vi slutar skolan om 19 dagar. Sommar lovet är mer efterlängtat än någonsin. Sommarjobb, Festival och en himla massa sol. Gah, ge mig sommarlov nu!

och...Håkan, längtar!


Dessa kvällar, denna Amanda


Igår var jag och Amanda på g igen. Startade hemma hos mig... som vanligt.
Vi käkade och shottade laktis-shott... som vanligt
Amanda blev as packad... som vanligt
och vi hade roligt... som vanligt

Dock blev amanda i slängd i en pool och sprang runt i shorts och en hard rock café tröja, det var en mycket vacker syn. Vi drog till Harrys.. Vi tröttnade det regnade, mycket! Så jag och koffe sprang till bilen med Amanda och Alex lååångt bakom oss. Det var blött med ack så kul.

Kvällar med amanda, Koffe och Alex kan inte annat än sluta bra!

Att somna till sex and the city är bra grejer


Att ligga och kolla på SATC tills man knappt kan hålla ögonen öppna är min bästa godnatt saga.
Somnar som en stock och vaknar med ett glatt humör. Idag känns det lite bättre och jag känner mig mer motiverad, kanske beror på att vi är lediga? bra känns det iaf.

Idag ska jag göra mycket roligt och nödvändigt. Ska snart ta mitt pick och pack och dra till Amanda så vi kan skriva klart vårat svenska arbete om Evert Tube, sen hem plugga och promenera med Frida. Sen! Ikväll blir det fest för hela slanten. GAH! Idag är jag pepp, så himla pepp. Kanske beror på att jag ska festa med mina favoriter? vem vet?

Men nu kanske man ska ta och proppa i sig lite frukost.... jag är hemskt sugen på pannkakor.



Okej, nu får vara nog!


Nu är jag trött på denna skiten. Jag orkar inte gå ovetandes och att det ska få mig att vilja att bara ligga i sängen och tycka synd om mig själv. Jag vill inte, jag vill vara ute, vara social och göra sånt jag är bra på.
Men vart finns orken? Inte här iaf... gaah!

Jag ska veta varför!

Ganska chill


Idag har jag verkligen inte uträttat många knop. Hoppade kemi B provet idag. Orkade inte anstränga mig till någonting jag inte vill eller kan förstå, eller ett betyg man inte kan påverka.

Men att sova till halv tolv är också ganska nice.

Ikväll ska jag hem till Anna på tjejmiddag, ska bli riktigt kul. Grill och fem tjejer kan inte bli annat än lyckat.

En evighet


Har precis smällt i mig feta frukosten med ägg, bacon och hela köret. Ibland önskar man att man hade en evighetet med tid på morgonen. Men om man vill vara realistisk så funkar det nog inte riktigt så. eller?

Jag har många gånger sagt att jag önskar mig ett tidsmaskin, kanske för många gånger. Att resa tillbaka till studer som man önskar att få uppleva igen men som aldrig kommer igen, eller att resa fram i tiden och uppleva det man riktigt längtar efter. Men det som den skulle komma till användning är nog att ändra på grejer man önskar att man verkligen inte gjort. Saker och ting man ångrar djupt och gör vad som helst för att glömma. Men som ordspråket säger "Gjort är gjort och kommer aldrig igen"

Sådan där energi


Känslan är som ett urladdat välandvänt duracell batteri som verkligen inte går att få igång hur mycket man än försöker. Så känns de... hopplöst

Vart finner man sin motivation? Vart finner man strykan att orka, att orka gå upp och att orka finna orken till att lyckas när du finns där, som en parasit som ej går att bota. Någon som finns där hela tiden, men so far away. Jag vill uttrycka min ilska min förvirring... men finner verkligen inga ord.

Du förtjärnar ingenting, du får mig att må illa. Men jag vill fortfarande att du svarar på frågan, varför?

Varför...?

RSS 2.0