2008 ett bra år


Så ska man väll kläcka ur sig några nyårs löften. Även fast 2008 har vart ett rätt så bra år, finns det alltid saker man behöver förbättra eller skaffa.

  1. Ta körtkort
  2. Skaffa jobb
  3. Jobba bättre i skolan
  4. dra ned på godis och cola. (kan ju alltid fösöka?)



 

Januari: Jag kom hem från Kina, tyckte skolan var jobbigt och var sådär äcklig kär.

Februari: Åkte till hemsedal med den värsta baksmällan ever. I hemsedal åkte jag skidor och levde i fyra dagar i sunk.

Mars: Färgade håret jätte blont, eller det kanske inte var så blondt men det var bättre än min gula färg. Påsk, det var najs. Jag och mina girls, säger bara BILDEN!

April: Hände inte så mycket mer än en underbar valborg med Elin och lina.Vi beställde även arvika biljetter och vi var tre glada idioter

Maj: Serverade, saknade min turk-mamma och sommaren började komma och jag kunde knappt bärja mig till sommarlovet

Juni: Skolavslutning och sommarlov. Kanske inte fick en så bra start på sommarlovet, men alla gör misstag? Hoppade även från klippr med Ellekari, Todde och Jonathan.

Juli: Arvika, sjuka! Weels and wings, åhus beachhandboll, sjuka kvällar med Frida och jag träffade min älskar jesper för första gången. Juni kanske var den roligaste och bästa månaden på hela året!

Augusti: Hängde den del med Frida och började skolan igen. Fick även äntligen börja Foto A och träffade snygg-Sara

September: Min månad! Jag hade världens bästa fördelsedag, var på Håkan Hellström i Göteborg och jag blev beroende av Coola...


Oktober: Började fota och kollade på sex and the city som aldrig förr. Åkte till polen på ett sjukt utebyte med Skolan


November: Klippte av mitt arvikaband, det gjorde lite ont. Var på en sjuk slampfest på halloween och lekte med en luftkompressor

December: Såg twilight, fick världens bästa julklapp en nikon D90, hade en fett roligt tvåmanna fest med B2 och shoppade på mellandagsrean.


remember this?



tänk jag kunde spanska när jag var liten... dock har jag ingen aning om vad jag sjöng.

90-tal!


När jag och markus kollade på tv innan kom det en reklam om "absolute 90's". Så fort han hade åkte satte jag mig vid datorn och laddade ned det, DIREKT. Det blir as bra förfest musik imorgon. Elin och jag tjata om att vi skulle lyssna på gammal musik, sånn man lyssnade på när man var liten för man blir så glad och framför allt festpep. Så just nu sitter jag och lyssnar på massa 90'ths och är lycklig!
Markus sa även att jag skulle kolla in Volbeat, dom ska ju till Peace and love i sommar. Så jag sökte på youtube, som är ju riktigt bra. varför har ingen sagt det innan för? Fasnade för en låt, radiogirl. Lyssna och njut för nu ska jag sova för imorgon är det nyår och då måste man vara utvilad!


Pill en massa jävla pill


Sitter och försöker få igång något program till Kameran... men inte med någe vidare framsteg... Eller ja, det startar sen ska den automatiskt föra över bilderna, men nehe. Det händer inte så mycket. Men men får väll pilla mer med det sen ikväll, för Markus kommer vilken sekund som helst, tror att jag hörde hans bil precis.. hihi :) eller det var visst mammas bil. Men men han kommer väll snart.

1000 meter


Det är endå ganska otroligt att man behöver ställa klockan för att gå upp klockan tolv... Det är vad jag behöver göra iaf. Idag har jag busat med Carro igen. Vi åkte in till stan och jag la mig i ett solarium, så nu är jag sådär lagom brun inför nyår, man kan ju inte springa runt och vara blek även om det hör till vintern. Men när jag hade solat klart knatade vi upp till Simhallen och simmade. 1000 meter om man ska vara exakt, sen satt vi i bastun eller ja... Mera låg, men skönt var det iaf.

När vi kom hem skilldes vi åt var sitt håll för att käka. Just nu har jag tagit en paus från läsandet, måste börja snart igen annars kommer jag bli galen. men det är nästan värt att bli för jag är så galet trött just nu. Vill bara lägga mig ned och sova i 80 år, men icke. Carro kommer snart hit så ska vi kolla på Björn Gustafsson. Fast... jag kan ju alltid sova en liten stund tills hon kommer?


hihi, payback!

Snygga vänner



Snyggaste tångaberg brudarna, slår lätt våra äckel vi har här i byn... (byn? lol)

Mumintrollen


Alla som känner mig vet att jag bokstavligt talat älskar mumintrollen. När jag var liten hade jag ett mumin gossedjur som jag verkligen gjorde allt med. Var som min bästa vän. Visste ni att det finns ett mumin land i Finland? Där var jag också när jag var liten, sprang runt där och käkade på muminklubbor och var den lyckligaste flickan i världen.

Nu kanske ni undrar hur jag kom och tänka på mumin? Jo, jag fick en Mumin flim till min samling i julklapp av Elin och jag och Carro sitter och kollar på den nu. Jag ser säkert ut som en tre åring på julafton, helt enkelt jag älskar mumintrollen.


Jag är på g!!!!!!!!


Ville bara säga att

Jag är glad

Jag är lycklig

Jag är nervös

och framför allt... nyår kommer bli awesome!

Puss på de!


Ingen jävla söndag idag inte.


Kom precis hem efter en skön promenad med mamma, pappa och dogsen. Vi var säkert ute i över en timma, var bra att jag gick ut annars hade jag nog aldrig riktigt vaknat idag. Somnade inte för än fyra igår och steg ur sängen klockan ett, så jag var lagom seg. men som sagt promenaden gjorde susen.
Sen vaknade jag med världens träningsvärk i underarmarna, så ett tips vill du träna underarmarna spela rayman på Wii. Alltså jag är inte otränad eller så vi spelade bara väldigt intensivt igår, mer än vanligt.

Seriöst? jag har helt tappat greppet om tiden, känns som om det är? jadu jag vet inte vilken dag. Detta är precis som loven ska vara, inte ha någon koll på någonting. Bara ta dagen som den kommer. Men en sak som jag vet säkert om ca två dagar är det onsdag och nyår. Sara du är pepp, Elin du är pepp och jag är mer pepp än någonsin. Alla bara babblar nyår är överskattat, jo det kanske är just det är. Men i år känns det riktigt bra, rolig fest, men roligt folk brukar sluta ganska bra. Sara vi ska bara slänga ihop en lista till Jacob så är det bara tuta och köra! 

Ikväll ska jag hem till Hanna så det är ingen jävla söndag idag inte!

Ciaao!

Casa de Frajdo


Klockan är tre och jag kom precis hem från en mycket underhållande spelkväll hemma hos Frida.
Hade verkligen inte aning om vad jag skulle göra idag, så ringer frida och säger att jag ska komma hem till henne, supa och spela Wii, jag satte mig på cyklen direkt. Hemma hos Frida var Jessica, Simon och Robin, vi hade riktigt trevligt och efter för mycket rayman och kramper i armarna satte vi oss i köket och bara snackade. Det var även trevligt att träffa Simon igen, inte träffat honom sen... jadu, jag vet inte riktigt när. Men nu är klockan snart halv fyra, jag borde stupa i säng. Fast.. jag sitter med laptopen i sängen så jag lär sitta här en stund.

Ciaao!


glad men ack så trött Elin...

Favorit-motivet havet!





Dagens inköp typ...



Kofta Från Zara


Tunika från BikBok


Lång kofta från BikBok.

Tvådagars B1 & B2


Det senaste inlägget blev ganska så kortfattat. Men när man är så där lagom yr i bollen och har en underbar Elin jämte sig har man inte lust att skriva så mycket. Jag och Elin hade sjukt trevligt. Vi korkade upp en flaska vin, tände ljus, käkade ost&kex och lyssnade på Håkan Hellström, nej vi är faktiskt inte 40+.... men man kan kanske tro det, eller kanske inte. Men vi satt en bra stund och myste, snackade och hade riktigt roligt. Vi avslutade det hela med en promenad runt samhället för att sedan stupa i säng.

Klockan ringde 08.00 imorse, mellandagsrea på kungsmässan. Vilken besvikelse, inte alls bra rea. På Gina var det 100 timmars kö så jag vände vid ingången. Men jag lyckades få hem en tunika, en lång kofta från bikbok (vad händer, köper jag kläder där? aa tydligen... ) Sen en vanlig snygg grå kofta från Zara, favorit affären nummero uno! Men när vi kom hem var vi alla trötta och ville bara sova men jag och elin drog hem till henne, gick ut och fotade och sedan har vi tillbringat hela kvällen framför tv:n. Tvådagars med B1 & B2 får högsta betyg!



Vin, ost&kex, Håkan och världens bästa Elin


Super bra kväll! <3

Fortfarande lika lycklig


Nu har jag fattat lite mer att jag fått en systemkamera. Allt blev mycket mer verkligt när jag var ute och fotade innan. Inga märkvärdiga bilder, mest bara för att testa den lite. Kan ju säga att bilderna bli knivskarpa och jag blev änu lyckligare då. hihihihihi, fnissar som en liten flicka.

Men snart ska familjen Hedbris sätta sig i bilen och åka till Farmor och käka, och det kommer bli lika gott som vanligt. Sen ikväll kommer min Elin hit. Inte träffat henne på längre så det ska bli riktigt kul att träffa henne. Saknar henne som fasen!! Jag är rätt tom idér, så det blir ett kort inlägg idag.

Ciaao!


Snyggt rum, snygg Elin, snygg kamera = En lycklig Elin

Sådär helt okej Jul..


Nu är det så här att det har legat två paket under granen och jag hade verkligen ingen aning om vad det var. Eller jag trodde att det var mina lågpris högtalare jag önskat mig. Sen som alla vet har jag önskat mig en systemkamera i alla år.. men aldrig fått någon. Men i dessa två paket låg det en kamera väska och en Nikon D90. Jag är helt uppe i varv jag kan inte riktigt fatta de, jag? en systemkamera. WOOHOOO! Är överlycklig och skulle kunna springa ett maraton utan problem. Fick även Björn Gustafssons DVD, helt överlycklig över denna också. Julen blev väll rätt så godkänd trost noll julkänsla. Så nu dunkar vi AC/DC på högsta!!


Jul-snygg typ..


Jag, Jim, Adam och Filip (alla ser lagom invalida ut)


Pappa och farmor, looking happy


Kalle Anka såklart


Farmor och Adam


Filip min sötaste och skönaste kusin ever!


Annett och Lennart


och ja, vi hade den sötaste Tometen ever! :)


Galen


jag... kan... inte... SLUTA!!

Jag har seriöst nästan legat hela kvällen och läst  "När jag hör din röst".. Mina kusiner tycker nog inte att jag är speciellt social. Men ärligt talat, jag bryr mig inte. Vill bara veta vad som händer här näst. Så jag tänker inte sitta här och skriva mer. Boken är viktigare än allt annat just nu... jo jag ska försöka lägga ifrån mig den imorgon, det är faktist julafton.


Mysig dag med Frida


Har tillbringat min underbara dag med världens bästa Frida. Fick agera smakråd när hon skulle köpa skor som hon skulle få i julklapp av sin mormor.. fuskigt? det är bara förnamnet. Men sedan gick vi ned till barnens badstrand och färstningen och fotade. Blev en del riktigt bra bilder på Frida. MIN SNYGGA VÄN, har bara snygga vänner om ni undrade.
Sen blev det blådörren... igen, två dagar i rad, inte bra. Eller ja, beror på hur man ser de ekonomiskt? njaaa gott? ohja!
Men vi tränade sen så jag känner mig inte dåligt över den feta räkbaguetten jag köpte. Träningsverk imorgon? mjo, kommer nog bli så.

Nu har våra "jul-gäster" kommit. Min farbor, hans flickvän + son och mina två kusiner. Julstämmningen börjar faktiskt komma nu. Pappa och farbor står nere i köket och lagar skinka och Jansson. Sen är alla så trevliga och glada överallt så, ja julstämmningen kommer krypandes nu :)









Kontakt från andra sidan pölen


ÄNTLIGEN!!
Sofia hörde av sig, det var verkligen hur länge sen som helst man hörde från henne. Undrade om hon levde ett tag. men när jag såg mejlet från henne hoppade jag riktigt till av glädje. Men hur som helst, det var skönt att hon hörde av sig. Bara några små ord och en julhälsning gör ganska mycket när man saknar någon.


Städning på hög nivå


Nu har jag och mamma städat hela huset... eller ja, mest hon. Jag städade bara mitt badrum och mitt sovrum. Men det var ganska jobbigt det med. Fick även tummen ur röven och bakade pepparkakor, fast jag gav upp ganska fort. Två plåtar blev det, bättre än inget eller hur?

Just nu sitter jag och lyssnar på Kent och redigerar lite bilder och undrar fortfarnade vart julstämmningen håller hus. Fast den börjar komma krypandes nu efter allt städande, inslagning och bakade. Lite bättre med en betoning på lite. Imorgon ska jag till stan igen, hjälpa frida hitta skor och tänkte även utnyttja min snygga vän och fota henne lite. Är inne i värsta perioden när jag fotar och redigerar 24/7, det är verkligen någonting jag tycker om att göra, fota. Kanske ngt att satsa på i framtiden.. njaaa men kanske som extraknäck sådär? vem vet vart jag hamnar, vem vet vad som kommer hända. jadu eftersom jag inte tror på gud så antar jag ingen, eller ödet?



God natt allihopa! :)

påminner detta som någon kanske?


Titta, lyssna & njut




Tänk...


Tänkt för ett år sedan var jag i kina. Sprang runt och knuffades med massa kineser. handlade snorbilliga kläder och bara leve livet. Bejing, hainan och shanghai.
Kina resen var lätt den bästa resan jag gjort i mitt 17 år lång liv. Den var så bra att jag tänker åka tillbaka och då med världens bästa Elin och den fetaste backpack väskan jag kan hitta. Maah, jag saknar kina. Saknar landet, sankar kulturen och framför allt maten. Trodde jag skulle bli trött på att käka ris varje dag, men icke. Kina i lööööv!
Men en sak som sög var att det var så dimmigt i Kina så bilderna blev as kassa, speciellt när man sprang runt med en kompaktkamera... aja enjoy



Himmels tempel


jag och min bror schteker vid muren, fett coolt


Hainan en vecka, för najs efter ca 3-4 grader i bejing. 
Ca 30 grader och en jävla massa ryssar, men klagade INTE!


Monkey island, me like! Vi firade även jul på hainan.
Lite mystiskt...


Avslutade redan med nyår i shanghai och
en massa shopping, LIKE!

och ja, jag var uppe i den byggnaden med kulorna, fett högt!


What about last night?


Jag försår dig, jag gör de. Jag har inte funnits där alla gånger. Kanske inte vart den vän jag skulle vart. Som du sa jag är en verklighetsflykt, jo jag brukar fly verkligheten. Det är lättare så, men kanske inte det smartaste. korkad? trög? Jo kanske.
Lipade jo jag gjorde det, trodde att jag skulle förlora dig som vän. Vill inte göra det och kommer inte göra det heller. Liksom jag kommer typ älska dig även fast vi är bitchiga mot varandra.

Men sen måste du tänka att allt detta är inte mitt fel..

Julmys!


Kom hem från stan för en stund sedan.  Jag och Markus har flängt runt i motvind hela dagen. Det kunde faktiskt blåsa lite till, hade vart mysigt... Eller nått. Nä men vi inhandlade dom sista julklapparna och satt på blådörren och snackade en bra stund. Vi hann även med en sväng förbi skolan? ja du hörde mig. Skolan... han skulle ha grejer till sitt projektarbet, eller vad det nu va. Men det har vart en mysig och rolig dag. :)
Ska väll avsluta den här dagen tråkigt med städning och pepparkaksbak. Eftersom jag redan bakat pepparkakor en gång i år ser jag inte fram emot det precis. Tycker det räcker att baka pepparkakor en gång om året, det är mysigt och så. Men efter för mycket pepparkaksdeg och många misslyckade plåtar är det inte så kul längre. Man tröttnar rätt fort helt enkelt. Men julstämmningen vart är den? Nästan som bortblåst. Vi får väll hoppas att den kommer krypande nu när jag ska slå in mina julklappar.

Ciaao!



jag är grym, snygg och GLAD!

Sunset


Det är Söndag idag va?


Det har bara gått två dagar på lovet och jag har redan sådär tappat greppet om tiden eller vilken dag det är.
Lov är verkligen det bästa som finns, jag släpper verkligen allt som har med skolan att göra och bara slappnar av, men sen att jag har fysik A nationellt en vecka efter lovet är en annan sak.

Just nu håller jag på och städar.. eller ja, jag sitter vid datorn, pratar i telefon och lyssnar på musk samtidigt. Så ja, jag städar. Om en timma kommer Frida och hämtar mig, vi ska biffa som aldrig förr idag. typ.. haha.
Men måste nog få ngt i magen innan jag åker.

Ciaao

Det här med att vara hemma


Idag har jag vart hemma hela dagen, bara vart hemma med mamma och pappa.
Fast jag har mest hållt mig på övervåningen och kollat på flim och redigerat en massa bilder från igår.
Men det här med att vara hemma, ensam får en och tänka, fundera på allt mellan himmel och jord. Personligen behöver jag sånna dagar lite då och då, tänka igenom vad som hänt, vad som kommer att hända och framför allt vad jag tycker.
Tänkte mycket på vad som har hänt. Den sista tiden har det hänt en del bra med även dåliga grejer. Har upptäckt vilka som är mina riktiga vänner, vilka som bara ger upp och vilka jag älskar alldra mest

Sen är det tråkigt att vi inte pratar, inte ens hälsar utan ignorerar varandra, bara för att du inte accepterar. Jag tänker inte ge upp ngt bra bara för att du inte tycker om de, just face it! 
Vem du är det vet du, vad jag menar det vet du änu bättre...


Melissa Horn - Hanna





Carro sjunger du denna låten börjar jag nog gråta. Låten passar din röst, låten är sjukt bra och du gillar låten. Du skulle göra den så bra, hur bra som helst. Håller tummarna för dig älskling <3

Sunlight



Gårdagen!


Igår stog det som sagt mycket på shemat allt från avslutning till hårfärgning.
Amanda kom hit runt fyra och då skulle jag slinga hennes hår. Mitt i alltihopa när jag håller på att dra ut slingor ur slinghatten ringer det. När jag senare lagt på har jag inget minne av vad jag la den grejen som man använder när man dra ut håret. Jag och amanda letade och letade men vi hittade den inte. Det slutade med att jag drog ut hennes hår med en hårnål och såklart hittade vi den när vi var klara. ^^

Men jag och Amanda tog bussen hem till Hanna där David, Oliver, Martin, Viktoria, Karin, Julia och Ville befann sig. Vi hade hur kul som helst hemma hos Hanna och sedan dorg vi till x-mas night och förstörde kvällen bara för att vi hade lust. Nä det sög där, riktigt sög. Ska aldrig gå på ngt sådant mer, ALDRIG! Men vi gjorde det bästa av situationen och hade kul stundtals. Kvällen slutade hemma hos Hanna med te och gamla natur minnen. Det var mys, vi somnade väll runt tre så idag är jag hur trött som helst.


haha


vart tog min shot vägen?


vad händer? ingen vet

Snygga vänner, mina vänner

Dance, just dance

Sen var vi trötta när vi kom hem, tack för kvällen! :)

Trött


Jag är för trött för det här.

O R K A !

JULLOV!


Kom hem från avslutningen för en stund sedan, blev lite långtråkigt efter ett tag. men mysfaktorn i kyrkan var ganska så hög. Fikan på blådörren var även den mysig, men jag och amanda kom på att det kanske var lite tidigt för en rakbaguett tjugo över 10 på morgonen. Men av fan? Man kan ju inte bryta en tradition att käka räkbaguett på blådörren. Jag gör seriöst varje gång. Jag kanske borde variera mig? fan heller! :)

Men nu ska jag nog ta och lägg mig och läsa "När jag hör din röst" Fortsättningen på twilight.
La mig och läste igår när jag kom hem från bion och jag kunde inte sluta, men tillslut kunde jag slita mig ifrån den. Men jag har gått och tänkt på boken hela dagen. Åh vad händer sen, vad tänker hon göra nu? Så nu ska jag faktiskt lägga mig och läsa.

Ciao!


mah snyg snyggare snyggast!!

TWILIGHT!


Finner inga ord så bra var den.
Twilight, mållös.

snygg

snyggare

snyggast


Mycket glad Elin


Har precis smällt i mig en fet hamburgare från donken, för gott var de!
Var på gymmet med Frida innan, mycket folk, en trött elin och en trött frida resulterade i lite träning och mycket bastu. Det är nog nästan det bästa med träningen, basta efteråt! skööööööönt!!!

Idag var det sista dagen i skolan innan jullovet, helt jävla onödigt. Gjort lite allt möjligt, talkshow, saga, tipspromenad, bingo ja you name it! Men kul har jag haft iaf. Sen är jag as glad för jag ska på TWILIGHT med tjejerna i klassen. Vill bara att klockan ska slå åtta så jag kan sätta mig på bussen och åka in till stan. Är även glad för att mitt jullov börjar imorgon och imorgon är det fredag och jag har mycket att göra. Julavslutning, fika med klassen, färga amandas hår och festa, kommer bli hur kul som helst! Så ett par AD/DC biljetter hade faktiskt gjort så att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, skulle nog eh jag vet inte vad jag skulle göra. Med en AC/DC biljett i handen skulle jag kunna göra vad som helst, jag lovar!


jag är glad jag är glad nu! :D

Fotolektion


Sitter på fotolektionen och har inte direkt något att göra..
har fixat till mina bilder lite och nu sitter jag och sara vid varsin dator och hon läser från "tjuvlyssnat.se".
Vi disskuterar även om våran idé att skicka alla äckliga 92:or till en öde ö och det enda dom ska få är ett vidskydd, eller vänta dom skulle inte ens få de! HA hur ska ni klara er utan brunkärm och era svarta streck till ögon. HA! ni är inte lika kaxiga nu va.





och ja, jag har äntligen lärt mig hur man lägger upp klipp i bloggen.. :)

INTE KUUUL!


Kom på en grej


Kom på att jag har sovmorgon imorgon, happiiii!!
Blev allt inte mycket bättre än vad det redan är? Nu ringer klockan sju ist för sex, underbart... he-he
Men när man börjar 8.10 varje dag utom en så blir man glad för minsta lilla sovmorgon, ställer alltid fram klockan en timme med ett leende på läpparna och säger "fan vad gött". Men jag ska nog ta och krypa ned i sängen redan nu och läsa min bok och somna riktigt fort så jag får träffa allihopa imorgon. På ett sett längtar jag tills imorgon. Vad händer? vad det inte jag som nyss ville bort bort från skiten? som verkligen inte orkade mer? nä tydligen inte!
Men det är nog bara för att jag ska träffa snygg Sara imorgon ;)

God natt folks :)

vill ha vill ha vill ha ...

En sak bara


Jag behöver faktiskt inte bara mina girls i klassen!
Finns x antal andra personer som gör livet lite lättare och så mycket bättre!
Ni får mig att le, att skratta och gråta av lycka. Mina vänner, dom man inte riktigt hittar överallt!

<3


Bra bättre bäst <3

Highway to hell


Det blev visst inga biljetter till AC/DC idag, men hej blocket här kommer jag.
Jag ska dit, så är det bara! Eller vad säger du Amanda?

Skolan idag var slapp, eller ja på matten kunde jag inte koncentrera mig för jag var nervös om jag fick biljetter eller inte. Så fick ej så mycket gjort. Kemin kollade vi på någon bild och Annika berättade om nylonstrumpans historia? Vi kollade även på "kemi julkalender" Seriöst. det är för mycket! Men efter det hade Jan vart på willys och köpt fika så vi hade lite klassmys. :) Efter skolan trippade nästan alla tjejer ned till stan för att inhandla inför fredag och så klart julklappar. Fick köpt riktigt snygga ramar till mammas present, blir riktigt bra! Så nu har jag typ bara pappas och johans present kvar.

men en grej som är säker är att jag längtar tills på Fredag, julavslutning i kyrkan, fika på blådörren med klassen och sedan fest med tjejerna. Det kommer bli så jävla awesome, vem behöver jag när jag har er?


Det blir för mycket, kemi julkalender? vart är världen på väg?

vad gör man?


vad gör man om?

man har tråkigt

och inte orkar göra någonting?


En ganska bra fråga inte ens jag kan svara på, åh föresten mitt huvud värker också...

Äntligen över!


Så nu var äntligen skiten över, jo jag snackar om kemiprovet... eller skolan?
Jo jag snackar nog om skolan. Bara två lugna dagar kvar i skolan sen är det jullov. Detta lovet är efterlängtat, vill bara bort från skolan och hej julafton, mellandagsrea och nyår!
Kemiprovet gick väll som det gick, jag hade fick blackout en stund. Stressade upp mig..? Brukar aldrig göra det, brukar bara ta det chill liksom.. men jag lungnade mig så det löste sig. :)
Vi hade engelska efter kemin, men mitt huvud värkte och jag orkade inte lyssna på hennes tjat. Så gick till kvantum och köpte cola och ussebulle, åkte hem och la mig i mitt tvrum och kollade på fightclub. Sjukt bra flim, lite wierd men bra.

Sen vet ni vad jag kanske ska göra i sommar? AC/DC! OHJA, du hörde mig!

Kemi B?


Sitter här och försöker plugga kemi, med ångest och fyra timmars sömn...
ni kan ju själva räkna ut hur det går. Jag är verkligen svin trött och kan verkligen inte koncentrera mig... he-he som om jag kan göra det annars liksom? Men provet är imorgon 8.20-10.40, sen är fan alla prov över inför jul, så himla skönt.

jag vill inte, jag vill inte, ja vill inte. Fattar ni att jag inte vill? föresten sa jag att jag inte ville?
men men Fredag närmar sig med stormsteg och då blir det x-mas night i himle med mina chicks från klassen, längtar lite faktiskt. Jag vet att det mest kommer vara fula små översminkade 92:or där, men vi kommer ha hur kul som helst endå, vi tjejer, vi kan allt, vi är bäst!

Men jag kanske ska försöka plugga nu iaf... njaaaee, okejrå

Ciaao!

<3



Japp, min mamma är faktiskt bäst! <3

Definition, trött!


Nu var det visst reklam... reklam? Vad ska det vara bra för egentligen? Bara en massa jävla tjat bla bla bla är det ända jag. Reklam får en bara att villja ha en massa saker, jag blir så trött!
Var och tränade innan med Frida.. För skönt var det, speciellt bastun, fast den inte var speciellt varm.

Ibland blir jag bara så himla trött på allt jävla skitsnack. Att folk ska gå bakom ryggen på varandra och bara snacka en jävla massa som dom inte egentligen har en aning om. Jo jag vet att jag inte är perfekt, jag kan snacka ganska mycket jag också. Men ibland blir det för mycket, för mycket skit för mycket snack, jag blir så jävla trött!

Trejde advent, snart är det jul!


Tänk, det är redan tredje advent och om en vecka är det jul och jag har inte ens börjat köpa mina julklappar. Känner en aning panik kanske, men har bestämt på onsdag slutar jag tidigt och har inga prov kvar så det blir en ypperligt bra dag att inhandla alla julklappar. Apropå jul, på julafton kommer min pappas bror hans två söner och hans nya tjej + hennes kid, som är lika gammal som jag. Ska bli kul och träffa honom, tror jag? haha. men det jag ville säga är att min pappas brors nya tjej Annette är nötalergiker, ni vet en sån extrem som inte ens kan vara i samma rum som nötter. Så i år blir det ingen saffranspannkaka, suuuug! Det är verkligen det jag längrar mest efter när det gäller julmaten, inte för att det är så mycket till mat men endå... Ska typ be mamma göra den när dom har åkt, jag måste ha SAFFRANSPANNKAKA! men men...

Som alla andra söndagar pluggar jag... men idag kommer jag inte få gjort det jag vill få gjort för jag har glömt min miniräknare + min glasögon i skolan. Klyftigt? ohja, som tur är har jag två par glasögon men några räkne uppgifter i kemin får vi icke gjort idag. Så jag fick sätta mig med boken och läsa idag, suck jag höll på att somna och tankarna flög iväg på annat minst 100 gånger. Kemiprovet är på tisdag, känner jag mig redo? njaaa det kan diskuteras. Men nu är jag hungrig och snart ska jag iväg och träna med Frida, me like!

Ciaao!


Btw, har jag sagt att Carro är BÄST?!

Elin snygg Hedbris



Du vill ha mig, aight?

13 December 08, fettodag


Idag har det vart en sådan där typisk bakis dag... fast jag inte vart speciellt bakis så vi kan bara kalla det slappdag, eller något i den stilen. åt inte frukost för än vid två, sen efter det har jag nästan bara käkat... inte så ovanligt om man heter Elin nej.. men iaf har tillbringat min lördags kväll hemma i mitt tvrum med carro, chips med dipp, cola och godis. Vi kollade på gothika och en amerikansk komedi jag inte minns namnet på. har även kollat på två andra filmer idag, så jag behöver inte kolla på film på ett bra tag nu.

Men nu är det dax att pallra sitt feta ass mot sängen.

GODNATT! :)

Går kvällen får tummen upp!


Igår hade vi alla sjukt kul!!
Allt började med Bastu och fix hemma hos mig med Carro, för mys. Undra hur många gånger vi lyssnade på avril lavigne-girlfriend. Vad tror du Carro? Men väl hemma hos Elin hade jag hur kul som helst.
Håkansjungade, jag har aldrig, stå på händer tävling, dansande, you name it! Men när nästan alla hade åkt hem det var bara jag, carro, elin, jacob, Malin och sara (lina sov) då hade vi som roligast! Vi ringde x antal olika personer och sjöng.. så sa jag med min snygga målbrotsröst "Det gör lite ont" hahahahaha, så fick du ett sånnt samtal från mig igår, kanske förlåt men jag hade kul, vi hade kul. Men tack Sara och Elin för en helt sjukt kul fest! Det ska göras om!

Men idag är jag inte så bakis som jag trodde att jag skulle, men en sak som är säker är att jag har ont i kroppen. Alldeles för ont i kroppen. vad händer igår? det är det ingen som vet.. haha


Snygga jag


MR COOL!


Jacob och elin x2


Daniel, Carro och simon(?)


vad gör Malin? ingen som vet



Vi hade nästan för kul <3

12 december, skattjakt och knäckebröd


15.32

Okej... den här dagen har vart hur rolig som helst!!
Börjar dagen med skattjakt idrotten, vi spöae skiten ur fordon, så ha-ha! Sen som varje år hade teknisterna Julspex, alltid lika roligt! Men iaf, när vi var på väg ifrån idrotten blev jag och amanda upptvingade på sceen. (eftersom alla andra tjejer fegade ur) innan vi visste ordet av var vi på skrattjakt nummer två och satt på bussen hem till mig.
Väl hemma hos mig bakade vi våran Teknik <3 tårta, men trots allt detta slit vann vi inte...

Men jag vann en annan tävling med Robin. Jag låg under honom med ett knäckebröd i munnen som han skulle käka upp medans han gjorde armhävningar ^^ Vann gjorde vi som aldrig förr och nu sitter jag här hemma med lila hårfärg, någon som är sugen?
haha rolig dag men vet ni? Dagen är inte slut än, det är fredag och fest hemma hos Elin. För kul ska det bli.

men måste ha lite klädångest nu.

Ciaao!

Ett inlägg dedicerat till juice


Det finns verkligen inget bättre än Godmorgon juice, blodgrape
Verkligen hur gott som helst. mums! Jag blir verkligen överlycklig när mamma har köpt det och raka motsatsen när sen är slut, jag får seriöst panik på mogonen. typ.. vad ska jag dricka nu? vatten? eh.. nej skulle inte tro de!
Nä Blodgrapet-juice är faktiskt det bästa som finns!


11 December 08, glad dag!


20.05

Imorse vaknade jag verkligen med ett leende på läpparna, vart glad precis hela dagen. Det har jag faktiskt inte vart på länge... fast sen när folk tar bort ens bilder utan lov är en helt annan sak... he-he
Men jag vet inte vad det var med mig riktigt, kanske tanken på att jag hade foto idag? eller kanske bara för att? Vem vem.

Tänk på en grej utrycket he-he, är ett väldigt effektivt sett att avsluta meningar på, eller jag. Kanske inte alla men ganska många. Idag sa jag efter tre meningar i rad, coolt va? Men i skolan idag gick jag och längtade till fotot, verkligen längtade. Det är nog mitt bästa val när det gäller skolan. Rolig lärare, bra klasskompisar och en underbar Sara, bara så himla bra!

Och du sara, det är med krig? Vi slutar? Vi kan bara vara allmänt kaxiga mot varandra. Låter det inte om en bra idé? Eller? Jag tycker det låter utmärkt eftersom jag orkar inte bli ägd varje gång med dina "super" rim^^ he-he (aight?)
Men nu ska jag faktiskt försöka få lite kemi gjord...

Ciaao!


Glad Elin!

Spinning = Elin är trött


20.46

Kom hem för en stund sedan efter en timmes spinning, helt sjukt vad jobbigt det var. Ett tag visste jag inte ens vart jag skulle ta vägen. Det har nog seriöst aldrig vart så jobbigt som det var idag.. Jag ska nog gå och lägga mig typ nu, kolla på ett random sex and the city ansnitt eller nått... Fast jag behöver nog inte det för att kunna somna, somnar nog ganska så bra endå.

ÅH! :D Imorgon är det foto och då fortsätter nog kriget mellan mig och Sara, eller vi kanske slutar fred? SKULLE INTE TRO DET! Men jag suger på att rimma, men jag är en jävel på att dissa. Behöver inga jälva rim, jag är så himla fin. Sara imorgon då jävlar!

Men typ sova?

Ciaao!

10 December 08, nyponsoppa med glass


14.39

Älskade, älskade onsdagar, jag kommer aldrig sluta älska mina onsdagar... eller just det, kom på en grej. Nästa onsdag är det den sista onsdagen jag slutar 10.30, efter jul slutar vi 14.30 ist, hur mycket suger inte de? |------| så här mycket gånger typ en miljon. Men men överleva gör man väll göra, så det är kanske inte så farligt endå.

Men idag har jag klippt mig, det blev inga slingor. Mamma dampade som aldrig förr.
Men klippte i princip bara topparna och som jag sa igår jag klippte min lugg lite kortare, men jag är icke nöjd. Skulle inte gjort någonting med den... men men luggen växer fort. Men när jag hade klippt mig gick jag på stan en sväng och letade lite julklappar, men köpte inget.. bara försökte fantisera ihop något bra.
fast... vad köper man till sin pappa? till sin bror? jag har ingen aning! Fast till johan kan jag alltid köpa någon billig t-shirt på HM, om jag inte kommer på ngt billigare... nä nu ska vi inte vara sånna.
Men vad jag skulle komma fram till var att när jag gick där och strosade blev jag så himla sugen på varm nyponsoppa och glass, så det var det jag köpte. Asså det är verkligen hur gott som helst, muuuums... oj... vart tog det nyttiga vägen? Det var en nödsituation, intalde mig det iaf... asså jag är verkligen sockerberoende...suck



...


IINGEN BRYR SIG
IINGEN BRYR SIG
IINGEN BRYR SIG
IINGEN BRYR SIG
IINGEN BRYR SIG
INGEN ORKAR!!!!!!

SÅ!


19.26

KEMIBÖCKERNA SLÄNGDE JAG PRECIS IVÄG, BOKSTAVLIGT!
För skönt, jag hatar kemi och allt som har med det att göra! bläääääääääää

9 december 08, kemi in my ass!


17.46

Det är så här nära inpå kemiproven jag ställer mig frågar, varför valde jag natur?
Det är verkligen en fråga jag aldrig har lyckats besvara. Liksom vem bryr sig om Protolyter, Amfolyter och syra bas par och sen vad dom har för PH, pkw, pka, pkb? INGEN!!!!!!!!!!!!

Men jag har iaf gjort lite mer än att konstatera att jag är dum i huvudet. Tog ett ganska snabbt tränings pass på gymet, hur skönt som helst. Jag har även beställt klipp och sling-tid, så imorgon kl 11 blir mitt hår snyggt igen, gillar vi! :) Fast jag kan inte direkt byta frisyr eftersom jag sparar ut mitt hår, långt ska det bli. Funderade på hel-lugg men den idén skrotade jag ganska så fort.. Kan lika gärna klippa en mer markant snelugg...

Men back to hell.

Ciaao!

Purple women


Vuxenpoäng till Elin


18.48

Gissa vad jag gör? ha-ha
jag dricker kaffe, helt sådär frivilligt och jag tycker det är gott. Okej jag har viseversa grejer i, men endå.
Elin Hedbris dricker kaffe. Var är världen påväg?

Sen försöker jag ju plugga kemi... men det går ju som det går när man först sovit ca 4 timmar och sedan gått i skolan 8-16. Jo jag är trött, alldeles för trött för att ens vara trött. Om jag känner mig själv rätt så kommer jag inte gå och lägga mig tidigt heller utan sitta vid denna jävla fucking bruken vi alla kallar dator. Men har iaf gjort någon nytta, har dratt slutsatsen att jag inte fattar kemin, verkligen inte fattar... men men vi får väll terorist fråga Annika på lektionen imorgon.. fast, vågar man de? De är tveksamt, men jag har ju altid min Jonte att fråga. Underbara Jonte vad skulle jag göra utan dig? utan dig skulle jag nog fatta enu mindre än vad jag gör.

jag har ett problem...
Mitt sockerätande, det börjar verkligen gå över styr nu.
Nu ska jag verkligen sluta, denna gången menar jag verkligen allvar. (jag vet... ni skrattar) Men denna gången ska jag fasktiskt försöka... Men jag ska inte sluta helt, utan inte käka dom enorma mängder jag gör...

Men nu ska jag nog lägga mig och glo på tv, för plugga är fan ingen ide!

Ciaao!

8 December 08, kaxiga fotolektionen


09.25

Sitter och väntar på att mina bilder ska torka så jag tänkte jag kunde berätta vad som hänt under dagen. Eller ja morgonen kanske man ska säga... Men när jag kom till fotolektionen imorse hade jag några bilder kvar och dom ville jag göra så fula och äckliga som möjligt så jag tog AS fula bilder på Sara och Carro. herregud asså, det är inte ens mänskligt att vara så fruktansvärt ful och allt annat sånnt negativt.
Eftersom dom var så fula fick Carro följa med mig in i mörkerrummet och där åkte hon på en omgång...

Då var sara fyndig tyckte hon och skrev på tavlan " Watchout for Elin" liksom hon är så jävla dum i huvudet att du inte kommer på ngt bättre.. ha-ha

Men nu har jag faktiskt ngt bättre för mig.

Ciaao!

7 December 08, dessa söndagar


11.07

Vaknade precis men jag har inte rört mig ur fläcken bara tatt datorn upp i sängen. Så himla gött.
Jag är trött som ett jävla djur och snart kommer nog herr huvudvärk på besök, fast om vi har tur blir det ett kort besök.

YES! Mamma står nere i köket och lagar amerikanska pannkakor till mig. Det är nog nästan det bästa att vakna upp på en söndag, söndags-frukost. Pannkakor, äggröra, bacon you name it. Fast nu får ni inte tro att jag har sådan här lyx varje söndag, men det händer ibland och då flyger jag upp ur sängen när mamma ropar frukost.
Vaknade även av att jag fick ett sms från en viss person som sitter på statshotellt inne i stan och vräker i sig frukost. Fatta hur najs den frukosten måste vara endå.. och upp på det har hon och sin pojkvänn sovit där och vart på Aisa spa... nej nej jag är inte alls avundsjuk....

Men nu ska jag nog försöka vakna till liv, jag blev så hungrig av allt detta tjat om mat!

Ciaao

nu blev det tungt

01.17

Nu är jag hemma och ligger i min underbara säng med datorn i knät.
Jag älskar verkligen att ligga i sängen och vara sådär trött men endå inte sova utan göra ngt helt annat som tex prata med någon eller att bara sitta och pilla med dator, tills man blir så jävla trött att man nästan slänger datorn i glovet och somnar direkt. Nu åker verkligen snart datorn i golvet, så

GOD NATT!


två-manmna fest is shit!!


23.37

Jadu vad har jag gjort hela kvällen?

läjet

Ellekari

goda drinkar

jo allt detta slutade jättebra,verkligen jätte bra. Det blev sjukt goda drinkar trost improvisation. Fast.. det brukar bli bra när man inproveserar. En till grej vi har är jävligt snygga bilder, heelt sjukt vad snygga vi är.
Vi har även lyssnat på basshunter, spice girls och allt annat sånnt gammalt. woho! Det är verkligen du och jag, vi två helt enkelt<3 Nu har våran tvåmanna fest blivit en tre mannafest med britney spears och chips. Men nu är det kanske dax att Elin åker hem och sover, hon är trött.

Ciaao!


jag vet vi är snyggast <3

6 december 08, lördag!


15.05

idag sov jag till 12.40, kan ju säga att dett verkligen behövdes efter en kanska så hård vecka
Iaf när det gäller sömn. Men när jag hade käkat frukost tog jag kameran och mina två dogs och gick ut. Tog en hel rulle på bara hundarna eftersom jag ska ge en bild på hundarna till mamma i julklapp.
Hon har tjatat så länge att hon vill ha det så jag slog ihop mitt ljus-arbete med mammas julklapp smart va? haha eller kanske inte vet inte om det blev så bra bilder, men vi får se på måndag hur bilderna blev :)

Men nu ska jag ta mitt pick och pack och köra till Ellekari.

Ciaao!


En bild från i torsdags, erkänn jag är snygg

Dramaqueen på medecin


22.18

Fina rim från min aldeles egna Dramaqueen!

nr 1
Hoooo du är lite lik en koooo. Fast det skiter jag i, för det kommer alltid vara vi. Du är som en ängel i snön, och jag som en fisk i sjön. Du är det finaste jag vet, och förlåt för innan när jag sket. Fan va dålig jag är på att rimma, men jag är en jävel på att simma. Vi skulle nog kunna passa bra ihop, även fast du liknar en antilop. I alla fall när jag pussar dig på munnen, fast det är bara för att du är den bästa kunden. Haha jag skriver det som kommer upp i huvet, och nu är det slut duvet! <3 oj jag fjärta.

nr2
det är du och jag. vi två. ingen annan har det så bra som vi två. jag älskar dig. och du älskar mig. förståss. vi är ju som skapta för varran. vi ska leka lite när jag kommer hem till dig. och du vet vad vi ska leka. ohja. det vet du mycket väl. jag lyssnar på håkan hellström nu. japp japp det gör jag. tänk för att jag gör det. du älskar det. det vet jag. nästan lika mycket som du älskar mig. vi kan älska till minnen av aprilhimlen om du vill. det är helt okej för mig. faktiskt så skulle det vara rätt nice. fast du kanske inte tycker det. du kanske inte älskar mig. fast jo det gör du. det vet jag. haha. nu känner jag att jag är riktigt onödig. för du kommer förmodligen inte läsa detta ändå. men det skiter jag i. för jag älskar dig och vi är så jävla vip det går att bli.

Svar
Så jävla vip, så att det blir hippt. jag lyssnar också på Håkan och saknar dig som aprilhimlen vart tog du vägen, gick du mitt i vägen? Vem kysste Elin? Vem är det fulaste flickan i världen. Det var då inte Carro, du är rena rama dramaqueen fast du tar din medecin. LÖVE YAH BRAH! <3

haha den som orkade läsa det där och som fattar våran humor, kanske fått sig ett gott skratt.
jag vet att Carros var dubbels så många och trippelt så långa men.. vad gör man inte för att hon ska känna sig bra ibland?




5 December 08, lite nytt


20.08

Nu är det fredagkväll och änu en skolvecka är över, det känns skönt.
Matte provet idag gick nog inte så dåligt som jag trodde. Jag och Amanda hade svarat exakt samma på A-delen, antingen var det rätt eller käpp rätt åt helvete, vi alla hoppas på alternativ nummer ett.

Efter skolan hängde jag med Tångabergs coolastbrud Carro en stund, gick en sväng med mina mosterhundar sen käkade lyx på hög nivå. Just nu är Carro och utför ett arbete och jag sköter allt från hemmaplan, men hon borde anlända till hemmabasen snart...

Btw, när man är smart och redan skött allt så fick jag lite tid att fixa bloggen, lite...
Bytte i princip bara bild, men Vad tycks?


Ciaao!
 

Okej


22.11

Nu har jag samlat mig... eller iaf lite.
Eller vad fasen snackar jag för gojja, ångest på hög nivå. Att börja plugga nu är meningslöst är ap trött och då lär jag mig verkligen ingenting. (= änu mer ångest)

Aja, min dag idag har verkligen vart upp och ned. Som balders 70 graders backe upp och ned.
Mitt humör jag verkligen pendlat så mycket först jätte glad sen rena rama emo:t.
Fick rensa tankarna lite när jag var ute me dogsen iaf, det var hur skönt som helst.. eller ja, det var svin kallt men det var bara att dra på sig mössa, vantar och sjal.


jag vet jag är snygg...

Påtal om att vara snygg, jag och sara agerade modeller idag för carro på fotolektionen.
Vi lekte i fotostudion, riktigt kul faktiskt. Då var jag på topp, men så fort jag kom ut från rosenfredsväggar sjönk allt direkt... Det är ngt med den byggnaden, jag blir alltid lika glad så fort jag bara går in där, kanske ska ta och flytta dit? Eller det kanske var att överdriva, eller vad vet jag? verkligen ingenting som har med matte att göra iaf.

men nu är jag sjukt trött, hungrig är jag också, men jag orkar inte fixa käk och framför allt jag orkar inte gå ned för våran extremt branta trappa, ned är inga problem men att gå upp kommer inte ens på tal.
okej för mycket osamhängade text och babbel.

God natt!

Min ABSOLUT bästa vän!



<3


Du slår verkligen allt och alla i precis allt !

4 December, döda mig snälla?


18.56

Lame

more lame

and a little more lame


Shit på så här dåligt humör jag har inte vart på längre, riktigt länge!
Vill bara sjunka igenom jorden och stanna där! Inför matteprovet imorgon känner jag bara ångest, inte ett ig till då skjuter jag mig. eller ja... kanske inte så drastiskt, men nästan. Kan ju säga att jag inte bli glad om det går skit imorgon, vilket det känns som om det ska göra. Jo jag vet vrf sitter jag här och klagar (ingen bryr sig) när jag kan plugga. Men jag kan verkligen inte koncentrera mig, går verkligen inte... Döda mig? Kör över mig, snälla?

3 December 08, alla kan väll derivata?


17.53

Nu har jag nog gett upp matte pluggandet för idag...  derivata, f(x).. blaa blaa blaa blaa
Känns nästan som om jag har pluggat så mkt idag så jag övertänker, så verkligen allt blir fel. Men kollar säkert igenom det sen igen... eller nej föresten det gör jag nog inte alls det. Frida kommer snart, och vart fan är hon?
Hon ringde för en timma sen och sa att hon bara skulle duscha sen skulle hon komma.. aja är man seg så är man.

Är helt solo hemma nu, eller ja.. nästan två råttor som jag kallar mina hundar är ju självklart hemma.
Var ute med dom precis, hur kallt som helst ute, blött var det också.. vart är snön typ? Aja det blir väll en snölös jul i år också... Inga 28 grader på Hainan heller.

Men nu kom Frida got 3 go!

Ciaao!

2 December 08, känns bra


22.44

trött

tröttare

tröttast

vad gör jag uppe?

Känner mig riktigt duktig idag. Åkte till gymet själv efter skolan och var där lite över en timma.
Känndes hur bra som helst. :) När jag väl kom hem väntade min otroligt söta mattebok. Så ni kan ju gissa vad jag har gjort hela kvällen... just precis pluggat matte, bra gick det också, MUY BIEN ELIN!
Sen är det ju lite annan skit som inte riktigt känns lika bra.. men men det tar vi tag i någon annan gång.

Har även snackat med jesper idag när jag ska komma upp och hälsa på honom.
Det blir antagligen nästa år, den 16 Januari. När jag har haft fysik A nationellt och han har skivit tenta, så det blir bra fest när jag kommer! Saknar dig faktiskt, tro det eller ej din jävla manshora! ha-ha xD

Från och med imorgon är jag ensam hemma tills på torsdag kväll, hur gött som helst.
Så imorgon ska Frida sova här, det ska bli mys! Men sängen kallar.

Ciaao!


I do wonder...

Meningen med Livet


22.31

Har nog hittar meningen med livet!

Meningen med livet är en varm dusch, men lång sådan.
Att riktigt bara stå där och bli riktigt ren. (lol)
Som jag kännde mig innan idag, schlten, smutsig och fett hår hade jag också och sen få duscha, raka benen osv är hur skönt som helst. Ren är vad jag känner mig, riktigt ren och fräsh!
Sen ett kallt glas med vatten är inte heller fel. Asså, vatten är nog det bästa som finns i dryckesväg. mums!

Men nu ska jag ta och krypa ned i min sköna säng och läsa min braiga bok. "När jag hör din röst" heter den, det är fortsättningen på "om jag kunde drömma" jag har fortfarande inte set flimen... :(
TA MIG TILL GÖTEBORG!


men men,
god natt!

1 December 08, Schlet-Måndag


18.16

Imorse hade jag verkilgen ingen motivation att gå till skolan.
Det regnade och tanken på att gå till bussen och sitta på en smockad buss lockade inte speciellt mycket.
Men det slutade med att jag drog mig upp ur sängen slängde upp mitt otvättade hår i en boll och gick till bussen.

Början av fotolektionen kännde jag för att långsamt sjunka genom marken. Men när väl jag fick börja jobba vet jag inte riktigt vad som flög i mig... Jag blev plötsligt helt cp... eller inte bara jag utan Sara också.
Sara undra hur många gånger Magnus har knäckt sig åt dig och mig egentligen? hur som helst så har jag vart cp hela dagen, scheten hela dagen. Men endå vad det något som fick mig att tänka om.. Det kanske var matten eller kanske våran underbara biologilabb som bestog av att dissikera maskar, faktiskt riktigt kul. Amanda och jag petade och stack nog hål på hela masken.

Men nu ska jag nog återvända till min mattebok, prov på fredag. FÖR KUL!

Ciaao!


Söta masken är uppnålad! mysig!


Dom vill visst att vi ska vara hurtiga på rosenfred och sätter upp hinder så vi ska ta trapporna, men icke.
Är man lat så är man. eller hur Sara ?

RSS 2.0